בית פורומים שידוכי חרדים

מה בחורות חושבות על בחור שאוהב ספורט?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-28/1/2014 14:45 לינק ישיר 
מה בחורות חושבות על בחור שאוהב ספורט?

מסקרן אותי מה בחורות חושבות על בחור שאוהב ספורט.
אני מתכוון גם לשחק כדורגל, כדורסל וכדו'. אבל בעיקר על להתעניין, לחבב ולראות משחקים.
מפריע לכן? לא משנה?
יכול להיות שיהיו סיטואציות שאיזה ערב אחד יהיה משחק מאד חשוב והוא ירצה לראות את המשחק, ולכן זה יהיה משעמם.
או שיש בחורות שאוהבות גם? (לא נראה לי...)

תוקן על ידי אסיק_good ב- 28/01/2014 14:52:09

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/1/2014 14:48 לינק ישיר 

בס"ד

אני לא אוהבת את זה וזה יפריע לי מאד הן מבחינה גשמית והן מבחינה רוחנית...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/1/2014 14:51 לינק ישיר 

יש לי חברה שנחשבת די דוסית ובעלה מאוד אוהב לשחק כדורגל ופעם בחודש בערך יוצא לשחק עם חברים.

אם זה חשוב לך, זה יהיה חשוב גם לאישתך בתנאי שתדע גם תדע להתחשב ולא לצאת בזמנים שקשה לה שלא תהיה בבית.

חייכנית, תאמיני לי שזה עדיף מאשר תחביבים אחרים..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/1/2014 15:02 לינק ישיר 

בס"ד

יש הבדל בין לשחק כדורגל/כדורסל-שזה כשלעצמו לא פסול כל עוד הוא משחק עם סביבה מתאימה...
לבין להתעניין בזה ע"י צפייה במכשיר שנוגד את דרך חיינו/או גרוע מכך ללכת לאצטדיון מעורב...שזה חילול ה' גדול.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/1/2014 15:10 לינק ישיר 

חייכנית, להתעניין זה לא אומר ללכת לאצטדיון (מעורב? זה הבעיה?), או לראות ב"מכשיר שנוגד את דרך חיינו", אפשר גם דרך הנט שלדעתי אין לך מניעה לגלוש בו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/1/2014 15:14 לינק ישיר 

פווווווווו כתב:

אם זה חשוב לך, זה יהיה חשוב גם לאישתך בתנאי שתדע גם תדע להתחשב ולא לצאת בזמנים שקשה לה שלא תהיה בבית.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/1/2014 19:22 לינק ישיר 

מבחינתי יש הבדל בין: לאהוב משחקי ספורט, לשחק, לצפות במשחקים מהמחשב.. - כשכל זה בתור תחביב שעוסקים בו פעם בכמה זמן.. עד כאן זה בגדר סביר.
אך לבין זה שמשחקי הספורט הם חלק אינטגרלי מחיי היומיום, חלק מהחיות של הבנאדם.. הוא לא מסוגל לפספס משחק.. חייב כך וכך פעמים בשבוע לשחק.. לא מסוגל להתנתק מהמסך.. דברים כגון אלו כבר לוקים בהתמכרות, ומבחינתי יש לזה השפעות כמו כל התמכרות אחרת, וזה עלול לסכן את טיב התקשורת הזוגית וכדומה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/1/2014 20:22 לינק ישיר 

אני לא מבינה מה מעניין בזה
אבל אם אלו תחומי העניין שלו,שיערב לו...כל עוד זה לא הופך להתמכרות,וזה פעם ב..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/1/2014 23:27 לינק ישיר 

בחור חייב לעשות ספורט ובחור שגם עוד אוהב לעשות ספורט לפחות ברור לי שבטוח הוא לא חנון.

כל עוד הצפייה לא כרונית, אובססיבית ומלווה בשתיית בירות וערימות פיצוחים זה בסדר אבל בהחלט הייתי שמחה שיהיו לו תחומי עניין אחרים. 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/1/2014 00:07 לינק ישיר 

זה באמת מענין. דוקא חברים נשואים שמשחקים איתנו לפעמים, טוענים שנשותיהם רוצות לבוא לראות אותם משחקים.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/1/2014 00:15 לינק ישיר 

דודכהן822 כתב:

זה באמת מענין. דוקא חברים נשואים שמשחקים איתנו לפעמים, טוענים שנשותיהם רוצות לבוא לראות אותם משחקים.

כשזה בגבול ולא על חשבון...
אני אבוא כל יום!!! (אופסס בעצם לא אמרתי כלום...)

אני חושבת שלכל אחד יש תחביבים טובים יותר ופחות...
אם זה בזמנים נורמליים ועם חברה טובה ולא סוחפת....ולא מוציא משגרת החיים וכו' אז פסדר..
אבל כשזה על חשבון וכשזה הופך לחלק אינטגרלי מהחיים ... אני לא אסכים..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/1/2014 00:27 לינק ישיר 

רוב בחורי הישיבות שמשחקים ומתעניינים בספורט, זה בגבול הטעם הטוב. וכמו שאני אשמח שאשתי תלך עם חברה שלה לחדר כושר או לערב חברות נחמד, אני לא רואה סיבה שאשתי לא תסכים לי ללכת לשחק מידי פעם עם חברים. השאלה הגדולה יותר זה אם אני ארצה ללכת לשחק כשבמקום זה אפשר להישאר עם האשה בבית. ;)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/1/2014 00:30 לינק ישיר 

רוב בחורי הישיבות שמשחקים ומתעניינים בספורט, זה בגבול הטעם הטוב. וכמו שאני אשמח שאשתי תלך עם חברה שלה לחדר כושר או לערב חברות נחמד, אני לא רואה סיבה שאשתי לא תסכים לי ללכת לשחק מידי פעם עם חברים. השאלה הגדולה יותר זה אם אני ארצה ללכת לשחק כשבמקום זה אפשר להישאר עם האשה בבית. ;)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/1/2014 00:34 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/1/2014 00:35 לינק ישיר 

דודכהן822 כתב:

השאלה הגדולה יותר זה אם אני ארצה ללכת לשחק כשבמקום זה אפשר להישאר עם האשה בבית. ;)

הו הו ...
הלוואי על כולם...
מאחלת לך....

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/1/2014 00:39 לינק ישיר 

אמן! מאחל גם לך.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > מה בחורות חושבות על בחור שאוהב ספורט?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext