בית פורומים תמיכה טכנית

אקסס בכונן רשת

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-23/1/2014 23:33 לינק ישיר 
אקסס בכונן רשת

נרשמתי לאתר אחסון קבצים, ויצרתי כונן רשת שמתייחס לתיקייה באתר. אח"כ ניסיתי לקשר את הטבלאות שלי באקסס למד נתונים עורפי ששמתי בכונן. ואקסס נתן לי הודעת שגיאה "שם קובץ אינו חוקי". האם זה קשור לעובדה שההתחברות לאתר דורשת שם משתמש וסיסמה? או סיבה אחרת. יש אפשרות להתגבר על זה? יש לציין שההפניה בכונן היא כמו לכונן רשת רגיל "\\*****.host-ed.me@2077\DavWWWRoot"" אשמח לעזרה

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/2/2014 23:13 לינק ישיר 

סביר להניח שאבטחת המידע של חברת האחסון אשמה בדבר. יותר מזה, אם היה לך גישה מאקסס לאתר האחסון הייתי בא בטענות למייקרוסופט...
תנסה להשתמש בסקיי דרייב.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/2/2014 23:03 לינק ישיר 

ברוך שובך! התייאשתי כבר מתשובה, והנה הופעת שוב. עשיתי כעצתך, לא ידעתי באיזו צורה התכוונת, שאני אצור כונן וירטואלי מהסקיי דרייב, אז השתמשתי בתוכנה Gladinet Cloud Desktop, ועדיין לא הצלחתי. יש דרך יותר טובה ליצור לזה כונן רשת? ראיתי ברשת שיש דבר כזה שנקרא vpn, זה דבר שמסובך להתקין אותו לבד? ואם אני אקנה שטח אחסון מחברה מסחרית (כולל מערכת הפעלה) יש סיכוי שהם יתקינו לי כזה דבר? תודה רבה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/2/2014 23:19 לינק ישיר 

דבר ראשון תנסה ליצור כונן רשת במחשב (במיפוי כונן רשת), זה אמור לעזור.
VPN לא מיועד לאדם בודד אלא לחברות גדולות שצריכים רשת תקשורת מאובטחת בגישה נרחבת יותר ממיקום אחד. הייעוד שלה הוא אבטחת מידע, והמחיר שלה אסטרונומי. (אם תרצה אוכל להסביר לך בדיוק את שימושה).
גם דאטא בייס או שרתים וירטואליים למיניהם הם עניין יקר מסובך ומיותר לגמרי במקרה שלך. לדעתי ברגע שיוגדר לך במחשב כונן רשת העניין יסתדר. תעדכן אם לא הסתדר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/2/2014 00:59 לינק ישיר 

אני צריך שכמה סוכנים, יעבדו על אותו בסיס נתונים, בו זמנית ממקומות שונים, ובip משתנים. אני צריך שהדאטאבייס יהיה בשרת כל שהוא (או שלי או מסחרי - חינמי או בתשלום), ואני אגדיר לכל אחד כונן רשת - לשרת הנ"ל.

תוקן על ידי דרושמקור ב- 09/02/2014 01:01:20

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/2/2014 20:08 לינק ישיר 

לא הבנתי מהו הדאטאבייס שאתה עובד עליו, נתונים יבשים או תוכנה?
אם זה נתונים יבשים בצורת מסמכים וכדו' תפתח חשבון באחד משירותי הענן ותיתן לכל מי שצריך את הסיסמא. או בשירותים כמו גוגל דרייב וסקיי דרייב שכל אחד יפתח חשבון ואתה תשתף אותם.
אם זה מערכת שאתה צריך להתקין, בכל מקרה אתה לא תוכל להשתמש בשירות אחסון בענן, אתה חייב לשכור דאטאבייס או שרת וירטואלי (VPS לא VPN זה שונה לגמרי). 
בכל מקרה תרחיב יותר ותהיה ספציפי יותר בבקשה, כך אוכל לעזור לך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/2/2014 23:29 לינק ישיר 

כמו כמו שכתוב בכותרת: יש לי אקסס שמחולק לקובץ מסד נתונים ולקובץ של הממשק, הממשק נמצא על המחשב של כל אחד, והוא מקושר לקובץ מסד הנתונים שנמצא בשרת, וכולם עובדים על זה בו זמנית. אם כולם היו יושבים במשרד, וכל המחשבים היו מחוברים ברשת, זה עובד מצוין. הבעיה מתחילה כשאני צריך לשים את מסד הנתונים בשרת לא מקומי, ואז אקסס לא נותן לקשר את הטבלאות לכונן הרשת, כמו שתארתי למעלה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/2/2014 00:17 לינק ישיר 

הנה הצעה, תשתמש בשירות ענן שמסנכרן ומוריד לתיקייה במחשב כל זמן קבוע מוגדר מראש, למשל גוגל דרייב. בשלב הבא תגדיר שכל  העובדים שלך יקבלו את מה שנמצא בענן (בין עם כולם יכנסו כמשתמש אחד מה שלא מאובטח, ובין אם בהגדרה בשיתוף), כל כמה דקות כשיהיה סינכרון זה יכנס לתיקייה במחשב. (בקיצור זה סוג של שרת מראה מאולתר)
עכשיו תגדיר באקסס את התקייה הספציפית הזו במחשב ולא בענן. אני מקווה שזה יעזור.
במקרה ואתה לא מעוניין בפתרון הנ"ל, אז תשקול לשכור דאטאבייס שבו תצטרך להריץ את האקסס על השרת ולא על המחשב, וממשק האקסס יהיה זמין מרחוק לעובדים. החיסרון הם הסיבוך והאבטחה בעיקר. כמו כן אם לא יהיה אינטרנט לא יהיה גישה לממשק בכלל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/2/2014 21:49 לינק ישיר 
טוב, הצלחתי לעבוד על אקסס

עשיתי כמו שהמלצת לגבי הסקיי דרייב, ובאמת כמו שכתבתי האשף של אקסס לא נותן לקשר את הטבלאות לכונן הרשת. אבל - הגדרתי במחשב כונן רשת מקומי (על אחת התיקיות אצלי במחשב), קישרתי אל קובץ ששמתי עליו, אח"כ נתקתי את הכונן ההוא ומיפיתי על אותה אות את הכונן של סקיי דרייב, והפלא ופלא אקסס הצליח לקרוא את הטבלאות. תודה רבה ליצחק היקר על העזרה המבורכת.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אינטרנט ומחשבים > תמיכה טכנית > אקסס בכונן רשת
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext