בית פורומים שידוכי חרדים

רווקות ובזבויזים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-2/7/2015 15:06 לינק ישיר 

הפחד שלך היה פחד שווא
למדתי בישיבות מאוד מוכרות ונחשבות..
ויש לי עשרות חברים מכל הישיבות..
אם הבחור לא תפרחניק או אורחוסתיירהניק אין שום סיבה להסתיר.אדרבה הוא ירגיש יותר בטוח לגביך

תוקן על ידי טום888 ב- 02/07/2015 15:05:53

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/7/2015 16:14 לינק ישיר 

טום888 כתב:
לא הבנתי
אמרתי משהו מצחיק??
אמרתי שיאמהה לא מתאים..והמשכתם לראסטות ולאחי אחותי ..
תעצרו את הגל הזה..זה לא מתאים לפורום בבקשה!
אם יאאמה זה הבעיה שלך(ו"בחייאת ראבק" למשל זה בסדר, באשכול "השידוך" של אלמירה) ובגלל זה אתה דופק את פטיש המנהל על השולחן. אז תרשה לי לחזור בי מהצבעתי אלייך בבחירות לניהול.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/7/2015 16:20 לינק ישיר 

דודכהן822 כתב:
באלי לדרוס אותך :Pעכשיו את מבינה למה את לא עוברת טסט?... :) אויש.. אני רציתי לכתוב לה את זה.

אחח, סורי חמד, מצטערת ..
אבל לא לגנוב לי מילים! 
:)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/7/2015 16:40 לינק ישיר 

Friction כתב:
באלי לדרוס אותך :Pעכשיו את מבינה למה את לא עוברת טסט?... :) אויש.. אני רציתי לכתוב לה את זה.

אחח, סורי חמד, מצטערת ..
אבל לא לגנוב לי מילים! 
:)
ששש.. זה לא קשור לנושא האשכול. ;) ו"אחח" ו"חמד" זה מילים של ערסים. תיזהרי בלשונך. ;)

תוקן על ידי דודכהן822 ב- 02/07/2015 16:41:57

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/7/2015 16:49 לינק ישיר 

אחרי שאני מצנזרת
ואז אני פותחת איזה אשכול ורואה שהמנהל בכבודו ובעצמו כותב כאן "בולשיט"
אני מרשה לעצמי להסתלבט עליו..

ולהזהר בלשוני.. איך עושים את זה ?? :)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/7/2015 17:01 לינק ישיר 

Friction כתב:
אחרי שאני מצנזרת
ואז אני פותחת איזה אשכול ורואה שהמנהל בכבודו ובעצמו כותב כאן "בולשיט"
אני מרשה לעצמי להסתלבט עליו..

ולהזהר בלשוני.. איך עושים את זה ?? :)
גם "בחייאת ראבאק" שהזכרתי למעלה, זה המנהל הנכבד שלנו כתב. אבל "יאאמה"(מישהו שמע בכלל את המילה הזאת פעם???) מפריע לו. ואל תנסי להסתלבט עליו הוא עוד יחסום אותך(בתקווה שעלי הוא יחוס). :)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/7/2015 17:08 לינק ישיר 

דודכהן822 כתב:
אחרי שאני מצנזרתואז אני פותחת איזה אשכול ורואה שהמנהל בכבודו ובעצמו כותב כאן "בולשיט"אני מרשה לעצמי להסתלבט עליו..ולהזהר בלשוני.. איך עושים את זה ?? :) גם "בחייאת ראבאק" שהזכרתי למעלה, זה המנהל הנכבד שלנו כתב. אבל "יאאמה"(מישהו שמע בכלל את המילה הזאת פעם???) מפריע לו. ואל תנסי להסתלבט עליו הוא עוד יחסום אותך(בתקווה שעלי הוא יחוס). :)

לא יחסום ולא נעליים. טום נשמע בנאדם מבין עניין, ולא מפחד שמזה שיורדים עליו. או שלא??..
ויאאמה, זה מילה מחודשת בשפה העברית (עברית!)
שמשמעותה היא: אין-לי-מה-להגיד-אבל-אני-מתכוונת-להגיד-אותו-ושיבינו. ראש של בנות :)

