נראה לי שתתני רמז למקד אותנו. זה קצת רחב מידי...
איסתרק- אם אפשר רמז _________________ ממלכה במבחן: או שנהנים מאסתרק, או שנהנים ממהללאל, (ניתן להנות גם משניהם... ;) ) או שלא מבינים בספרים!!!
בחתונה של זכריה?? _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
נכון.מה בדיוק?תפרטי לפי שורותנשלח מהאנדרואיד שלי
בתנאי שאני לא צריכה להביא חידה חדשה... טוב טוב, חכו שניה אני אלך לבדוק. _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
לא זה.נשלח מהאנדרואיד שלי
לא יודעת.. _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
מי יכולה לבוא להציל את המצב? איפה מילכהה כשצריכים אותה? _________________ ממלכה במבחן: או שנהנים מאסתרק, או שנהנים ממהללאל, (ניתן להנות גם משניהם... ;) ) או שלא מבינים בספרים!!!
זה על הקטע מיד כשיוסף ניגש אליהם?"ויכוח"- שהוא קורא להם הנערים הכי חשובים ואשר מוחה.הרגשות הכמוסים- שהוא גורם להם להרגיש חשובים.נשלח מהאנדרואיד שלי
הסצנה הזו בדיוק, מילכה.אבל תפתחי את העניין של המסקנה והרגשות הכמוסים בכיוון אחר...נשלח מהאנדרואיד שלי
מילכה?? התכוונת לגיד רידה במקרה??
אופס:-) ברור שרידה!!כנראה התרגשתי מדי מזה שראיתי את השם של מילכה בסוף אחד האשכולות הסמוכים..נשלח מהאנדרואיד שלי