אלי'הו...עם כל החשדות... _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
שיגעת בהחלט!!אל תתחילי לעבור על כל הדמויות מהאיזור הזה של הספרנשלח מהאנדרואיד שלי
חוץ מניחושים אין לי עוד מה לעשות...אז אני אצא מהזירה לבינתים... _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
מהו הדימוי? _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
לא מפרוות הארי'ה ולא מנשכתו _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
לא מכירה! _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
גם אני לא...:) _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
אסתרק, רמז??? _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
אם לא, נכתוב אפשרות אחרי אפשרות עד ש-או שנעלה על זה בסוף, או שימאס לך... כמו שקרה לפני כן _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
לי או לאסתרק? _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
לאסתרק, היא רמזה ברמז כל כך עבה שאני אפסיק להעלות ניחושים, אז הסברתי לה שאם לא הניחושים לא נראה לי שיעלו על זה!מה לא?:) _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
גם עם ניחושים יהיה לך קשה לעלות על זה... כי השאלה היא לא מי אמר למי, אלא למה הדימוי מדומה!וחוץ מזה, שזה מתוך דו שיח בין מהללאל לדמות שולית יחסית...
אולי זה מדבר על יוסף דיאלידאן?שמראה את עצמו כארי'ה אבל עדיף להתרחק מנשיכתו.. כי היא בא תבוא.יכול להיות? _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.