|
|
| נשלח ב-1/7/2015 14:59 |
|
| |
חייכנית.. אז אני מבין שלהתגלח לכבוד הבעל זה בזבוז, להתחשב בדעתו בענין דירה זה אסון, ובכלל הגבר נועד כדי לשרת את ליידי חייכנית ולא מעבר, אז שיעביר סמרטוט וישתוק. הבנו את הגישה הפמניסטית שלך. אבל תשכחי מזה, החיים הם לא כאלה. אם לא תתחתני עם גבר נמושה, תצפי להמון מריבות. בהצלחה עם זה! או שפשוט תתחילי לעבוד על עצמך בענין. כי רוב הגברים שאני מכיר יורידו לך את האף מהר מאוד. ומצד שני עם הגישה של שטויעס ואביה למשל, אני בטוח שהן יקבלו(שטויעס כבר מקבלת) את היחס הכי מכבד מבעליהן, כי הן באות בגישה של לכבד ולתת ולא בגישה של מגיע לי.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2015 15:00 |
|
| |
הא' ב' של נישואין זה להגיע לבניית קשר יציב וחזק מתוך מקום של נתינה.. נתינה מולידה אהבה כידוע..
תוקן על ידי אביה12 ב- 01/07/2015 15:00:36
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2015 15:04 |
|
| |
| אביה12 כתב: |  | הא' ב' של נישואין זה להגיע לבניית קשר יציב וחזק מתוך מקום של נתינה.. נתינה מולידה אהבה כידוע..
תוקן על ידי אביה12 ב- 01/07/2015 15:00:36
|
|
מסכים עם כל מילה. כשנותנים מתוך אהבה לא עושים חשבונות של מגיע או לא. וכדי להגיע לאהבה כזאת צריך פשוט לתת מכל הלב. בלי לדרוש כלום בחזרה.
תוקן על ידי דודכהן822 ב- 01/07/2015 15:05:12
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2015 15:11 |
|
| |
| חייכנית770 כתב: |  | בסד
לדעתי כבר ירדתם לפסים מאד אינטימיים ולא מתאימים לפורום חרדי.אני נאלצת למחוק. |
|
אני מבקשת להעיף את חייכנית מהניהול. ומייד. לא ירדתי לשום פסים אינטימיים ואם את רוצה למחוק תפני אלי.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2015 15:14 |
|
| |
חיכנית זה לא פעם ראשונה שלך למחוק, זה הסיבה שלא רציתי אותך לניהול, לא בחרו בך לניהול ואני מבקשת שירירידו אותך מזה ומייד! זה נדיר שאני כועסת, ואני כועסת.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2015 15:16 |
|
| |
| דודכהן822 כתב: |  | | חייכנית.. אז אני מבין שלהתגלח לכבוד הבעל זה בזבוז, להתחשב בדעתו בענין דירה זה אסון, ובכלל הגבר נועד כדי לשרת את ליידי חייכנית ולא מעבר, אז שיעביר סמרטוט וישתוק. הבנו את הגישה הפמניסטית שלך. אבל תשכחי מזה, החיים הם לא כאלה. אם לא תתחתני עם גבר נמושה, תצפי להמון מריבות. בהצלחה עם זה! או שפשוט תתחילי לעבוד על עצמך בענין. כי רוב הגברים שאני מכיר יורידו לך את האף מהר מאוד. ומצד שני עם הגישה של שטויעס ואביה למשל, אני בטוח שהן יקבלו(שטויעס כבר מקבלת) את היחס הכי מכבד מבעליהן, כי הן באות בגישה של לכבד ולתת ולא בגישה של מגיע לי. |
|
בסד
זה שיש לך בעיות בהבנה זלא בעייתי.
בנושא הסרת שיער,כתבתי את דעתי. בנושא הדירה,אמרתי כרגע מה קורה בעולם.ומה טבע בני האדם רגילים. לא מה אני יעשה כי בין כה אנלא יביא דירה. אבל בלי קשר לדעתי הגבר צריך להתחשב ברצון האישה מאד בנושא.ברור לי שכל החלטה חשובה מתבצעת ביחד אך לדעתי גבר חכם ידע להבין את המצב... ואם אישה הביאה דירה ובעצם הורידה לגבר עול כזה גדול שלפי תורה הוא חייב-הוא צריך להודות ולא להתערב לאישה במקום המגורים יותר מדי... וממש לבוא לקראת...אם אתה רוצה אישה סמרטוט שתלך אחריך וגם תממן אותך,זלא אומר שאני בעייתית.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2015 15:16 |
|
| |
דוד, צודק מאד!!!!!, נתינה נורמלית אמורה להיות הדדית כמובן, אם הבן זוג אדם נורמלי, אם צד אחד נותן ונותן ולא מקבל תמורה , אחרי כמה שנים זה ישתחק ולא יהיה כוח לתת.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2015 15:24 |
|
| |
בסד
שטויעס,לדעתי זלא מכבד אותך שאת כותבת מה מצב גופך.עשיתי זאת כדי לשמור על כבודך. לא מחקתי אלא ערכתי את מה שלדעתי לא מתאים לגברים כאן לקרוא. לדעתי אני די פתוחה אבל גם לזה יש גבולות. אני מבינה שזה מכעיס אבל אם תחשבי תביני למה בחרתי לעשות כך.
