|
|
| נשלח ב-22/1/2014 10:28 |
|
| |
אני אכתוב למי התחברתי, למרות שטרם הצבעתי בסקר (וזה יקרה בקרוב!  ) ת'אמת שיש שניים... מהללאל, ואביו- בסטיאן. מהללאל כי הוא אדם שפשוט אי אפשר שלא להקשר אליו! כל כך מסכן, עבר כל כך הרבה בחייו (כולה בן 18 הילדון!!!), והוא מתמודד כל כך יפה עם הכל! ויש לו הרבה עם מה! אבא הגדול והדפוק, עצם היותו אסופי, ובכלל- כל התקופה בה מחפשים אותו ב'שטחי דיאלידן', כשהוא בכלא, כשהוא צריך לגלם את דמותו של מיכאל.. הכל כל כך יפה! בקיצור.. מהללאל הוא הדמות שלי... ולמה בסטיאן? גם הוא, כמו בנו (או שמא בנו כמותו..), עבר בחיים הרבה.. איבד את ילדיו, את אשתו(איך זה קרה, אגב?), וגם לו קשה בחיים.. וגם הוא מתמודד נפלא! הוא אדם עם מידות טובות ממש! גם אותו אני ממש ממש אוהבת! לסיכומו של עניין- הדמויות שלי מתמודדות עם החיים, מה שבעצם אני צכה לעשות ולא כל כך מצליחה.. אולי לכן? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/1/2014 13:03 |
|
| |
וואי יושיוש הגדרת את זה כל כך יפה!!!! רוצה נקרא לך מקאן מעכשיו?:) ומה לגבי אולה?...
|
|
| נשלח ב-22/1/2014 13:12 |
|
| |
וואי! אולה! גם הוא אדם טוב בהחלט! אבל הוא לא ברשימה שלי... מהללאל25- רעיון לגבי מקאן!! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/1/2014 15:10 |
|
| |
בנוגע למה שכתבה תמרור על הזהירות שקינן אמורה הייתה לנקוט- אני חושבת שהיא התכוונה שהקטע שדיאלידאן הוא איש חסד זה מאד מבלבל בנוגע לאישיות שלו. אבל זה באמת מה שקורה בעולם- ישנם כאלה שרק מעשיהם הם טובים, והם מחפים על פנימיות בעייתית. וזה דבר שצריך לתת עליו את הדעת גם במציאות. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/1/2014 15:12 |
|
| |
בדרך כלל זה מה שקורה.
|
| נשלח ב-22/1/2014 15:34 |
|
| |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/1/2014 15:36 |
|
| |
נכון! השאלה אם אנחנו כל הזמן זוכרים את זה.
|
| נשלח ב-23/1/2014 10:30 |
|
| |
אני לא חושבת שרוב האנשים הם כך - להיפך. אני מעדיפה לנקוט בכלל כבדהו וחשדהו. אני כן חושבת שצריך זהירות אבל לא עד כדי כך. כמובן שאם רואים בנ"א שמתנהג בצורה מלאכותית מדי אני לא אבטח בו באופן מלא.. אבל לכתוב כאילו הוא עשה כל כך הרבה חסדים וכל זה נבע מאישיות בעיתית זה ממש הזוי ומעצבן לקרוא את זה. תראו לא שחשבתי שבנ"א שכל הזמן מפרסם את מעשי החסד שלו הוא ראוי להערכה, אבל עד כדי כך זה נראה לי נוראי!!!
|
|
| נשלח ב-27/2/2014 13:36 |
|
| |
חברות חדשות - נשמח אם תצביעו לסקר, בצד שמאל למטה.
בקרוב בעז"ה סקר חדש.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/3/2014 17:06 |
|
| |
אולה.
דמות מיוחדת מאוד בעיני...
|
|
|
|
| נשלח ב-19/3/2014 18:12 |
|
| |
אפשר לפרט?:)
|
|
| נשלח ב-10/5/2014 21:03 |
|
| |
ברור שאולה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-12/5/2014 16:21 |
|
| |
ומדוע זה ברור כל כך, קנז?
|
|
|
|
| נשלח ב-12/5/2014 23:51 |
|
| |
לא יודעת. בעצם כן!!! למהללאל זה לא כ"כ חכמה להתחבר - הוא הדמות הראשית והרגשות שלו מאד מפורטים לאורך כל הספר. אני מאד מאד מאד מרחמת על אולה ועל המצב המאד מאד לא נעים שבו הוא נמצא. ושימי לב שאין אף אחד שיכול להבין מה הוא מרגיש..... אף אחד שמרחם עליו!!!! במערכה הזאת הוא לגמרי לגמרי לבד!!!! מהללאל מצליח למצוא חברים פה ושם ולהסתדר וחוץ מזה שאין לו מה להפסיד......... אולה הפסיד הכל!!! (והיה לו הרבה) אבל תראי איך הוא יצא מזה כמו גדול!!!!!!!!! אני מקווה שהסברתי את עצמי....................
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2014 21:54 |
|
| |
יפה, הקנז!!! אהבתי את התשובה שלך ותרשי לי להתיחס למה שאמרת "אין לו מה להפסיד" אני חושבת שמהללאלאכן יצא לדרך הזו, מה שנקרא, "על החים ועל המות" בכל מקרה לא טוב לו איפה שהוא הי'ה, בחברת אבא הגדול, אז הוא העדיף לצאת. אבל הוא לא ברח רק בגלל היחס כלפיו, אלא מה שבאמת הפריע לו הי'ה סגנון הדבור של אבא הגדול שלו שדיבר על דברי קדושה בצורה מזולזלת, והוא הרגיש שבלי הרב אין לו לאן להתקדם - ולכן הוא יצא לחפש לו עתיד חדש אבל גם להגיע לתחומי שליטתו של איסתרק. זה, לדעתי, מראה יותר מכל על האישיות שלו - הוא לא מתפשר על פחות מהטוב ביותר, הוא לא מוותר על העקרונות שלו גם כשהוא במצבים הכי קשים בחים, זה בא מתוכו ולא "רק כי חיבים", ולכן הוא לא סתם אחד שיצא לדרך כי אין לו מה להפסיד, אלא כי הוא חיפש מקום שבו להיות טוב יותר, הוא תבע מעצמו שלמות ולכן הגיע לאן שהגיע!! זוהי דעתי...
|
|
|