בית פורומים שידוכי חרדים

לא תודה....!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-23/1/2014 16:57 לינק ישיר 

הצעתי לבחור בפגישה מתקדמת לשלם את כל החשבון והוא דווקא זרם על זה ואולי אפילו אהב את הרעיון 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/1/2014 17:15 לינק ישיר 

riki_m כתבה:

הצעתי לבחור בפגישה מתקדמת לשלם את כל החשבון והוא דווקא זרם על זה ואולי אפילו אהב את הרעיון 

ולכן אתם נשואים באושר ואושר עד עצם היום הזה ....
סתאאאאאאאם ..חח

אבל יאפה לך על האומץ... לוידעת אם הייתי עושה את זה..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/1/2014 19:08 לינק ישיר 

למה ככה כי ככה רצו משמים כל מה שקורה בעולם זה משמים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/1/2014 00:02 לינק ישיר 
מאידך

לא נראה שעל האיש להסיע את הבחורה עד הפגישה ואחרי הפגישה, על האיש לשאול את הבחורה אם יש לה איך לחזור הביתה, האחריות מוטלת עליו שהיא תגיע לביתה בשלום, ואפילו לשאול על כך את השדכנית לפני הפגישה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/2/2014 03:08 לינק ישיר 

נשמע שאת פמיניסטית קצת....

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/2/2014 13:19 לינק ישיר 

לפי דעתי ולהרגשתי האישית אין מניעה שבחורה תשלם על עצמה בפגישה.
נפגשתי עם בחורה כזו ודווקא הערכתי את העובדה שהיא עושה את מה שהיא חושבת למרות הסטריאוטיפ שלפיו גברים צריכים לשלם. (אל תבינו לא נכון, אין לי שום התנגדות לשלם בעצמי)
אני משער שהרצון שלך לשלם בעצמך גולש גם לתחומים נוספים והוא מבטא מאפיינים מסוימים באישיותך, ולכן אדרבא אם בחור מתקשה לקבל את רצונך לשלם ייתכן שהוא לא מתאים לך.
במקום להתנהג בצורה שונה מתוך רצון להרשים לפי הכללים והסטיגמות, הרבה יותר משתלם להתעלם מהם מעט גם מצידך וגם מצד הבחור, באופן כזה הוא יוכל להכיר אותך קצת יותר, ואת תוכלי לבחון האם הוא מקבל אותך כמו שאת ולא רק את העטיפה החיצונית המוצגת בפגישות ממילא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/2/2014 13:36 לינק ישיר 

רציף כתב:
לא נראה שעל האיש להסיע את הבחורה עד הפגישה ואחרי הפגישה, על האיש לשאול את הבחורה אם יש לה איך לחזור הביתה, האחריות מוטלת עליו שהיא תגיע לביתה בשלום, ואפילו לשאול על כך את השדכנית לפני הפגישה

מה שאצלך ואצל הליטאים ברור,לא ברור אצל הרבה מהחבדניקים...וזה מתסכל!
נכון שזה פגישה.נכון שאני/אתה/שנינו לא רוצים להמשיך,אך איפה האחריות?איפה הלב?גם הבחורה משדרת ביטחון אל תתנו לה ללכת לבד,כי האחריות בסופו של דבר אם יקרה לה משו זה על הגבר...גם לשלוח אותה לבד במונית זה מסוכן,יש הרבה מקרה אונס היום...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/2/2014 13:48 לינק ישיר 

חייכנית770 כתב:

נכון שזה פגישה.נכון שאני/אתה/שנינו לא רוצים להמשיך,אך איפה האחריות?איפה הלב?גם הבחורה משדרת ביטחון אל תתנו לה ללכת לבד,כי האחריות בסופו של דבר אם יקרה לה משו זה על הגבר...גם לשלוח אותה לבד במונית זה מסוכן,יש הרבה מקרה אונס היום...

חייכנית מה את מציעה? אשמח לדעת ולהתייעל. 
שמעתי מחבר שבקראון הייטס מקובל שהבחור לוקח ברכב את הבחורה מהבית לפגישה ומהפגישה הביתה.
בנוסף שמעתי על בחור שכנראה קצת חסר אינטליגצייה רגשית שלקח בחורה עשה עם הרכב סיבוב בשכונה והוריד אותה חזרה בבית...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/2/2014 14:16 לינק ישיר 

חציון כתב:
לפי דעתי ולהרגשתי האישית אין מניעה שבחורה תשלם על עצמה בפגישה.
נפגשתי עם בחורה כזו ודווקא הערכתי את העובדה שהיא עושה את מה שהיא חושבת למרות הסטריאוטיפ שלפיו גברים צריכים לשלם. (אל תבינו לא נכון, אין לי שום התנגדות לשלם בעצמי)
אני משער שהרצון שלך לשלם בעצמך גולש גם לתחומים נוספים והוא מבטא מאפיינים מסוימים באישיותך, ולכן אדרבא אם בחור מתקשה לקבל את רצונך לשלם ייתכן שהוא לא מתאים לך.
במקום להתנהג בצורה שונה מתוך רצון להרשים לפי הכללים והסטיגמות, הרבה יותר משתלם להתעלם מהם מעט גם מצידך וגם מצד הבחור, באופן כזה הוא יוכל להכיר אותך קצת יותר, ואת תוכלי לבחון האם הוא מקבל אותך כמו שאת ולא רק את העטיפה החיצונית המוצגת בפגישות ממילא.

אתה צודק שצריך לכבד את רצונו של השני-אך במקרה הזה לרוב לבחורה יש משאלה בלב שהבחור יתנגד,שיראה שהוא רוצה לשלם מכל הלב-באמת.
כשהגבר נותן לבחורה לשלם זה מראה לבחורה,שהוא לא באמת רצה לשלם והוא קפץ על ההזדמנות שהיא מציעה מאידך אם גם אחרי שהגבר מתנגד הבחורה מתעקשת צריך לכבד את רצונה אך מאידך להיות ג'אנטלמן בדברים אחרים ולא לשכוח שאתה הגבר.וגבר תפקדו לתת.לשמור ולהגן.

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 09/02/2014 14:16:26

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/2/2014 15:25 לינק ישיר 

חייכנית770 כתב:
אתה צודק שצריך לכבד את רצונו של השני-אך במקרה הזה לרוב לבחורה יש משאלה בלב שהבחור יתנגד,שיראה שהוא רוצה לשלם מכל הלב-באמת.
כשהגבר נותן לבחורה לשלם זה מראה לבחורה,שהוא לא באמת רצה לשלם והוא קפץ על ההזדמנות שהיא מציעה מאידך אם גם אחרי שהגבר מתנגד הבחורה מתעקשת צריך לכבד את רצונה אך מאידך להיות ג'אנטלמן בדברים אחרים ולא לשכוח שאתה הגבר.וגבר תפקדו לתת.לשמור ולהגן.

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 09/02/2014 14:16:26

כמו שכתבת לגבי משאלת הלב של הבחורה "לרוב" ולא תמיד, אני מניח שכתבת לרוב בגלל שאת מצפה שגבר כן ישלם עלייך ומהעדפות האישיות שלך את מקישה לרוב הבנות:)
לבחורות שמצפות שהגבר יתעקש בכל תוקף עליי להזכיר שאנחנו לא נביאים ולא יודעים למה היא מצפה
הבחורה שנפגשתי איתה ורצתה לשלם בעצמה סיפרה לי אחר כך שלרוב הבחורים מנסים להתעקש וזה גורם לה לאי נעימות.
כמובן שכל מקרה לגופו ולכן שוב אזכיר לכן שגברים בדרך כלל לא ממש חזקים ברמזים :)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/2/2014 15:44 לינק ישיר 

בס"ד

אני אומרת את זה כי אני מכירה את הלב של הבחורת,בהרבה דברים הם אומרות לא,והם לא באמת מתכוונות ללא...
למה היא הרגישה אי נוחות?כי הם התעקשו מדי...לכן רשמתי אם הבחורה מסרבת אחרי שאתה רוצה מתעקש קצת...
אז לכבד את דעתה...
ותתחילו להבין רמזים,כי העם הנשי עובד על רמזים...לפחות הנשים הביישניות של פעם...שעוד נותרו קצת בדורנו...(ולא אני לא טיפוס כזה..אני די ישירה...)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/2/2014 17:32 לינק ישיר 

