|
|
| נשלח ב-2/7/2015 02:35 |
|
| |
ליטאית, את חושבת שיש בחורים שבחורה עם רשיון תרתיע אותם?
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2015 03:28 |
|
| |
אני יודעת שיש.
אבל לא לזאת התכוונתי.
תהיתי עד כמה יפריע להם שאין.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2015 03:48 |
|
| |
לרוב הבחורים לא אכפת שאין לך...להפך לדעתי זה כביכול יכול להרע לך ולא לא רק ערבים לא עוברים גם ערסים ובנות מסתבר חחחחחחח יש לי חברה שעברה תיאוריה 11... אבל תכלס זה גם קצת עניין של מזל והכי חשוב אם תלמדי 3-4 ימים נורמלי פשוט תיגשי ותעברי-זה שטויות! אני עברתי תיאוריה ראשונה וטסט ראשון :)
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2015 03:57 |
|
| |
היום לרוב הבחורים זה לא מפריע. אם זה מפריע למישהו,זה מקסימום לאמא של הבחור... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2015 07:11 |
|
| |
לבחורים בכלל לא יפריע..בעיקר אם זו תיהיי את שתקפיצי ותחזירי כל יום את הילדים לגנים..:)
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2015 08:44 |
|
| |
| חייכנית770 כתב: |  | בסד
שטויעס,לדעתי זלא מכבד אותך שאת כותבת מה מצב גופך.עשיתי זאת כדי לשמור על כבודך.
|
|
אי אפשר לשמור על כבוד האדם נגד רצונו. אם שטויעס אומרת שהכבוד שלה זה שלא תמחקי, את לא אמורה לקבוע לה שהכבוד שלה שאת כן תמחקי. בדיוק כמו שאת מצפה מבעלך שיכבד את רצונך ולא יקבע לך מה כבודך, כך זה המינימום איך שאת אמורה להתייחס לאחרים.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2015 10:10 |
|
| |
| ליטאית4 כתב: |  | | חברה, תזרמו, מה קורה לכם?
ק
מה דעתכם על זה שעוד לא בזבזתי את כספי על רישיון?
נורא?
עוד לא ברור לי עד כמה בחורי ישיבות סטנדרטים חפצים ברישיון לבחורה.
ואין לי טיפת זמן ללמוד תיאוריה.
עכשיו תגידו, רק ערבים לא עוברים תיאוריה. אז זהו, שלא בשביל לעבור את המבחן חשוב לי לדעת את הכללים.
אלא כדי לחסוך מעט צרות בחיים:) |
|
השאלה מה זה אצלך בחור ישיבה סטנדרטי?!
ותלוי גם קצת בת כמה את. ואם יש לך צורך בזה או סתם בשביל הכיף. בכ"א עד כמה שידוע לי, אם את מחפשת בחור פתוח או מודרני, זה לא אמור להפריע לו. ויתכן שזה אפילו יתרון.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2015 10:14 |
|
| |
| די88 כתב: |  | לרוב הבחורים לא אכפת שאין לך...להפך לדעתי זה כביכול יכול להרע לך ולא לא רק ערבים לא עוברים גם ערסים ובנות מסתבר חחחחחחח יש לי חברה שעברה תיאוריה 11... אבל תכלס זה גם קצת עניין של מזל והכי חשוב אם תלמדי 3-4 ימים נורמלי פשוט תיגשי ותעברי-זה שטויות! אני עברתי תיאוריה ראשונה וטסט ראשון :) |
|
פשש... כל הכבוד! עשית רישיון על ידני או אוטומט?
ותיאוריה זה לא רק מזל, זה יותר ללמוד באמת ולא לזלזל.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2015 10:20 |
|
| |
| דודכהן822 כתב: |  | | חברה, תזרמו, מה קורה לכם?
ק
נורא?
עכשיו תגידו, רק ערבים לא עוברים תיאוריה. אז זהו, שלא בשביל לעבור את המבחן חשוב לי לדעת את הכללים.
