|
|
| נשלח ב-27/6/2015 22:11 |
|
| |
| ניוטרל כתב: |  | |
|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2015 22:51 |
|
| |
|
| נשלח ב-27/6/2015 23:19 |
|
| |
היום זה כבר לא כזה יקר.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2015 23:44 |
|
| |
אנחנו אוחזים על מה הדיון? כאילו, בואו נדבר דחוף על מחירי לייזר. שתהיו בריאים חבר'ה, אבל נקסט :)
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2015 08:04 |
|
| |
| שטויעס כתבה: |  | רווקות ובזבויזים
מבזבזות? חוסכות? תמשיכו לחיות כמו שאתן חיות עד עכשיו? מהו סך הבזבוזים החודשי שלכן? ואילו דברים אתן עושות עכשיו "כי אחרי החתונה כבר יהיה קשה יותר"? |
|
אוהבת לבזבז...אבל גם חוסכת.. כל עוד אני לא ממש צריכה את הכסף בשביל היום יום, לפחות אני יהנה ממנו.... ברור לי שאחרי החתונה החיים ישתנו, עד כמה? אין לי מושג.. מקווה כמה שפחות(מבחינה כספית) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2015 11:38 |
|
| |
שטויעס יש במה שאמרת הרבה היגיון.,. הרבה פעמים הבזבוזים מחפים על דברים אחרים... ואחד הדברים זה הלבד אומרים שאוכל ושופינג משפיעים שניהם על הורמון הסרוטונין וכאשר עושים את אחד מהם הוא עולה ויש תחושה של היי ולדעתי כשאדם מתחתן הוא מחליף דבר אחד בדבר אחר ומכאן אין לו כ"כ רצון לבזבז!
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2015 12:19 |
|
| |
| Friction כתב: |  | אנחנו אוחזים על מה הדיון? כאילו, בואו נדבר דחוף על מחירי לייזר. שתהיו בריאים חבר'ה, אבל נקסט :) |
|
אז מחירי הלייזר לא נושא לדיון. אבל "נקסט" זה הנושא?! זה סיגריות של בחורי ישיבות. אותי מענין יותר מחיר הדלק מאשר הסיגריות. ;)
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2015 17:05 |
|
| |
חח ובכן דוד, כנראה שתצטרך להתעדכן בסלנגים פשט שבפשט :)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2015 18:22 |
|
| |
כבר לא "נקסט" בכותרות?! (אני לא משתמש, אז מותר לי לא להיות בקי בזה)
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2015 18:42 |
|
| |
לא, כי אני משתמשת קבוע.. התרשמות מצוינת וחוש ריח חד במיוחד יש לך. איך עלית עליי! כולה התכוונתי באמירתי האומללה נקסט, לביטוי האומר בעברית תקנית: הלאה חבר'ה.
...
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2015 18:55 |
|
| |
| Friction כתבה: |  | לא, כי אני משתמשת קבוע.. התרשמות מצוינת וחוש ריח חד במיוחד יש לך. איך עלית עליי! כולה התכוונתי באמירתי האומללה נקסט, לביטוי האומר באנגלית תקנית: הלאה חבר'ה.
... |
|
|
| נשלח ב-28/6/2015 22:30 |
|
| |
| דודכהן822 כתב: |  | לא, כי אני משתמשת קבוע.. התרשמות מצוינת וחוש ריח חד במיוחד יש לך. איך עלית עליי!כולה התכוונתי באמירתי האומללה נקסט, לביטוי האומר בעברית תקנית: הלאה חבר'ה. ... יש לי חוש ריח מפותח במיוחד בענין סיגריות, לא קשה לעלות עלייך בענין הזה. (ונשאיר שניה את הציניות בצד, ראיתי פעם בפורים בחורות חרדיות מעשנות, זה אחד הדברים הדוחים שיש).
והבנו את הביטוי, אבל למה לחשוב פשט כשאפשר לחשוב דרש?! ;) |
| תמשיך להתחכם ככה ונראה לאן תגיע. ולגבי המחמאות העצמיות שלך בעניין חוש הריח, היית מציעה לך לשקול אותן שוב :)טל"ח וכל זה..
תוקן על ידי Friction ב- 28/06/2015 22:30:41
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2015 22:38 |
|
| |
בינתיים הגעתי למקומות טובים ב"ה. טפו טפו חמסה חמסה!!!
ובענין סיגריות חוש הריח שלי מקביל ליכולת הריצה של בחורה שרואה מקק. ;)
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2015 23:04 |
|
| |
| דודכהן822 כתב: |  | | בינתיים הגעתי למקומות טובים ב"ה. טפו טפו חמסה חמסה!!!
ובענין סיגריות חוש הריח שלי מקביל ליכולת הריצה של בחורה שרואה מקק. ;) |
|
זו יכולת ששמורה רק לאלו שמחליטות לקבל על עצמן כל סטיגמה נקבית..! אתה מקבל על עצמך את המקבילה הגברית?
ועכשיו תבין למה טעית בעניין העישון. (חוצמיזה שבלי ציניות, מותר מידיי פעם. בדיוק כמו נהיגה בלי רשיון. לא משו, לא מומלץ, אבל נחמד מידיי פעם)
|
|
|
|
|