בית פורומים שידוכי חרדים

רווקות ובזבויזים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-23/1/2014 11:40 לינק ישיר 
רווקות ובזבויזים

מבזבזות? 
חוסכות?
תמשיכו לחיות כמו שאתן חיות עד עכשיו?
מהו סך הבזבוזים החודשי שלכן?
ואילו דברים אתן עושות עכשיו "כי אחרי החתונה  כבר יהיה קשה יותר"?

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/1/2014 12:11 לינק ישיר 

זה בדיוק ההתלבטות שלי עכשיו!! כולם משגעים אותי לחסוך.. ואני מרגישה שזה קצת חוסר באמונה..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/1/2014 12:32 לינק ישיר 

מה קשר חוסר באמונה,? יש חובה לבזבז את כל מה שמרוויחים?
המלצה שלי לחסוך מינימום שליש מהרווח.... ככה התחלתי... והיום זה יותר...
והייתי סופר בזבזנית...
ועם זה שאני חוסכת היום.... אני לא חוסכת מעצמי כלום... כשאני צכה משו אני קונה...!
מנסיון כשחוסכים כיף יותר לעבוד ...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/1/2014 13:04 לינק ישיר 

בס"ד
כמה שאני מנסה לחסוך אני לא מצליחה...יש לי הרבה הוצאות ואני לא אוהבת לבקש מהורי כלום...כך שאני מפרנסת את עצמי בה-כ-ל ...
ואני אוהבת שפע ואם אצטרך לחסוך אצטרך להגיד לעצמי הרבה פעמים "לא"... ואני עושה חשבון שמספיק אחרי חתונה אצטרך להגיד לעצמי הרבה פעמים "לא"...אז למה מעכשיו???!
קשה מאד לחסוך...אך לפחות אני מקפידה לא להיכנס למינוס...  
איזה דברים?יוצאת יותר למסעדות לשיעורים ולהתוועדויות  ויוצאת בשבתות לכל מיני מקומות,כדי להרגיש את החופש כמה שאפשר(גם אם בגלל זה לא ישאר לי כסף לחסוך/לדברים אחרים חשובים)..מה שלא ניתן בתור נשואה+ילד+ילד בבטן....

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 23/01/2014 13:32:33

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/1/2014 13:23 לינק ישיר 

פתחתם נושא חשוב אני חייב להגיב:
אני עד לפני חצי שנה היה לי המון בחיסכו בבנק ולאחרונה אני בזבזן גדול כי אין לי עבודה ומה שאני חושב שמי שיש לו עבודה מסודרת כל יום אין לו זמן לבזבז המון כסף ואני חייב לומר שככה היה איתי כשהיה לי עבודה מסודרת של 10 שעות ביום לא היה לי זמן לביזבוזים הייתי מבזבז רק כשהייתי נוסע קצת לבלות לא  יותר מזה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/1/2014 15:03 לינק ישיר 

כבחור ישיבה אין לי יותר מידי כסף לבזבוזים, ואת הכסף שכן יש לי, ברובו אני חוסך או משקיע. וב"ה לא חסר לי כלום. מסעדה, ממילא אין לי עם מי לצאת. בגדים, ב"ה לא חסר לי כלום. דברים שאני צריך פה ושם אני קונה. בקיצור, אני חי סבבה והחשבון בנק טופח באיטיות. ;) חייכנית... אם לא תגידי לעצמך היום מידי פעם "לא". את תריבי בסופו של דבר עם בעלך על כל "לא" שתאלצי להגיד אחרי החתונה. בהתוועדויות לא מלמדים אתכן להתגבר קצת על מידת התאווה ולא לקנות כל מה שמתחשק?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/1/2014 15:04 לינק ישיר 

חייכנית770 כתבה:

בס"ד
כמה שאני מנסה לחסוך אני לא מצליחה...יש לי הרבה הוצאות ואני לא אוהבת לבקש מהורי כלום...כך שאני מפרנסת את עצמי בה-כ-ל ...
ואני אוהבת שפע ואם אצטרך לחסוך אצטרך להגיד לעצמי הרבה פעמים "לא"... ואני עושה חשבון שמספיק אחרי חתונה אצטרך להגיד לעצמי הרבה פעמים "לא"...אז למה מעכשיו???!
קשה מאד לחסוך...אך לפחות אני מקפידה לא להיכנס למינוס...  
איזה דברים?יוצאת יותר למסעדות לשיעורים ולהתוועדויות  ויוצאת בשבתות לכל מיני מקומות,כדי להרגיש את החופש כמה שאפשר(גם אם בגלל זה לא ישאר לי כסף לחסוך/לדברים אחרים חשובים)..מה שלא ניתן בתור נשואה+ילד+ילד בבטן....

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 23/01/2014 13:32:33

חיוכית ...
גמני ככה ...
רק שאינלי מושג למה.. (שיכנעו אותי אולי?!? ) פתחתי חיסכון ... ואני לא מרגישה מצומצמת יותר.. וזה לא בא על חשבון כלום!! .
תנסי חודש חודשיים... זה שווה...!!!
ואני גם מפרנסת את עצמי... וזה אגב הכי כיף.....

