|
|
| נשלח ב-1/7/2015 15:41 |
|
| |
| חייכנית770 כתב: |  | בסד
שטויעס,אני לא אמורה לשאול אותך כל דבר.. את צריכה להיות מספיק בוגרת בתור נשואה כדי להבין שיש דברים שלא אומרים. יש כאן גברים ולהם יש מוח מפותח וגם מחשבות זרות...
את תנשמי עמוק ותנסי להבין גם את הצד שלי... |
|
איך תמיד את מצליחה להכניס את הגברים לכל מקום בתור בעיה??? יש איזה גבר שאכזב אותך פעם שככה זה גרם לשנוא וראות את הגברים כבעיה כלל עולמית?
תוקן על ידי דודכהן822 ב- 01/07/2015 15:42:26
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2015 15:43 |
|
| |
בסד
למה אתה חושב שלילי? גם אתה כנראה צריך ללמוד לנשום עמוק ולקרוא טוב. יש דבר כזה שנקרא צניעות בדיבור... אנלא נגד אף גבר. אך חשוב לדעתי לשמור על הכללים האלה בפורום.
אם זה היה פורום רק של בנות אז בכייף תכתבו מה בא לכן...
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2015 15:46 |
|
| |
את נגד גברים באופן כללי. ושיערב לך, לא אני אסבול מזה בחיים.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2015 16:04 |
|
| |
לקחתי כוס מים, וישנתי מספיק. ואני באמת אומר את זה בשבילך. תשבי עם עצמך ותחשבי על זה. וכמו שכבר כתבתי פה באחד האשכולות, בחיים אנחנו עושים דברים או נמנעים מלעשותם כדי להיות טובים יותר בשביל בן/ת הזוג העתידיים בעז"ה. אז תחשבי אם נראה לך שהדעות הפמיניסטיות האלה יעשו טוב לזוגיות העתידית שלך. בכל מקרה אני מאחל לך בהצלחה עם מי שיהיה, ובאיזה צורה שיהיה.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2015 16:08 |
|
| |
בסד
אז תקרא את דעותי גם..תרחיב אופקים קצת ותצא מהריבוע שלך. אנלא פמניסטית.ולא שוביניטית. אני יהודיה שרוצה אהבה אמת עם בן זוג שרוצה לנהוג עפ"י תורה ויחד עם זה להיות ליברלי בגבולות ההלכה ולא מנסה למצוא לי תפקידים חדשים ומתחיל לבדוק את גובה המשכורת שלי...
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2015 16:17 |
|
| |
ע"פ דין תורה כל שקל שאת מרוויחה שייך לבעלך. את חייבת בכבודו יותר משאת חייבת בכבוד אביך ואמך. ואת צריכה לעשות בשבילו הכל על הצד הטוב ביותר. אז בהצלחה עם דין תורה. השתדלתי לדבר עם ההיגיון ולא להיכנס לנושא של דין תורה. כי שם את מפסידה בכל פרמטר.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2015 23:19 |
|
| |
אכפת לכם??
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2015 23:26 |
|
| |
| Friction כתבה: |  | אכפת לכם?? |
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2015 23:53 |
|
| |
מהדיון???
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2015 00:06 |
|
| |
כבר שכחנו על מה הוא. ככה זה פה כמעט בכל האשכולות. וכך זה גם בחיים, תמיד מסיימים שיחה בנושא אחר ממה שהתחילו. ;)
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2015 00:12 |
|
| |
אה, א, עם זה אין שום בעייה. דינאמיות וכו.. זה מצוין. אבל נושא הדיון. בחייאת!......
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2015 00:34 |
|
| |
חייכנית מנהל טוב נמדד באהדת ואהבת הכפופים לו... את יוצרת המון אנטגוניזם הן באופי שלך והן בתגובות מה שאומר אם מעירים לך כמה פעמים על אותו הדבר כדאי לחשוב אולי יש משהו בדבר זה יועיל גם לך... והכי חשוב כמו "שהמליכו" אותך כך יכולים להוריד אותך!
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2015 00:44 |
|
| |
אף אחד לא המליך אותה.
ואני דוקא לא רואה בעיה במה שהיא יוצרת אנטגוניזם וכד'(זאת היא, וזכותה) כל עוד היא לא משתמשת בכוח הניהול להשתיק את מבקריה.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2015 02:02 |
|
| |
חברה, תזרמו, מה קורה לכם?
מה דעתכם על זה שעוד לא בזבזתי את כספי על רישיון?
נורא?
עוד לא ברור לי עד כמה בחורי ישיבות סטנדרטים חפצים ברישיון לבחורה.
ואין לי טיפת זמן ללמוד תיאוריה.
עכשיו תגידו, רק ערבים לא עוברים תיאוריה. אז זהו, שלא בשביל לעבור את המבחן חשוב לי לדעת את הכללים.
אלא כדי לחסוך מעט צרות בחיים:)
|
|
|
|
|