|
|
| נשלח ב-2/7/2015 12:52 |
|
| |
יאאמה זה בערבית??וואלה לא ידעתי..חשבתי שאני המצאתי אותה
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2015 12:59 |
|
| |
אני לא יודע באיזו שפה.. אבל נא לשמור על שפה יותר רצינית..
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2015 13:03 |
|
| |
אידיש,עברית ואנגלית זה רציני וערבית לא?
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2015 13:07 |
|
| |
אהה ערבית וכל מילות הרחוב למינהם..שיכים בפורומים לערסים..לא לכאן..
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2015 13:08 |
|
| |
אני לא מחדש כאן דבר זה מופיע בחוקת הפורום שחתמת עליו..
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2015 13:15 |
|
| |
| אביה12 כתב: |  | | איזו חפירה לא קשורה לחיים יאאמה.. |
| חחח לא הכל צריך להיות קשור לחיים. ולפעמים כשחופרים הרבה מוצאים אוצרות.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2015 13:19 |
|
| |
| דודכהן822 כתב: |  | | איזו חפירה לא קשורה לחיים יאאמה..חחח לא הכל צריך להיות קשור לחיים. ולפעמים כשחופרים הרבה מוצאים אוצרות. |
|
לפעמים מוצאים דברים אחרים..כמו עצמות של מתים
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2015 14:06 |
|
| |
| אביה12 כתב: |  | | איזו חפירה לא קשורה לחיים יאאמה..חחח לא הכל צריך להיות קשור לחיים. ולפעמים כשחופרים הרבה מוצאים אוצרות.
לפעמים מוצאים דברים אחרים..כמו עצמות של מתים |
|
לפעמים שווה לקחת סיכונים.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2015 14:08 |
|
| |
| טום888 כתב: |  | אהה ערבית וכל מילות הרחוב למינהם..שיכים בפורומים לערסים..לא לכאן.. |
| יאללה יאללה אחי, מה קפץ לך הראסטה לראש, תיזהר אני לא אקרא לדודשלי יביא לך ראסיה לפנים. ;)
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2015 14:12 |
|
| |
| דודכהן822 כתב: |  | אהה ערבית וכל מילות הרחוב למינהם..שיכים בפורומים לערסים..לא לכאן.. יאללה יאללה אחי, מה קפץ לך הראסטה לראש, תיזהר אני לא אקרא לדודשלי יביא לך ראסיה לפנים. ;) |
|
חחחחחחח אגב ראסטה קופצת לפנים..ולא קופץ ;)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2015 14:13 |
|
| |
| דודכהן822 כתב: |  | יאאמה??האשכול נועד לדוברי עברית אנגלית ואידיש..לא ערבית.. אתה בטוח שיאאמה זה בערבית ולא יפנית?
ולא יפה ככה להדיר מפה את אחמד בן שרה. |
|
אמרת יפה,אחי ;)
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2015 14:24 |
|
| |
| אביה12 כתב: |  | אהה ערבית וכל מילות הרחוב למינהם..שיכים בפורומים לערסים..לא לכאן.. יאללה יאללה אחי, מה קפץ לך הראסטה לראש, תיזהר אני לא אקרא לדודשלי יביא לך ראסיה לפנים. ;)
חחחחחחח אגב ראסטה קופצת לפנים..ולא קופץ ;) |
| ערסים לא מכירים את המילה דקדוק
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2015 14:43 |
|
| |
לא הבנתי אמרתי משהו מצחיק?? אמרתי שיאמהה לא מתאים..והמשכתם לראסטות ולאחי אחותי .. תעצרו את הגל הזה..זה לא מתאים לפורום בבקשה!
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2015 14:44 |
|
| |
הדיון באשכול הוא על בזבוזים ברווקות.. נא להיצמד לנושא נושא הערסים..אם עושה לכם את זה{איכסס}תעשו בפרטי לא פה!!!תודה
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2015 15:01 |
|
| |
אני כרווקה רציתי לעשות רישיון אבל פחדתי שזה יפריע לי בשידוכים, מה גם שלא הייתי צריכה את זה כ"כ ואמרתי לעצמי שאעשה אחרי החתונה. עם הזמן נשארתי רווקה, והיה לי זמן וכסף והחלטתי להקדיש זמן ללימודי נהיגה, כי אחרי החתונה זה הרבה יותר קשה להקידש זמן וכסף לזה. בכולופן בשידוכים לא אמרתי שיש לי רשיון , בחורים ששאלו אותי קבלו ממני תשובה מהומהמת..בעלי צוחק עלי על זה עד היום :) די, יפה לך שעבר בטסט ראשון! עשיתי 4 טסטים עד שעברתי(פעמיים נפלתי על טסטר לא טוב..). ותאוריה למדתי טוב, ועברתי אותו תוך חמש דקות.
|
|
|
|
|