תוקן על ידי Friction ב- 02/07/2015 17:09:06

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/7/2015 17:37 לינק ישיר 

דודכהן822 כתב:
לא הבנתי
אמרתי משהו מצחיק??
אמרתי שיאמהה לא מתאים..והמשכתם לראסטות ולאחי אחותי ..
תעצרו את הגל הזה..זה לא מתאים לפורום בבקשה!
אם יאאמה זה הבעיה שלך(ו"בחייאת ראבק" למשל זה בסדר, באשכול "השידוך" של אלמירה) ובגלל זה אתה דופק את פטיש המנהל על השולחן. אז תרשה לי לחזור בי מהצבעתי אלייך בבחירות לניהול.
א.אם זו הרמה שלך.והערה גורמת לך להתנהג כמו ילד אז אני אוותר בחפץ לב על בחירתך בי. ב.אני לא סתם הערתי לא היאמה היה הבעייה זו לא פעם ראשונה שאז היה אפשרלומר קורה שנפלט. זה חזר על עצמו ולכן היה צורך להעיר אז עצה קטנה תתעשת ותתבגר.לא מתאים לך לרדת כהה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/7/2015 17:44 לינק ישיר 

אני לא בא להעיר גי משעמם לי.או בא לי להרע יש עניין שאנשים יידעו רת התנהלות הנכונה. אני זה שאחראי. ונראה לי שאביה הבינה ותשתדל מעתה והילך להשתנות תאמץ את הדרך הבוגרת.ובמקום להעלב.ולומר הוא יחסום אותי ועוד קשקושי גן חובה.תתאפס ותקבל את הערה כבוגר..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/7/2015 20:11 לינק ישיר 

אתה האחרון שאני יעלב ממנו(באופן חיובי). אבל אני לא חושב שאחד שכותב בולשיט ובחייאת ראבק יכול להעיר על יאאמה. וכן, גם אם הוא במקרה המנהל.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/7/2015 21:44 לינק ישיר 

טום888 כתב:
תשמע אין מלאכים,כולנו עושים טעות..השאלה האם הטעות הזאת ,היא לא טעות של אחת ל,או מציאות שאדם רגיל בה..כאן צריך להתריע..כי נורמה משתרשת ..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/7/2015 22:58 לינק ישיר 

באיזה גיל מסויים כבר לא שווה לחסוך, כי יש דברים שאין טעם לעשות בגיל 40 או 50. חיים פעם אחת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/7/2015 23:03 לינק ישיר 

טום888 כתב:
תשמע אין מלאכים,כולנו עושים טעות..השאלה האם הטעות הזאת ,היא לא טעות של אחת ל,או מציאות שאדם רגיל בה..כאן צריך להתריע..כי נורמה משתרשת ..
אבל יש אנשים שזה הסגנון דיבור שלהם. ואני מבטיח לך שאם לא היית אומר כלום, אף אחד אפי' לא היה חושב שיש פה איזה בעיה. יש דברים שעדיף להתעלם מאשר להעיר.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/7/2015 23:05 לינק ישיר 

ליטאי613 כתב:
באיזה גיל מסויים כבר לא שווה לחסוך, כי יש דברים שאין טעם לעשות בגיל 40 או 50. חיים פעם אחת.
תמיד טוב לחסוך השאלה כמה. יש גיל שאתה יותר חוסך מאשר מבזבז, ויש גיל שאתה חייב לבזבז יותר מאשר חוסך.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/7/2015 23:10 לינק ישיר 

דודכהן822 כתב:
תשמע אין מלאכים,כולנו עושים טעות..השאלה האם הטעות הזאת ,היא לא טעות של אחת ל,או מציאות שאדם רגיל בה..כאן צריך להתריע..כי נורמה משתרשת ..אבל יש אנשים שזה הסגנון דיבור שלהם. ואני מבטיח לך שאם לא היית אומר כלום, אף אחד אפי' לא היה חושב שיש פה איזה בעיה. יש דברים שעדיף להתעלם מאשר להעיר.
יש תקנון בפורום לא אני המצאתי.. צריך להשתדל יותר, גם מי שרגיל בכך..לא בקשו הרים וגבעות..רק לנסח בצורה יותר מכובדת..

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > רווקות ובזבויזים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 12 13 14 15 לדף הבא סך הכל 15 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.