בית פורומים שידוכי חרדים

רווקות ובזבויזים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-2/7/2015 23:43 לינק ישיר 

צודק. אבל תסכים איתי שהמילה הכ"כ חסרת משמעות הזאת ממש לא עוברת את הגבול. כך דעתי בכ"א. וככל הנראה של שאר החברים כאן.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/7/2015 23:47 לינק ישיר 

המילה הספיציפית הזאת היא לא הייתה הבעייה.. אם רק היא הייתה..יש התנהלות כללית.היה צריך להעיר עליה.וזהו..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/7/2015 23:55 לינק ישיר 

במילים לא היתה שום בעיה עד כמה שזכור לי. הבעיה היחידה שאני מסכים אתך עליה, שזה לא קשור לנושא האשכול. ופה צריך לחשוב מה עושים בענין. כי מצד אחד למרות שזה לא קשור, אבל זה דרך העולם שתוך כדי תגובות הדברים גולשים גם לנושאים אחרים. מצד שני אולי באמת צריך לשמור על הנושא של האשכול. ובמקביל כמובן שהתנועה בפורום תרד.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/7/2015 02:40 לינק ישיר 

טוב אמנם בהינף יד הפכתי למנהלת משנה חחחחח
אבל אפשר לעצור את החפירה על המילים הנאותות והפחות נאותות ולהמשיך את הדיון הראשוני על נושא האשכול?!

נ.ב טום סורי אבל אני לא רואה שום בעיה במילה יאאמה או במילים בולשיט ובחיאת רבאק
אנחנו כולנו אנשים בוגרים ואין פה רב הפורום אז בואו נחליט שבביטויים יומיומיים סבירים ניתן לאנשים להשתמש,סבבה?

תנו חיוך הכל לטובה!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/7/2015 09:15 לינק ישיר 

אז יש לנו עוזרת מנהל חדשה, או שזה חייכנית בניק אחר? ;) ו.. טום... בגלל שיש לה דירה קרוב לירושלים אז שמת אותה בניהול??? אל תבנה על זה ;)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/7/2015 10:30 לינק ישיר 

אני כן רואה בעיה במילים אלו, בטח במילים שמשמעותם באנגלית היא איומה. ואני הייתי מאד שמח עם כל הסלנג הזול לא היה נמצא בפורום כלל!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/7/2015 11:08 לינק ישיר 

די88, גם אני משתמשת במילים האלו על בסיס יומי קבוע. אבל אני אלף, יכולה להבין את אלו שלא מורגלים וזה מפריע להם. ובית, אין שום עניין להתעלם ולהכחיש ולהגיד שאין בהן בעיה מסויימת. יש בהן גסות שפשוט התרגלנו אליה. ולפעמים אני חושבת שחבל. 
אז אולי בתור פורום, דווקא אין עניין ליצור שיח כזה. מקום אחד בחיינו שיישאר נקי מהרגלים לא מודעים..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/7/2015 12:11 לינק ישיר 

דודכהן822 כתב:
אז יש לנו עוזרת מנהל חדשה, או שזה חייכנית בניק אחר? ;) ו.. טום... בגלל שיש לה דירה קרוב לירושלים אז שמת אותה בניהול??? אל תבנה על זה ;)

דוווידקה..תתארס לפני שתתערס..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/7/2015 13:07 לינק ישיר 

שטויעס כתב:
מבזבזות? 
חוסכות?
תמשיכו לחיות כמו שאתן חיות עד עכשיו?
מהו סך הבזבוזים החודשי שלכן?
ואילו דברים אתן עושות עכשיו "כי אחרי החתונה  כבר יהיה קשה יותר"?
חיסכון??? שניה אני יעשה ויקיפדיה לא הבנתי תמילה ;)

אל תחכו לנסיך על הסוס.... היום אייפון 6 עולה יותר 4;1;

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/7/2015 16:59 לינק ישיר 

טום888 כתב:

דוווידקה..תתארס לפני שתתערס..
חחחח אהבתי אבל אל דאגה, אין לי סיכוי להערס. זה רחוק ממני כרחוק מזרח ממערב.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/7/2015 08:42 לינק ישיר 

[quote]אחרי שאני מצנזרתואז אני פותחת איזה אשכול ורואה שהמנהל בכבודו ובעצמו כותב כאן "בולשיט"אני מרשה לעצמי להסתלבט עליו..ולהזהר בלשוני.. איך עושים את זה ?? :) גם "בחייאת ראבאק" שהזכרתי למעלה, זה המנהל הנכבד שלנו כתב. אבל "יאאמה"(מישהו שמע בכלל את המילה הזאת פעם???) מפריע לו. ואל תנסי להסתלבט עליו הוא עוד יחסום אותך(בתקווה שעלי הוא יחוס). :)

לא יחסום ולא נעליים. טום נשמע בנאדם מבין עניין, ולא מפחד שמזה שיורדים עליו. או שלא??..
ויאאמה, זה מילה מחודשת בשפה העברית (עברית!)
שמשמעותה היא: אין-לי-מה-להגיד-אבל-אני-מתכוונת-להגיד-אותו-ושיבינו. ראש של בנות :)

תוקן על ידי Friction ב- 02/07/2015 17:09:06

[/quote חח נראה שלא הייתי כזו מובנת..יאאמה זה כמו ''איזה קטע''!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/7/2015 09:25 לינק ישיר 

מה שאומר... שזו מילה מומצאת שכל אחד יכול לפרש אותה איך שהוא רוצה. ובואי נעצור כאן, כי בסוף טום באמת יתעצבן עלינו. :)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/7/2015 09:36 לינק ישיר 

סבבה.כאילו בסדר גמור..(סורי..נפלט לי;)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/7/2015 09:44 לינק ישיר 

אביה12 כתב:
סבבה.כאילו בסדר גמור..(סורי..נפלט לי;)
נראה לי צריך לעשות מילון של מילים מותרות ומילים ערסיות.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/7/2015 09:54 לינק ישיר 

דודכהן822 כתב:
סבבה.כאילו בסדר גמור..(סורי..נפלט לי;) נראה לי צריך לעשות מילון של מילים מותרות ומילים ערסיות.
בכבוד.תפתח אשכול בנושא ''ערסים ושידוכים''(בלי שיהיה קשר ניכר לשידוכים האשכול יוסר)

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > רווקות ובזבויזים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 13 14 15 לדף הבא סך הכל 15 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.