בית פורומים שידוכי חרדים

לא תודה....!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-19/1/2014 14:43 לינק ישיר 
יש בזה חסכנות מבורכת. אמנם הכל הצגה, אבל לפעמים ם השחקן מתבלבל,,, ובעיקר כמה שהפגישות מתקדמות אז הזרימה טבעית יותר..

כיפהאדומה1 כתב:
אני חושבת שלהזמין שתיה וכו' ... זה דבר לגיטימי וכך אמור להיות ... (לא שניתן להסיק מזה משו... זו גם סוג של הצגה... )

אבל הסיפור הזה של המוניות הורגותי כל פעם מחדש....
פשוט לא מסתכלת על המונה...חחחח
[במאמר מוסגר... שבחורים לא יחשבו שרק הם מוציאים כסף על מוניות ... קרה לי לא פעם שנסעתי במוניות לפגישות מטעמי נוחות ... וכו' ]

הכי קטע זה כשהבחור מסכם מחיר מראש עם הנהג...
תגידו? יש בזה מן הקמצנות?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/1/2014 01:35 לינק ישיר 

הבחור צריך להציע אבל לפעמים לא נעים לבחורה לעקב את הבחור בנסיעה לתוך העיר אם יש לו אוטובוס לייד מקום המפגש או שיכולות להיות סיבות רבות אחרות.
תהיו גמישים ותפסיקו עם כל המוסכמות והמסקנות המהירות!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/1/2014 02:56 לינק ישיר 

המוסכמות הן שהבחור משלם. כמובן שלא תמיד הוא משופע בכסף ולעיתים הבחורה יותר בעלת אמצעים ממנו. אז מה? זה חלק מהקטע, חוץ מהדבורים הסתמיים לפעמים בפגישה, לראות עד כמה אכפת לכל אחד/אחת מהשני/ה.
הבחור לא אמור לנסות לחסוך על הבחורה, והבחורה לא אמורה לנסות ו"לנצל" את הבחור (כמובן שהכל בגבול הטעם הטוב).
במקום שכל אחד יחשוב על הארנק שלו, שינסה להראות לפחות שהוא חושב על הזולת. זה תמיד טוב.
אם תרצו, גם על זה נאמר "אדם ניכר בכיסו".

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/1/2014 09:17 לינק ישיר 

יטגאן כתב:
המוסכמות הן שהבחור משלם. כמובן שלא תמיד הוא משופע בכסף ולעיתים הבחורה יותר בעלת אמצעים ממנו. אז מה? זה חלק מהקטע, חוץ מהדבורים הסתמיים לפעמים בפגישה, לראות עד כמה אכפת לכל אחד/אחת מהשני/ה.
הבחור לא אמור לנסות לחסוך על הבחורה, והבחורה לא אמורה לנסות ו"לנצל" את הבחור (כמובן שהכל בגבול הטעם הטוב).
במקום שכל אחד יחשוב על הארנק שלו, שינסה להראות לפחות שהוא חושב על הזולת. זה תמיד טוב.
אם תרצו, גם על זה נאמר "אדם ניכר בכיסו".

נשלח מהאנדרואיד שלי

שזה אומר?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/1/2014 12:48 לינק ישיר 

עד כמה בנאדם אכפתי או להיפך. האם בני אדם חשובים לו יותר מכסף.
להראות קמצנות מופגנת מחד, ונסיון להוציא כמה שיותר מאידך, עלולים להפוך את הפגישה מדייט למשהו שהוא יותר פגישת אנשי עסקים... אני בכוונה מקצין את הדברים בכדי להראות על דרך ההומור לאן אפשר להגיע.
קראתי כאן באשכול ישן סיפור קיצוני על בחור שהגיע לפגישה מצוייד בוופלים ובקבוק שתיה כי "כך יותר זול"... זה אומר משהו על בנאדם+כסף+יחסי אנוש, לא כך?
בקצרה, מה שבאתי לומר זה שלפי היחס של האדם לכסף (גם אם הוא מוצדק לחלוטין מבחינה פיננסית) אפשר ללמוד רבות על אופיו ואישיותו.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/1/2014 15:50 לינק ישיר 

חייכנית770 כתב:
אני חושבת שלהזמין שתיה וכו' ... זה דבר לגיטימי וכך אמור להיות ... (לא שניתן להסיק מזה משו... זו גם סוג של הצגה... )

אבל הסיפור הזה של המוניות הורגותי כל פעם מחדש....
פשוט לא מסתכלת על המונה...חחחח
[במאמר מוסגר... שבחורים לא יחשבו שרק הם מוציאים כסף על מוניות ... קרה לי לא פעם שנסעתי במוניות לפגישות מטעמי נוחות ... וכו' ]

הכי קטע זה כשהבחור מסכם מחיר מראש עם הנהג...
תגידו? יש בזה מן הקמצנות?

