|
|
| נשלח ב-2/7/2015 11:28 |
|
| |
למה לא לפני?
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2015 11:29 |
|
| |
| דודכהן822 כתב: |  | לרוב הבחורים לא אכפת שאין לך...להפך לדעתי זה כביכול יכול להרע לך ולא לא רק ערבים לא עוברים גם ערסים ובנות מסתבר חחחחחחח יש לי חברה שעברה תיאוריה 11... אבל תכלס זה גם קצת עניין של מזל והכי חשוב אם תלמדי 3-4 ימים נורמלי פשוט תיגשי ותעברי-זה שטויות! אני עברתי תיאוריה ראשונה וטסט ראשון :)
פשש... כל הכבוד! עשית רישיון על ידני או אוטומט?
ותיאוריה זה לא רק מזל, זה יותר ללמוד באמת ולא לזלזל.
בשביל לעבור טסט צריך מזל..אני עברתי תאוריה ראשונה בחמש דקות,אבל טסט עדיין לא עברתי..הקטע שאני נוהגת פצצה(המורה שלי קשוחה,ולכל מחמאה ממנה יש כיסוי),אבל בסוף הטסט אני מקבלת בלימה על שטות..:(
אם זה קורה לך תמיד בסוף, אז תשימי לב להיות הרבה יותר מרוכזת בסיום הטסט. או שתחליפי בושם ;) |
|
חחחח להחליף לאופוריה או הפנוטיק?!;)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2015 11:30 |
|
| |
| דודכהן822 כתב: |  | | השאלה מה זה אצלך בחור ישיבה סטנדרטי?!
ותלוי גם קצת בת כמה את. ואם יש לך צורך בזה או סתם בשביל הכיף. בכ"א עד כמה שידוע לי, אם את מחפשת בחור פתוח או מודרני, זה לא אמור להפריע לו. ויתכן שזה אפילו יתרון.[/quote]בוא נניח רגע לצורך העניין שמדברים על הסטנדרט המוכר לכל. לא מודרני, לא פרומער. משו שפוי על אמצע הסקאלה. מאיזה גיל זה הופך ללא משנה? אני לא יכול להצביע לך על גיל 22 וחודשיים דוקא. אבל הכוונה היא שבחורה בת 20(בחורה שעדין בסמינר ברור שזה שלילי) שעושה ללא צורך מיוחד או בחורה בת 26 שעושה, זה שונה. אם יש צורך מיוחד אז גם בגיל 20 זה בסדר.וזה כמובן באופן כללי, והכל בעיני המתבונן. ואגב גם השפויים על אמצע הסקאלה יש בזה הרבה סגנונות. |
|
כן, בסדר, מדברים בכללי. גם בין 20 ל 26 יש הרבה יורת הבדלים באמצע ממה שציינת. מדברים על טווח מסויים של בחורים ועל טווח של גילאים וזה סבבה לעגל פינות לצורך העניין. למה בחורה בגיל 20 עם רשיון לדעתך זה שלילי? ונניח שהיא לא נכת צה"ל או עובדת ממשלה והרשיון הוא לגמרי לכיף ולנוחות?
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2015 11:30 |
|
| |
| אביה12 כתב: |  | לרוב הבחורים לא אכפת שאין לך...להפך לדעתי זה כביכול יכול להרע לך ולא לא רק ערבים לא עוברים גם ערסים ובנות מסתבר חחחחחחח יש לי חברה שעברה תיאוריה 11... אבל תכלס זה גם קצת עניין של מזל והכי חשוב אם תלמדי 3-4 ימים נורמלי פשוט תיגשי ותעברי-זה שטויות! אני עברתי תיאוריה ראשונה וטסט ראשון :)
בשביל לעבור טסט צריך מזל..אני עברתי תאוריה ראשונה בחמש דקות,אבל טסט עדיין לא עברתי..הקטע שאני נוהגת פצצה(המורה שלי קשוחה,ולכל מחמאה ממנה יש כיסוי),אבל בסוף הטסט אני מקבלת בלימה על שטות..:(
אם זה קורה לך תמיד בסוף, אז תשימי לב להיות הרבה יותר מרוכזת בסיום הטסט. או שתחליפי בושם ;)
חחחח להחליף לאופוריה או הפנוטיק?!;) |
|
אופוריה!!
