| נשלח ב-27/1/2014 23:36 |
|
| |
הננו מתאזרים בסבלנות.
|
|
| נשלח ב-27/1/2014 23:39 |
|
| |
וכעת ניגש לטיעון השני. מרשתי, מרת שירו, לא ניחנה משמיים ברוח יצירתית עודפת. זו הסיבה לכך שאשכולות חדשים לא מועלים על ידה. אך מרשתי מפצה את הפורום הנכבד בכשרונות אחרים אשר לה- תגובות רבות ומגוונות באשכולות רבים ומגוונים, ובדרך חשיבה מקורית ומגוונת. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-27/1/2014 23:45 |
|
| |
הוד מעלתך הסנגורית אסתרק! ברצוני להעיר את תשומת ליבך כי לגבי מרשתך לא נראה כי ניתן לומר עלי'ה כי חסרה לה יצירתיות!! ותעידנה על כך תגובותי'ה המראות על יצירתיות ומעוף, המעשירות את פורומנו מפעם לפעם.
|
|
| נשלח ב-27/1/2014 23:49 |
|
| |
וכעת לסעיף האישום השלישי: השופטת הנכבדת, חברת הפורום היקרה, החליטה באמצע חייה, בהיותה בשיא כוחה, להחליף את שמה ל"מהללאל25". מרשתי, בהיותה נסמכת על דעת תורה, מתנגדת מכל וכל לשינוי שם ללא סיבה מהותית באמצע חייו של אדם. בתורה מוסבר כי שם מורה על מהותו של האדם. ושם חדש פשוט לא יתאים למהות זו. מרשתי ואנוכי יודעות על העניין מבית, אך לשם ליבון הדברים ערכנו תחקיר נוסף. בתשובה שמצאנו במרשתת בנוגע לשינוי שם, כותב הרב בנימין שמואלי כי אם ברצונך לקבל שפע ברכה נוסף ע"י שינוי השם, עדיף לעשות זאת בעזרת התחזקות במצווה, שמורידה על האדם מלא חפניים ברכות. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-27/1/2014 23:51 |
|
| |
לפני שאכין את תגובתי לאישום הרביעי, אתייחס להערת הביניים של כבוד השופטת: למרת שירו סגנון חשיבה מקורי ומרתק. אך לא עבור רעיונות חדשים.ההתמחות של מרשתי היא בפיתוח מקורי של דיונים קיימים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-27/1/2014 23:53 |
|
| |
ובכן, אבקש מכבוד השופטת להתאזר בסבלנות עד סוף דברי ולהשאיר את הפרכת טענותיה של מרשתי- לקטגורית, הגברת יושיוש. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-27/1/2014 23:54 |
|
| |
הנני מחכה עד לסוף דבריך. אך בטוחני שיש לכבוד השופטת זכות להגיב ככל שעולה על רוחה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-27/1/2014 23:55 |
|
| |
בנוגע לאישום הרביעי, מרשתי מבקשת להתנצל בפני חברות הפורום על כך שעלילתו של מהללאל מורכבת עבורה, ומשום כך קשה עליה קריאתו. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-27/1/2014 23:56 |
|
| |
כלומר, אין הדבר נובע מתוך הזנחה חלילה, אלא מתוך קושי אישי, ועל כך ההתנצלות.
אני מציעה, כבוד השופטת, שלפני שנמשיך תינתן הרשות למרשתי להוסיף על דברי.
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי אסתרק ב- 27/01/2014 23:58:42
|
|
|
|
| נשלח ב-27/1/2014 23:58 |
|
| |
כבוד השופטת, כבוד הסגנית וכבוד עורכת דיני. ברצוני לבקש רשות להוסיף הוספה קטנה, האם יותר לי?
|
| נשלח ב-28/1/2014 00:00 |
|
| |
הוד מעלתך הסנגורית אסתרק! לגבי שינוי השם... אההמ (כחכוח קל:) אני שומעת את דעתך בנוגע לשינוי השם, אם כי אינני חושבת כי כאשר מישהי תבקש ממרשתך כי תקרא לה בשם אחר, תוכל מרשתך להתנגד לבקשתה, בשל טיעונים אלו ואחרים, מה בנוגע לחופש הפרט? ועוד שאלה ברשותך, מנהלת פורום אמורה לשאת בניהול הפורום, וזה אמור לכלול רעיונות לאשכולות חדשים! מרשתך היתה אמורה לחשוב על כך לפני כן, הלא כן?
|
|
| נשלח ב-28/1/2014 00:02 |
|
| |
הוד מעלתך הסנגורית אסתרק, לכבוד השופטת יש זכות להעיר כאשר הדבר נכון בעיני'ה! כבוד הנתבעת, שירו מנהלת הפורום, מבקשת את רשות הדיבור הרשות ניתנה. כבוד המנהלת. מה בפיך?
|
|
| נשלח ב-28/1/2014 00:03 |
|
| |
| תמרור25 כתבה: |  |
הוד מעלתך הסנגורית אסתרק! לגבי שינוי השם... אההמ (כחכוח קל:) אני שומעת את דעתך בנוגע לשינוי השם, אם כי אינני חושבת כי כאשר מישהי תבקש ממרשתך כי תקרא לה בשם אחר, תוכל מרשתך להתנגד לבקשתה, בשל טיעונים אלו ואחרים, מה בנוגע לחופש הפרט? ועוד שאלה ברשותך, מנהלת פורום אמורה לשאת בניהול הפורום, וזה אמור לכלול רעיונות לאשכולות חדשים! מרשתך היתה אמורה לחשוב על כך לפני כן, הלא כן? _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו. |
|
|
|
|
|
|