אוקי.אז היתה. כדברי שירו.זו אותה אחת שאהב הנסיך, נכון? _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
לחם פריך מבחוץ ורך מבפנים זה באגט, וזו חתיכת עבודהעושים שני בצקים, משהים אחד ל-12 שעות ואז עושים את הבצק השני ומאחדים ביניהם.משהו הזוי...
אז אם זה קשה כל כך אין צורך במתכון.נחסוך לך עבודה:) _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
חחחאין משקיעניות מעל דפי הפורום הזה?אולי עוד מעט אני אעלה תמונות מארוחת ערב שהכנתי אתמול לבן זוגי.הסתכמה ב300 ש"ח ויום וחצי של עבודה
300 ש"ח???????????? _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
סיהרה???את רצינית? _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
באמת צריך תמונה!!נשלח מהאנדרואיד שלי
פתיחהנשלח מהאנדרואיד שלי
מנה ראשונה: פלפל קלוי ממולא בגבינות עטוף בבצק פיךאס מוגש ברוטב שמנת וגבינות צאן.נשלח מהאנדרואיד שלי
מנה עקרית היתה סלומון אפוי ברוטב משגע, אין לי תמונה.הקינוח, עוגת שמנת ושוקולד לבן עם....... קציפת לימון! נשלח מהאנדרואיד שלי
דאיייייייייייייייייייי! זה נראה כל כך טוב.. ומגרה! ומ ג ר ה !נשלח מהאנדרואיד שלי
חחחחח סיהרה, אל תציעי לי את האוכל הזה אפילו עד שהצלחתי להשיל כמה קילוגרמים את רוצה להעלות לי אותם בחזרה? _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
מתכון בבקשה!!:) _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.