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/1/2014 15:13 לינק ישיר 

אני בזבזנית.... וחלק מחברי הפורום יודעים עד כמה, אני לא קונה המון רק קונה דברים יקרים וטסה לחו״ל בערך פעמיים-שלוש בשנה אבל אני גם חוסכת אז זה בסדר :) אחרי החתונה אני בטח אבזבז פחות(בתקוה) ומקסימום אמא תקנה לי מה שקורה גם היום(לפעמים)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/1/2014 15:40 לינק ישיר 

דודכהן822 כתב:
כבחור ישיבה אין לי יותר מידי כסף לבזבוזים, ואת הכסף שכן יש לי, ברובו אני חוסך או משקיע. וב"ה לא חסר לי כלום. מסעדה, ממילא אין לי עם מי לצאת. בגדים, ב"ה לא חסר לי כלום. דברים שאני צריך פה ושם אני קונה. בקיצור, אני חי סבבה והחשבון בנק טופח באיטיות. ;) חייכנית... אם לא תגידי לעצמך היום מידי פעם "לא". את תריבי בסופו של דבר עם בעלך על כל "לא" שתאלצי להגיד אחרי החתונה. בהתוועדויות לא מלמדים אתכן להתגבר קצת על מידת התאווה ולא לקנות כל מה שמתחשק?

א.אל תדאג גם עכשיו אני אומרת לעצמי "לא"...אם לא הייתי עושה כך עכשיו הייתי בחובות של 30 אלף לפחות....
עם כל הרצונות הלא ממומשים שלי...
ב.לא אריב עם בעלי...כי אשב איתו ביחד ונחלק את עוגת התקציב עפ"י ההכנסות,אחרי הכל אני טיפוס אחראי.
ג.אני לא תאוותנית,הדברים שאני קונה הכרחיים...והדברים שאני מבזבזת גם אם הם תאוות-הכרחיים לי בתור בחורה בשידוכים
שצריכה לשמור על שמחת חיים למרות כל הקושי...
ד.אני לא עובדת הרבה שעות ולכן השכר בהתאם...מה שגורם לי להרגיש שאם אחסוך ארגיש "נחנקת" קצת...
ה.בהתוועדויות ובשיעורים מדברים על ריסון התאוות.הבעיה שלהגיע לשיעור וההתוועדות עצמה עולה הרבה כסף....
(נסיעות/דמי כניסה/אוכל בדרך....)

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 23/01/2014 15:47:10

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/1/2014 16:17 לינק ישיר 

שטויעס כתב:
מבזבזות? 
חוסכות?

1. כן, בכללי אני מאוד מתונה אבל שאני במצוקה רגשית אני הולכת מתפרעת ומתפנקת כמו שצריך אולי עכשיו זה כבר לא ממש מתון 
2. כן, לרישיון, לייזר ולימודים (זה נחשב לחסוך?)
3. אני חושבת שאני מכלכלת בצורה נבונה אז כן אבל רק שהכול יהיה יותר בגדול (ההכנסות וההוצאות) 
4. אני לא יודעת בסכומים אבל בחשבון בנק שלי באינטרנט יש גרף שמציג את סוגי ההוצאות החודשיות שלי (באשראי) 
והגרף משווה אותי ביחס לאנשים בני גילי כמה הם מבזבזים ואני קצת מתחת לממוצע.
5. כלום. 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/1/2014 19:17 לינק ישיר 

אהבתי את התגובות שלך ריקי אחד מהתגובות שלך אני גם עושה אני לא יפרט פה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/1/2014 21:06 לינק ישיר 

בחיים לא הייתי בזבזנית, גם לא קמצנית. אני חוסכת כסף למטרות גדולות שילמתי לעצמי על כל מה שקירי הזכירה + עוד כמה דברים. אני לא מרוויחה כ"כ הרבה כסף בחודש לכן יש צמצומים ובחיים לא הייתי במינוס ואני לא רוצה להגיע למצב הזה. חוצמיזה, יש לי קופה של כסף שאני חוסכת לאחרי החתונה. אם אני צריכה משהו אני מפרגנת לעצמי ולאחרים (כמו מתנות יומולדת) ומשקיע כסף. ולגבי אחרי החתונה, כשנגיע לגשר נחצה אותו (הנחתי יסודות)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/1/2014 23:36 לינק ישיר 

וואלה יפה אמיגוס כל הכבוד הלוואי ואני יצליח להיות כמוך בקטע הזה של החיסכון כי אני בזבזן דיי גדול

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/1/2014 18:41 לינק ישיר 

כשיש עבודה קבועה ומשכורת שנכנסת כל חודש אפשר גם לקנות מה שצריך וגם לחסוך חלק מהמשכורת.
דברים שלדעתי כדאי להוציא עליהם סכומים גבוהים בזמן הרווקות (ולא לחכות לאחרי החתונה): לימודי מקצוע, רישיון רכב, מחשב, סלולארי וכדומה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/1/2014 23:07 לינק ישיר 

לי אין כרגע עבודה קבועה אשמח אם תציעי לי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/1/2014 08:57 לינק ישיר 

שטויעס כתב:

מבזבזות? 
חוסכות?

עונה לשאלה של עצמי: :)
1. בהחלט,   במיוחד כשאני רווקה אז למה לא?, עם כל זאת אני מאד מחושבת ועם אצבע על הדופק.
2. כן.
3. כנראה טיפה אצטמצם.
4. בין 2000 ל6000 
5. רשיון, לייזר, לימודים, ביגוד טוב , חסכונות. ועוד.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > רווקות ובזבויזים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 ... 13 14 15 לדף הבא סך הכל 15 דפים.

bholext