הדימוי הבא:כמו אבא שלו...לפחות 2 הסברים בבקשה:) _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
"כשהוא לבוש ומתנהג כך אין ספק מיהו אביו"לא?אבל זה לא "כמו אבא שלו" ולכן לא הייתי בטוחה...
נכון!!יפה מאד!עכשיו נשאר עוד אחד...:)אולי זה לא בדיוק דומה לאביו אבל.. _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
אהה... _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
מעולם לא פגש אב ובן שכוחות נפשם דומים כל כך... על טוביה ובסטיאן.
נכון... גםאבל יש משהו יותר מביע...תנסינה למצוא!מחכה:) _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
אולי כשהם חוזרים מהארוחה הממלכתית לכבוד שובו של מיכאל (מהללאל)?כשאולה אומר לשניהם: "ה ו א איכזב אותך שוב"
יש לי דימוי חדש... אפשר?"סרפד של ממש"
לא.בקשר לחידה שלך - על טובי'ה. _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
אסתרק שהיה סרפד של ממש בצעירותו.
הההההההה צודקת, וצריך להמשיך לחפש את התשובה לחידה של תמרור.
הההההההההה- יפה!!:)כל השאר - בהצלחה:) _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.