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2015 11:38 |
|
| |
| אביה12 כתב: |  | לרוב הבחורים לא אכפת שאין לך...להפך לדעתי זה כביכול יכול להרע לך ולא לא רק ערבים לא עוברים גם ערסים ובנות מסתבר חחחחחחח יש לי חברה שעברה תיאוריה 11... אבל תכלס זה גם קצת עניין של מזל והכי חשוב אם תלמדי 3-4 ימים נורמלי פשוט תיגשי ותעברי-זה שטויות! אני עברתי תיאוריה ראשונה וטסט ראשון :)
אם זה קורה לך תמיד בסוף, אז תשימי לב להיות הרבה יותר מרוכזת בסיום הטסט. או שתחליפי בושם ;)
חחחח להחליף לאופוריה או הפנוטיק?!;) |
|
תנסי שאנל. ואל תשכחי גם לסובב את הראש לשני הכיוונים לפני כל פניה.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2015 11:42 |
|
| |
| Friction כתב: |  | השאלה מה זה אצלך בחור ישיבה סטנדרטי?!
ותלוי גם קצת בת כמה את. ואם יש לך צורך בזה או סתם בשביל הכיף. בכ"א עד כמה שידוע לי, אם את מחפשת בחור פתוח או מודרני, זה לא אמור להפריע לו. ויתכן שזה אפילו יתרון.[/quote]בוא נניח רגע לצורך העניין שמדברים על הסטנדרט המוכר לכל. לא מודרני, לא פרומער. משו שפוי על אמצע הסקאלה. מאיזה גיל זה הופך ללא משנה? אני לא יכול להצביע לך על גיל 22 וחודשיים דוקא. אבל הכוונה היא שבחורה בת 20(בחורה שעדין בסמינר ברור שזה שלילי) שעושה ללא צורך מיוחד או בחורה בת 26 שעושה, זה שונה. אם יש צורך מיוחד אז גם בגיל 20 זה בסדר.וזה כמובן באופן כללי, והכל בעיני המתבונן. ואגב גם השפויים על אמצע הסקאלה יש בזה הרבה סגנונות.
כן, בסדר, מדברים בכללי. גם בין 20 ל 26 יש הרבה יורת הבדלים באמצע ממה שציינת. מדברים על טווח מסויים של בחורים ועל טווח של גילאים וזה סבבה לעגל פינות לצורך העניין. למה בחורה בגיל 20 עם רשיון לדעתך זה שלילי? ונניח שהיא לא נכת צה"ל או עובדת ממשלה והרשיון הוא לגמרי לכיף ולנוחות? |
| אמרתי שלילי על בחורה בסמינר, ואני לא צריך להסביר למה, אני חושב שזה מובן. לגבי בחורה מחוץ לסמינר, זה הכל בעיני המתבונן. רק שבגיל 20 יש יותר שיראו את זה באור שלילי מאשר בגיל מבוגר יותר.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2015 11:42 |
|
| |
לא אשכח יותר.מה הייתי עושה אם לא היית מזכיר לי?!
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2015 11:46 |
|
| |
אגב שאנל זה שם מהמם.הייתי קוראת ככה לבת שלי אם זה היה מקובל
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2015 11:46 |
|
| |
| אביה12 כתב: |  | | לא אשכח יותר.מה הייתי עושה אם לא היית מזכיר לי?! |
|
כנראה שעוד כמה טסטים ;)
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2015 11:52 |
|
| |
באלי לדרוס אותך :P
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2015 11:59 |
|
| |
| אביה12 כתב: |  | | באלי לדרוס אותך :P |
|
עכשיו את מבינה למה את לא עוברת טסט?... :)
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2015 12:07 |
|
| |
אני לא ממחישה את הרצון הזה ליד הטסטר :)
תוקן על ידי אביה12 ב- 02/07/2015 12:07:52
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2015 12:11 |
|
| |
| אביה12 כתב: |  | | אגב שאנל זה שם מהמם.הייתי קוראת ככה לבת שלי אם זה היה מקובל |
| לא חסר לנו שמות מהממים ומקובלים. שרה, רבקה, רחל, לאה, יסכה, יוכבד, להמשיך ? ;)
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2015 12:12 |
|
| |
| Friction כתב: |  | באלי לדרוס אותך :P
עכשיו את מבינה למה את לא עוברת טסט?... :) |
| אויש.. אני רציתי לכתוב לה את זה.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2015 12:14 |
|
| |
| אביה12 כתב: |  | אני לא ממחישה את הרצון הזה ליד הטסטר :)
תוקן על ידי אביה12 ב- 02/07/2015 12:07:52
|
| הטסטר קולט את הדברים האלה גם בלי שתמחישי לו.
|
|
|
|
|