|
|
| נשלח ב-3/12/2014 18:49 |
|
| |
ממעוף הציפור הגיעה הבשורה ואז גם הגיבור זקוק לעזרה ואפשר לפתור את סימני השאלה ממהללאל, כדרכי... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/12/2014 18:49 |
|
| |
החידה הראשונה שלה היתה עם אותו פתרון, רק שהיא התבלבלה וחשבה שבסטיאן היה מפוחד בגלל אולה שאולי בגד, ובאמת הוא היה מפוחד בגלל סיבה אחרת. לכן אח"כ היא החליפה את השורות.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/12/2014 18:56 |
|
| |
אה... טוב, פתרתי את החידה נראה לי
(ניתן להנות גם משניהם... ;) )
או שלא מבינים בספרים!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-3/12/2014 19:00 |
|
| |
[quote]ממעוף הציפור י ונת דוארהגיעה הבשורה שהביאה את הידיעה שמיכאל חולהואז גם הגיבור איסתרקזקוק לעזרה שביקש מבסטיאן שיעשה לו טובה וילך לקחת את "מיכאל" לטריירואפשר לפתור את סימני השאלה שחשדו במהללאלממהללאל, כדרכי... נשלח מהאנדרואיד שלי [/quote] זה זה?
או שלא מבינים בספרים!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-3/12/2014 19:46 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-3/12/2014 19:48 |
|
| |
תעלי חידה חדשה, למה אני
או שלא מבינים בספרים!!!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/12/2014 19:59 |
|
| |
רבקוש תפסיקי עם התירוצים! אם את פותרת את החידות כ"כ מהר, אין סיבה שלא תצליחי גם להמציא חידה בעצמך... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/12/2014 20:02 |
|
| |
א. אני לא פתרתי אותם כ"כ מהר, (הראשונה- מיאמוש עזרה לי, השניה הייתה קלה- ואלה 2 החידות היחידות שפתרתי....) ב. אין קשר בין השניים, ואני גרועה מאוד ביצירת חידות!!!
או שלא מבינים בספרים!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-3/12/2014 20:11 |
|
| |
ניסיתי, ויצא נורא וקל אימים!
עליו שם עינו לו הוא "לא נראה" הבעת פניו הדומה לו מפריעה (השורה לו הוא לא נראה, לא הכוונה לנראה מבחינת ראיה...)
או שלא מבינים בספרים!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-3/12/2014 21:32 |
|
| |
קודם כל, החידה הקודמת היתה קלה בשבילך. לדעתי היא לא היתה קלה, וזה יפה מאוד שפתרת אותה. כשאני ראיתי אותה (לפני שראיתי את הפתרון) לא היה לי מושג על מה זה מדבר. דבר שני, החידה שלך ממש יפה! את צריכה לחזק את הביטחון עצמי שלך..  התשובה- אשר? שמהללאל לא אהב אותו מההתחלה, והחיוך שלו הזכיר לו את החיוך של דיאלידאן.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/12/2014 22:51 |
|
| |
נכון, ואת רואה שהיא קלה? אמרתי לכן, אני לא יודעת לחבר חידות!
או שלא מבינים בספרים!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-3/12/2014 23:02 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-3/12/2014 23:15 |
|
| |
את של אלרנן, הראשונה, שברתי את הראש כדי למצוא את הפתרון, ואם מיאמוש לא הייתה עוזרת לי- אין לי ספק שלא הייתי מצליחה, אבל החידה השניה הייתה קלה. וזה כן קשור- החידות שלי כולם (שתיים....) פותרים אותם תוך שניה, למה כל שורה היא רמז עב ואין בחידות שלי כל "חידתיות"
או שלא מבינים בספרים!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-4/12/2014 08:31 |
|
| |
זה לא נכון רבקוש! אני מוחה! הדמות של אשר ממש לא היתה לי בראש כך שממש לא הצלחתי לעלות עליה.... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
| נשלח ב-4/12/2014 11:12 |
|
| |
אוף, אם אני מצליחה לפתור זה תמיד אחרי שמישהי אחרת כבר כתבה את הפתרון... כל הכבוד למחברות ולפותרות (ובמיוחד למהירות)!
|
|
|
|
|