נשלח מהאנדרואיד שלי

לא לבדוק בקטנות...גם אני מסכמת מראש...לא אוהבת הפתעות וזה לא מראה על קמצנות.
קמצנות זה עניין יחסי, ויש כאלה שיסתכלו על זה כקמצנות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/1/2014 16:33 לינק ישיר 

זה באמת לא נעים, במיוחד שיודעים שהולכים להוריד את הבחור, ועוד הוא צריך לשלם על מונית,
אבלללל...אלה החיים(: שיהיו ג'נטלמנים,שיציעו,שישלמו,שיקחו,שידאגו, בגלל זה כיף לנו להיות בנות

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/1/2014 16:41 לינק ישיר 

מבריקה כתבה:

זה באמת לא נעים, במיוחד שיודעים שהולכים להוריד את הבחור, ועוד הוא צריך לשלם על מונית

מזדהה...
במצב כזה אני מקווה ומתפללת שיהיה לו עיסוק אחר אחרי הפגישה או שילווה אותי לתחנת אוטובוס ....
מה שלא קורה בדכ ...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/1/2014 17:26 לינק ישיר 

במחשבה שניה.... עדיף במונית ....

חחחח מה נזכרתי עכשיו אפרופו אוטובוסים ...
נפגשתי עם בחור ,היה ככ ג'נטלמן....בסיום הפגישה רץ בשבילי אחרי האוטובוס שיעצור לי...
(באמת שריחמתי עליו... )

אולי בשביל לחסוך לנו טראומות מעיין אלה.... יש את כל המוסכמות של התנהלות הפגישות...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/1/2014 11:15 לינק ישיר 

כשאני נפגשתי בפעם הראשונה שלי היה נחמד ובסיום הפגישה הצעתי לה שאני אקח אותה במונית לבית שלה אז השיבה לי בשלילי שהיא הולכת רגלית אז אמרתי אני ילווה אותך עד לבית גם בזה השיבה לא מה שכן היא אמרה לי קח לדרך איתך 350 ₪ וקנה לך מה שבא לך  

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/1/2014 11:41 לינק ישיר 

בס"ד
ואלה תארגן לי פגישה איתה... אעשה לה הנחה...רק 300ש"ח...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/1/2014 12:07 לינק ישיר 

ch642789 כתב:
כשאני נפגשתי בפעם הראשונה שלי היה נחמד ובסיום הפגישה הצעתי לה שאני אקח אותה במונית לבית שלה אז השיבה לי בשלילי שהיא הולכת רגלית אז אמרתי אני ילווה אותך עד לבית גם בזה השיבה לא מה שכן היא אמרה לי קח לדרך איתך 350 ₪ וקנה לך מה שבא לך  

ואיך הרגשת עם זה? לקחת תכסף?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/1/2014 16:10 לינק ישיר 

סיפורים מוזרים אני שומע כאן. איזו בחורה בדיוק נותנת לבחור כסף לבזבוזים??! ולעניננו.. מקובל שהבחור משלם על הפגישות ועל מונית חזרה, תהיו בחורות טובות ותנו לנו לשלם את זה. מנגד אתן יכולות לתת לנו לבחור את מקום הפגישה, ואנחנו כבר נעשה את השיקולים שלנו איפה עדיף. ;)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/1/2014 13:45 לינק ישיר 

שטויעס אגיד לך תאמת הרגשתי לא נעים לקחת את הכסף אבל היא התעקשה ואמרה אם לא תיקח תכסף אני לא מדברת איתך  אבל בתכלעס הצעתי לשבת במסעדה על חשבוני הצעתי לה מונית בהכל היא השיבה לא אבל הכסף שהיא הביאה לי זה יאנו החזר בגלל שהגעתי עד אליה אני מהצפון והיא בדרום וזה נסיעה שצריך לעבור כמה אוטובוסים.

הלואי שאני יכיר עוד אחת כזאת עם אופי מושלם בהחלט כי היא כזאת .
בנות הפורום לכם אני לא אומר כלום כי אני לא מכיר אותכם  אז לא לקחת אישי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/1/2014 15:06 לינק ישיר 

ch642789 כתב:
שטויעס אגיד לך תאמת הרגשתי לא נעים לקחת את הכסף אבל היא התעקשה ואמרה אם לא תיקח תכסף אני לא מדברת איתך  אבל בתכלעס הצעתי לשבת במסעדה על חשבוני הצעתי לה מונית בהכל היא השיבה לא אבל הכסף שהיא הביאה לי זה יאנו החזר בגלל שהגעתי עד אליה אני מהצפון והיא בדרום וזה נסיעה שצריך לעבור כמה אוטובוסים.

הלואי שאני יכיר עוד אחת כזאת עם אופי מושלם בהחלט כי היא כזאת .
בנות הפורום לכם אני לא אומר כלום כי אני לא מכיר אותכם  אז לא לקחת אישי
למה כל הסיפורים המוזרים קורים לך?! ;)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > לא תודה....!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 לדף הבא סך הכל 5 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.