אלא כדי לחסוך מעט צרות בחיים:)
ותלוי גם קצת בת כמה את. ואם יש לך צורך בזה או סתם בשביל הכיף. בכ"א עד כמה שידוע לי, אם את מחפשת בחור פתוח או מודרני, זה לא אמור להפריע לו. ויתכן שזה אפילו יתרון. |
|
אני לא חושבת שזה תלוי בגיל.היום כל אישה חייבת רשיון,בעיקר בשביל הילדים(חוגים,הילד חולה וכ'ו וכ'ו)
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2015 10:25 |
|
| |
| דודכהן822 כתב: |  | לרוב הבחורים לא אכפת שאין לך...להפך לדעתי זה כביכול יכול להרע לך ולא לא רק ערבים לא עוברים גם ערסים ובנות מסתבר חחחחחחח יש לי חברה שעברה תיאוריה 11... אבל תכלס זה גם קצת עניין של מזל והכי חשוב אם תלמדי 3-4 ימים נורמלי פשוט תיגשי ותעברי-זה שטויות! אני עברתי תיאוריה ראשונה וטסט ראשון :)
ותיאוריה זה לא רק מזל, זה יותר ללמוד באמת ולא לזלזל. |
|
בשביל לעבור טסט צריך מזל..אני עברתי תאוריה ראשונה בחמש דקות,אבל טסט עדיין לא עברתי..הקטע שאני נוהגת פצצה(המורה שלי קשוחה,ולכל מחמאה ממנה יש כיסוי),אבל בסוף הטסט אני מקבלת בלימה על שטות..:(
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2015 10:48 |
|
| |
ותלוי גם קצת בת כמה את. ואם יש לך צורך בזה או סתם בשביל הכיף. בכ"א עד כמה שידוע לי, אם את מחפשת בחור פתוח או מודרני, זה לא אמור להפריע לו. ויתכן שזה אפילו יתרון.[/quote]
בוא נניח רגע לצורך העניין שמדברים על הסטנדרט המוכר לכל. לא מודרני, לא פרומער. משו שפוי על אמצע הסקאלה. מאיזה גיל זה הופך ללא משנה?
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2015 11:18 |
|
| |
| אביה12 כתב: |  | לרוב הבחורים לא אכפת שאין לך...להפך לדעתי זה כביכול יכול להרע לך ולא לא רק ערבים לא עוברים גם ערסים ובנות מסתבר חחחחחחח יש לי חברה שעברה תיאוריה 11... אבל תכלס זה גם קצת עניין של מזל והכי חשוב אם תלמדי 3-4 ימים נורמלי פשוט תיגשי ותעברי-זה שטויות! אני עברתי תיאוריה ראשונה וטסט ראשון :)
ותיאוריה זה לא רק מזל, זה יותר ללמוד באמת ולא לזלזל.
בשביל לעבור טסט צריך מזל..אני עברתי תאוריה ראשונה בחמש דקות,אבל טסט עדיין לא עברתי..הקטע שאני נוהגת פצצה(המורה שלי קשוחה,ולכל מחמאה ממנה יש כיסוי),אבל בסוף הטסט אני מקבלת בלימה על שטות..:( |
|
אם זה קורה לך תמיד בסוף, אז תשימי לב להיות הרבה יותר מרוכזת בסיום הטסט. או שתחליפי בושם ;)
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2015 11:19 |
|
| |
תוקן על ידי דודכהן822 ב- 02/07/2015 11:35:39
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2015 11:24 |
|
| |
| Friction כתב: |  | השאלה מה זה אצלך בחור ישיבה סטנדרטי?!
ותלוי גם קצת בת כמה את. ואם יש לך צורך בזה או סתם בשביל הכיף. בכ"א עד כמה שידוע לי, אם את מחפשת בחור פתוח או מודרני, זה לא אמור להפריע לו. ויתכן שזה אפילו יתרון.[/quote]
בוא נניח רגע לצורך העניין שמדברים על הסטנדרט המוכר לכל. לא מודרני, לא פרומער. משו שפוי על אמצע הסקאלה. מאיזה גיל זה הופך ללא משנה? |
| אני לא יכול להצביע לך על גיל 22 וחודשיים דוקא. אבל הכוונה היא שבחורה בת 20(בחורה שעדין בסמינר ברור שזה שלילי) שעושה ללא צורך מיוחד או בחורה בת 26 שעושה, זה שונה. אם יש צורך מיוחד אז גם בגיל 20 זה בסדר.וזה כמובן באופן כללי, והכל בעיני המתבונן. ואגב גם השפויים על אמצע הסקאלה יש בזה הרבה סגנונות.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2015 11:26 |
|
| |
| אביה12 כתב: |  | | חברה, תזרמו, מה קורה לכם?
ק
נורא?
אלא כדי לחסוך מעט צרות בחיים:)
ותלוי גם קצת בת כמה את. ואם יש לך צורך בזה או סתם בשביל הכיף. בכ"א עד כמה שידוע לי, אם את מחפשת בחור פתוח או מודרני, זה לא אמור להפריע לו. ויתכן שזה אפילו יתרון.
אני לא חושבת שזה תלוי בגיל.היום כל אישה חייבת רשיון,בעיקר בשביל הילדים(חוגים,הילד חולה וכ'ו וכ'ו) |
| הכל טוב ויפה. אבל יש בחורים שלא יהיה אכפת להם שלאשה שלהם יהיה רישיון. אבל שתעשה אחרי החתונה.
|
|
|
|
|