מהללאל, מהללאל ושוב מהללאל. _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
מעניין. .. מה את זוכרת עם נחש?נשלח מהאנדרואיד שלי
בתחילת מהללאל...עם ברכי'ה דיאלידאן."הנושק לנחש יטעם מארסו" משהו כזה... _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
יפה... האמת היא שלא קראתי את תחילתו של מהללאל מזמןאבל הציטוט שלי גם פחות או יותר מההתחלה. יתר מאוחר מהדיונים על הפסקת האש, אבל עדיין בהתחלה.נשלח מהאנדרואיד שלי
חחח...קודם כל, אני בקיאה מספיק גם ככהודבר שני - אני צריכה למצוא לזה זמן... מה לעשות שמהללו ארוך...לכן כשיוצא לי לעלעל בו זה רק מהסוסים והלאהנשלח מהאנדרואיד שלי
בסוף תועמדי לדין על 'התעמקות מוגזמת בקורות חייו של המלך איסתרק והזנחה של האסופי המתקרא מהללאל'!!ראי הוזהרת! נשלח מהאנדרואיד שלי
אסתרק - זה קשור אולי למהללאל? בעצמו כאילו...יושיוש - בבקשה!!!...:) _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
מהללאל אומר זאת... זה רמז אחרון...רוצה אולי להעלות בינתיים חידה חדשה?נשלח מהאנדרואיד שלי
אני חושבת שה בקשר לגאלן... _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
טעות...נשלח מהאנדרואיד שלי