גם אני לא נשלח מהאנדרואיד שלי
הופה רידה! יש לנו מועמדת נוספת לתחרות!...נשלח מהאנדרואיד שלי _________________ איסתרק ומהללאל! אם תרצו אין זו הגדה!
לא, ממש לא!!אצלי זה מתחיל בחרוזים של קשונגמר בשטויות של ממשלא כדאי לכן לראותאלו רעיונות לראשי עולותוהנה דוגמא לכמה קשקושיםשממש יעלבו אם יקראו חרוזיםאז את המלאכה נשאיר למוכשרותשדברים של איכות הן חורזותנשלח מהאנדרואיד שליתוקן על ידי רידה ב- 29/12/2014 06:58:45
תוקן על ידי רידה ב- 29/12/2014 06:58:45
רידה רידה את עוד מתלוננת שאת לא יודעת לכתוב?
רידה אנחנו נסתפק בחרוזים....נשלח מהאנדרואיד שלי _________________ איסתרק ומהללאל! אם תרצו אין זו הגדה!
לא סתםבחרוזים של קש
חחחחנחשוב עליכם..אפילו מוזה לברכת יומולדת לפורום עוד לא שרתה עלינשלח מהאנדרואיד שלי
אז תכתבי ברכת יומולדת לפוריםוואו, ממש סטינו מהנושאמי מעלה סיטואציה חדשה?
באצילות עובר בין כולםחיוך שולחים לעברו העםאמנם הוא זמני, ממש לא לעולםאך נאמן לתפקידו הרםנשלח מהאנדרואיד שלי _________________ איסתרק ומהללאל! אם תרצו אין זו הגדה!
רובן/פנרס לפני שהם יצאו לקרב על גדות המניאר... _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
יפה! זה היה מהר... אני יחשוב על משהו מוקרץ יותר....נשלח מהאנדרואיד שלי _________________ איסתרק ומהללאל! אם תרצו אין זו הגדה!
מה קרה? לא מתאים לך שפתרתי כ"כ מהר? ;)בכיף תביאי משהו מוקרץ... _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.