חייכנית את צודקת בהחלט, כמובן שברוב המקרים צריך להראות בכל זאת שאנחנו כן רוצים לשלם. אבל הייתי מוריד את ההמלצה להתעקש כי היא מעוררת קונוטציות לא חיוביות במיוחד. ולגבי הרמזים, כל גבר בר דעת בימינו כנראה מודע לבחירה המעניינת של המגדר הנשי בתקשורת עתירת רמזים. ומכאן אני פונה בפנייה נרגשת מעומק ליבנו הגברי הפגוע והחבוט, אנא חוסו עלינו ולו במעט ונסו לרמז פחות ולהבהיר יותר, אנו לא מורגלים ברמזים ואם היינו מורגלים בהם לא היינו מתאימים לכן... :)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/2/2014 12:00 לינק ישיר 

חציון כתב:

שמעתי מחבר שבקראון הייטס מקובל שהבחור לוקח ברכב את הבחורה מהבית לפגישה ומהפגישה הביתה.
בנוסף שמעתי על בחור שכנראה קצת חסר אינטליגצייה רגשית שלקח בחורה עשה עם הרכב סיבוב בשכונה והוריד אותה חזרה בבית...

אני אישית הייתי מאושרת אילו בחור היה לוקח ומחזיר-זה היה חוסך ממני המון טרחה,איחורים,ריצה לאוטובוס וכו'...ואתה יודע מה?היה לי יותר חשק לצאת לפגישות(מה שאין לי היום)
אך לפחות נעשה הנחה לבחורים בארץ, שיתעניינו בפגישה איך היא בדיוק חוזרת וישתדלו להיפגש מוקדם כדי שלא תחזור מאוחר, שילוו אותה לתחנה עד בוא האוטובוס ואם הם ג'אנטלמנים שמזמינים מונית שידאגו להצטרף אליה עד מפתן ביתה,
זה טיפ טיפה ממה שגבר צריך לעשות למען הבחורה הכבודה שיוצאת לכבודו בנעלי עקב

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/2/2014 12:02 לינק ישיר 

חציון כתב:
חייכנית את צודקת בהחלט, כמובן שברוב המקרים צריך להראות בכל זאת שאנחנו כן רוצים לשלם. אבל הייתי מוריד את ההמלצה להתעקש כי היא מעוררת קונוטציות לא חיוביות במיוחד. ולגבי הרמזים, כל גבר בר דעת בימינו כנראה מודע לבחירה המעניינת של המגדר הנשי בתקשורת עתירת רמזים. ומכאן אני פונה בפנייה נרגשת מעומק ליבנו הגברי הפגוע והחבוט, אנא חוסו עלינו ולו במעט ונסו לרמז פחות ולהבהיר יותר, אנו לא מורגלים ברמזים ואם היינו מורגלים בהם לא היינו מתאימים לכן... :)

זה המשפט שרציתי לשמוע-כל השאר מיותר 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/2/2014 13:42 לינק ישיר 

חייכנית770 כתבה:

חציון כתב:

אני אישית הייתי מאושרת אילו בחור היה לוקח ומחזיר-זה היה חוסך ממני המון טרחה,איחורים,ריצה לאוטובוס וכו'...ואתה יודע מה?היה לי יותר חשק לצאת לפגישות(מה שאין לי היום)
אך לפחות נעשה הנחה לבחורים בארץ, שיתעניינו בפגישה איך היא בדיוק חוזרת וישתדלו להיפגש מוקדם כדי שלא תחזור מאוחר, שילוו אותה לתחנה עד בוא האוטובוס ואם הם ג'אנטלמנים שמזמינים מונית שידאגו להצטרף אליה עד מפתן ביתה,
זה טיפ טיפה ממה שגבר צריך לעשות למען הבחורה הכבודה שיוצאת לכבודו בנעלי עקב

חייכנית אני לא מבין עם איזה בחורים את נפגשת אבל בדרכ מדריכים את כולם תמיד תמיד ללוות את הבחורה עד לתחנת האוטובוס ולהמתין איתה להגעת האוטובוס גם אם האוטובוס של הבחור עובר לו מול הפנים אסור לו להשאיר אותה לבד וחייב כמצופה וכמקובל להמתין איתה ואם הולכת במונית אז כמובן לדבר עם הנהג ולשלם לו וכו'
קיצור חייב לתת לבחורה הרגשה שהיא חוזרת הביתה באופן הכי בטוח שרק אפשר זה המחוייבות של הבחור כלפי הבחורה בפגישות..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > לא תודה....!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 לדף הבא סך הכל 5 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.