|
|
| נשלח ב-3/3/2014 16:26 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2014 17:52 |
|
| |
התרנגולים הזועמים שהזכירו לפילאק את בקשתו של אלי'הו לזכור את צבע העינים של מהללאל... זוג זועם - הם היו בתנוחת מלחמה במבע קפוא - הם לא יכולים לזוז כי הם לא אמיתים... שואבים רעיון יצירתי- הרעיון להזכיר את צבע העינים בצבע השונה של עיני'הם הוא יצירתי מאד!! מאלוף צעיר - הלא הוא אבי'י
|
|
| נשלח ב-3/3/2014 18:35 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2014 19:01 |
|
| |
אההמ:) צריך לחשוב:)
|
|
| נשלח ב-3/3/2014 20:13 |
|
| |
יש לי אחד בינתיים: זוג ועוד שניים ארבעה דואגים אבל זה שבתווך מסרב להסכים שמא יגרום חוסר נוחות גם במחיר פגיעה בריאותנשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2014 22:39 |
|
| |
זה אולה... רק הוא יכול להביע כזו רגישות לזולת!! כשהוא מתענה מכאבים... נכון? זוג - ההורים ועוד שנים - בסטיאן ואסתרק אולי? שדואגים למצבו... זה בתווך - אולה שלא מסכים לקחת סם הרגעה חוסר נוחות - שידבר דברים לא מתאימים...מתוך טשטוש גם במקום להתרפא...
|
|
| נשלח ב-3/3/2014 22:51 |
|
| |
יפה!!!! להשלמת הפיתרון רק נותר לי להסביר את השורה: זוג ועוד שניים. ובכן, אלו זוג הוריו של אולה, בסטיאן והרופא הזקן.
בהתחלה רציתי לכתוב: "שני זוגות ארבעה דואגים" כי יש לאולה כאילו שני זוגות של הורים... אבל אז נזכרתי שרקל כבר בעלת תואר "מנוחה"... 
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2014 23:06 |
|
| |
נכון:( עכשיו תורי אה. נצטרך להפעיל את המוח החלוד... סתם סתם ח"ו
|
|
| נשלח ב-8/6/2014 20:02 |
|
| |
סצנה הבאה: שניים שהם כמעט אחד לא צריך לדבר, אפשר לחשוב בלבד שאלה בקריצה ותשובה במבט אחד (סליחה על החרוזים הלא משובחים...) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2014 17:05 |
|
| |
מאיזה ספר?
|
|
|
|
| נשלח ב-21/9/2014 17:32 |
|
| |
אם צריכים להיות חברים טובים, אממ.... אולי מההלאל ואליהו? (למרות שזה לא נראה ככה)
|
|
|
|
| נשלח ב-21/9/2014 19:10 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-21/9/2014 20:31 |
|
| |
אולי האחים ההם הקווארים שלקחו את קנז? הספק להם רקמבט כדי לדעת מה הם רוצים.. אה, שלום:) סוף סוף! הרבה זמן.. אסתרק - חמודי החידה. כל הכבוד!:)
|
|
|
|
| נשלח ב-21/9/2014 20:47 |
|
| |
|
|
|
|
|