מצחיק, דווקא אחרי החתונה כשאנחנו שתיים סך הבזבוזים (פרט למשכנתא) הוא 2500 שח בלבד. כשהייתי רווקה בזבזתי יותר. והיום יש לי כל טוב העולם הזה, יותר מרווקותי. זה מאד מעניין..
נשלח ב-25/6/2015 09:26
שטויעס כתב:
מבזבזות? חוסכות? תמשיכו לחיות כמו שאתן חיות עד עכשיו? מהו סך הבזבוזים החודשי שלכן? ואילו דברים אתן עושות עכשיו "כי אחרי החתונה כבר יהיה קשה יותר"?
1.משתדלת לקנות מה שצריך,אבל מדי פעם אוהבת להתפרע ולקנות גם מה שלא צריך(ואז הולכת להחליף;)
2.חוסכת ללייזר ורכב
3.נראה שכן
4.בערך 2000-3000
5.קוראת,ישנה,יוצאת לשיעורי תורה הרבה-אין מצב שאחרי החתונה יהיה לי זמן לזה כמו עכשיו
תוקן על ידי אביה12 ב- 25/06/2015 09:27:00
נשלח ב-25/6/2015 12:04
השאלה צריכה להיות מופניתם למין הגברי
נשלח ב-25/6/2015 12:20
הייתי צריכה להוסיף: שאלה זו מופנית לנשים וגברים כאחד.. עניין אותי אז..כי באותו זמן עשיתי סיכום מסודר (ועד היום אני עושה) של סה"כ ההוצאות שלי בחודש וגיליתי שאני מבזבזת ממש הרבה. עניין אותי אם כולם ככה או רק אני.
נשלח ב-25/6/2015 14:21
חוסך הרבה מאוד. כשהמשכורת גבוהה ב"ה וההוצאות מעוטות אז אפשר לחסוך. ההוצאה הכי גדולה שלי זה המעשר
למה אני חוסך. כמה שיותר לדירה לא הכוונה לדירה מלאה אלא לפחות לסכום ראשוני ללקיחת משכנתא
מקווה שגם זוגתי לעתיד מרוויחה יפה ויש לה שכל לחסוך
מי שחוסך תמיד יוכל להתחיל לבזבז .מי שמבזבז לא יכול להחזיר את הכסף חזרה .
בסיכום התגובות עולה, שכל נשות ישראל עושות לייזר. תודה בנות! ;)
נשלח ב-26/6/2015 15:33
דודכהן822 כתב:
כבחור ישיבה אין לי יותר מידי כסף לבזבוזים, ואת הכסף שכן יש לי, ברובו אני חוסך או משקיע. וב"ה לא חסר לי כלום. מסעדה, ממילא אין לי עם מי לצאת. בגדים, ב"ה לא חסר לי כלום. דברים שאני צריך פה ושם אני קונה. בקיצור, אני חי סבבה והחשבון בנק טופח באיטיות. ;)
חייכנית... אם לא תגידי לעצמך היום מידי פעם "לא". את תריבי בסופו של דבר עם בעלך על כל "לא" שתאלצי להגיד אחרי החתונה. בהתוועדויות לא מלמדים אתכן להתגבר קצת על מידת התאווה ולא לקנות כל מה שמתחשק?
אז היום כשאני קצת עובד ויש כסף לבזבז, אני עדין חוסך הרבה יותר ממה שאני מבזבז. את הבזבוזים אני שומר לבזבז ביחד עם אשתי.
נשלח ב-26/6/2015 16:22
דודכהן822 כתב:
חח.. מה אני מזהה דוד.. שובניזם! החפצה! סתם.. היית מת. התודה היא לעצמינו.
נשלח ב-26/6/2015 16:24
תכלס, הרעיון של "יהיה-קשה-אחרי-חתונה" נוגע לדברים מעשיים, כמו שיעורים שציינה אביה וחייכנית (קבלו ח"ח). וכלכלית - בעז"ה אותה עבודה, או טובה יותר, בעז"ה אותה אמונה. וטובה יותר. צריך לחסוך, אבל כמו שאמרו כאן הרבה - לדעת להוציא על הדברים הגדולים לפני חתונה. רשיון ושות'. זה חלק מהחסכון.
נשלח ב-26/6/2015 17:49
Friction כתב:
לגמרי מסכים איתך. אם לא היה בעיה הלכתית אני מאמין שגם גברים היו מצטרפים לטראנד
נשלח ב-26/6/2015 18:05
דודכהן822 כתבה:
Friction כתב:
לגמרי מסכים איתך. אם לא היה בעיה הלכתית אני מאמין שגם גברים היו מצטרפים לטראנד