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 01/07/2015 15:26:25
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2015 15:27 |
|
| |
זה לא מעניין אותי! את לא תמחקי בלי רשותי! אני רשמתי וזכותי!
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2015 15:31 |
|
| |
| שטויעס כתב: |  | דוד, צודק מאד!!!!!, נתינה נורמלית אמורה להיות הדדית כמובן, אם הבן זוג אדם נורמלי, אם צד אחד נותן ונותן ולא מקבל תמורה , אחרי כמה שנים זה ישתחק ולא יהיה כוח לתת. |
| בן אדם נורמלי לא מסוגל לקבל בלי לתת. וכשבן זוג מקבל מבת הזוג(או להיפך) הוא באופן טבעי יתן, ובהמשך הוא יקבל יותר ויתן יותר וכל האהבה תגדל ותפרח. וכל זה כשנותנים ומקבלים בלי לדרוש, כי כשדורשים יורד החשק לתת.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2015 15:32 |
|
| |
בסד
שטויעס,אני לא אמורה לשאול אותך כל דבר.. את צריכה להיות מספיק בוגרת בתור נשואה כדי להבין שיש דברים שלא אומרים. יש כאן גברים ולהם יש מוח מפותח וגם מחשבות זרות...
את תנשמי עמוק ותנסי להבין גם את הצד שלי...
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2015 15:33 |
|
| |
| חייכנית770 כתב: |  | בסד
שטויעס,אני לא אמורה לשאול אותך כל דבר..
את צריכה להיות מספיק בוגרת בתור נשואה כדי להבין שיש דברים שלא אומרים.
יש כאן גברים ולהם יש מוח מפותח וגם מחשבות זרות...
את תנשמי עמוק ותנסי להבין גם את הצד שלי... |
|
חייגכנית שלחתי לך הודעה בפרטי
אנא תקראי אותה ותאשרי את מה שבקשתי..
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2015 15:34 |
|
| |
צודק דוד,
חייכנית את לא שווה תגובה. אבל תזהרי אם פעם נוספת שתערכי/תמחקי לפי "הבנתך". אם יש לך בעיה תפני אלי. אני אערוך ימחוק בלה בלה. לא את.נקודה.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2015 15:36 |
|
| |
| חייכנית770 כתב: |  | חייכנית.. אז אני מבין שלהתגלח לכבוד הבעל זה בזבוז, להתחשב בדעתו בענין דירה זה אסון, ובכלל הגבר נועד כדי לשרת את ליידי חייכנית ולא מעבר, אז שיעביר סמרטוט וישתוק. הבנו את הגישה הפמניסטית שלך. אבל תשכחי מזה, החיים הם לא כאלה. אם לא תתחתני עם גבר נמושה, תצפי להמון מריבות. בהצלחה עם זה! או שפשוט תתחילי לעבוד על עצמך בענין. כי רוב הגברים שאני מכיר יורידו לך את האף מהר מאוד. ומצד שני עם הגישה של שטויעס ואביה למשל, אני בטוח שהן יקבלו(שטויעס כבר מקבלת) את היחס הכי מכבד מבעליהן, כי הן באות בגישה של לכבד ולתת ולא בגישה של מגיע לי.
בסד
זה שיש לך בעיות בהבנה זלא בעייתי.
בנושא הסרת שיער,כתבתי את דעתי. בנושא הדירה,אמרתי כרגע מה קורה בעולם.ומה טבע בני האדם רגילים. לא מה אני יעשה כי בין כה אנלא יביא דירה. אבל בלי קשר לדעתי הגבר צריך להתחשב ברצון האישה מאד בנושא.ברור לי שכל החלטה חשובה מתבצעת ביחד אך לדעתי גבר חכם ידע להבין את המצב... ואם אישה הביאה דירה ובעצם הורידה לגבר עול כזה גדול שלפי תורה הוא חייב-הוא צריך להודות ולא להתערב לאישה במקום המגורים יותר מדי... וממש לבוא לקראת...אם אתה רוצה אישה סמרטוט שתלך אחריך וגם תממן אותך,זלא אומר שאני בעייתית. |
|
אני לא יודע באיזה עולם את חיה, אבל בעולם שאני חי, ההחלטות בחיים נעשות ע"י הזוג המאושר, וההורים נותנים מה שנותנים כדי לעזור לזוג, ולא כדי לקבוע להם מה לעשות בחיים. אם ההורים של אשתי יתערבו לי בחיים, הם יפתחו מולי חזית(מבלי לפגוע באשתי כמובן) כל אחד צריך לדעת את מקומו. ואת צריכה להבין שכל גבר נורמלי יכבד את רצונותיה של אשתו, כמו שכל אשה נורמלית תכבד את רצונותיו של בעלה. זה לא משהו שאת צריכה לבוא עם דרישות שיתקפלו סביבך.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2015 15:37 |
|
| |
בסד
גאווה זה מידה רעה.אני רואה עד כמה....
שיוא.
|