בית פורומים שידוכי חרדים

מה בחורות חושבות על בחור שאוהב ספורט?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-29/1/2014 01:13 לינק ישיר 

הרבה בחורי ישיבות ליטאיות אוהבים ספורט עד כמה שידוע לי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/1/2014 01:29 לינק ישיר 

אני משחק הרבה עם חברים נשואים, נשותיהם משחררות אותם לפחות פעם בשבוע.
השאלה היא לא רק לשחק, אלא גם לראות וכדו', כמובן שבגבול הטעם הטוב.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/1/2014 11:40 לינק ישיר 

השקט_שנשאר כתב:
חייכנית, להתעניין זה לא אומר ללכת לאצטדיון (מעורב? זה הבעיה?), או לראות ב"מכשיר שנוגד את דרך חיינו", אפשר גם דרך הנט שלדעתי אין לך מניעה לגלוש בו.

אז זהו שאני נגד צפייה באתרים לא חרדיים...ככה הקלקול מתחיל,בהתחלה רק ספורט,אח"כ בצד רואים עוד קישורים למקומות יותר גרועים ופרוצים...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/1/2014 11:58 לינק ישיר 

חייכנית770 כתבה:

השקט_שנשאר כתב:
חייכנית, להתעניין זה לא אומר ללכת לאצטדיון (מעורב? זה הבעיה?), או לראות ב"מכשיר שנוגד את דרך חיינו", אפשר גם דרך הנט שלדעתי אין לך מניעה לגלוש בו.

אז זהו שאני נגד צפייה באתרים לא חרדיים...ככה הקלקול מתחיל,בהתחלה רק ספורט,אח"כ בצד רואים עוד קישורים למקומות יותר גרועים ופרוצים...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/1/2014 12:42 לינק ישיר 

חייכנית770 כתב:
חייכנית, להתעניין זה לא אומר ללכת לאצטדיון (מעורב? זה הבעיה?), או לראות ב"מכשיר שנוגד את דרך חיינו", אפשר גם דרך הנט שלדעתי אין לך מניעה לגלוש בו.אז זהו שאני נגד צפייה באתרים לא חרדיים...ככה הקלקול מתחיל,בהתחלה רק ספורט,אח"כ בצד רואים עוד קישורים למקומות יותר גרועים ופרוצים...

אני לא יתחיל להתווכח על כל נושא האינטרנט, אבל לדעתי את גם לא יכולה להגיד "טוב אני יגלוש רק לאתרים חרדיים", כי ברגע שאת נכנסת לנט מספיק לחיצה אחת שתיכנסי לאתר לא חרדי ומשם זה ימשיך הלאה. 
ברגע שיש לי אינטרנט מסונן, אני לא חושב שאם אני ייכנס לאתר ספורט זה יגרום לי להיכנס לדברים גרועים ופרוצים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/1/2014 13:04 לינק ישיר 

riki_m כתבה:

בחור חייב לעשות ספורט ובחור שגם עוד אוהב לעשות ספורט לפחות ברור לי שבטוח הוא לא חנון.

כל עוד הצפייה לא כרונית, אובססיבית ומלווה בשתיית בירות וערימות פיצוחים זה בסדר אבל בהחלט הייתי שמחה שיהיו לו תחומי עניין אחרים. 

אל תהיי בטוחה שבחור שאוהב ספורט ויוצא למשחקים הוא לא חנון בהגדרה המילונית שלה.
אם את מתכוונת חנון = צו"ל, זה משהו אחר..

בעלי הוא חנון אמיתי ומת על כדורסל, אז מה?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/1/2014 13:15 לינק ישיר 

השקט_שנשאר כתב:
חייכנית, להתעניין זה לא אומר ללכת לאצטדיון (מעורב? זה הבעיה?), או לראות ב"מכשיר שנוגד את דרך חיינו", אפשר גם דרך הנט שלדעתי אין לך מניעה לגלוש בו.אז זהו שאני נגד צפייה באתרים לא חרדיים...ככה הקלקול מתחיל,בהתחלה רק ספורט,אח"כ בצד רואים עוד קישורים למקומות יותר גרועים ופרוצים...
אני לא יתחיל להתווכח על כל נושא האינטרנט, אבל לדעתי את גם לא יכולה להגיד "טוב אני יגלוש רק לאתרים חרדיים", כי ברגע שאת נכנסת לנט מספיק לחיצה אחת שתיכנסי לאתר לא חרדי ומשם זה ימשיך הלאה. 
ברגע שיש לי אינטרנט מסונן, אני לא חושב שאם אני ייכנס לאתר ספורט זה יגרום לי להיכנס לדברים גרועים ופרוצים.

אכן אם אתה עכשיו יכול להביט לעצמך בעיניים ולהגיד שאתה נכנס רק לספורט-יכול להיות שתמשיך להיות כך...
אבל תהייה אמיתי עם עצמך.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/1/2014 15:27 לינק ישיר 

חייכנית770 כתב:
חייכנית, להתעניין זה לא אומר ללכת לאצטדיון (מעורב? זה הבעיה?), או לראות ב"מכשיר שנוגד את דרך חיינו", אפשר גם דרך הנט שלדעתי אין לך מניעה לגלוש בו.אז זהו שאני נגד צפייה באתרים לא חרדיים...ככה הקלקול מתחיל,בהתחלה רק ספורט,אח"כ בצד רואים עוד קישורים למקומות יותר גרועים ופרוצים...אני לא יתחיל להתווכח על כל נושא האינטרנט, אבל לדעתי את גם לא יכולה להגיד "טוב אני יגלוש רק לאתרים חרדיים", כי ברגע שאת נכנסת לנט מספיק לחיצה אחת שתיכנסי לאתר לא חרדי ומשם זה ימשיך הלאה. ברגע שיש לי אינטרנט מסונן, אני לא חושב שאם אני ייכנס לאתר ספורט זה יגרום לי להיכנס לדברים גרועים ופרוצים.אכן אם אתה עכשיו יכול להביט לעצמך בעיניים ולהגיד שאתה נכנס רק לספורט-יכול להיות שתמשיך להיות כך...אבל תהייה אמיתי עם עצמך.

אני לא מצהיר על עצמי שאני נכנס רק לזה, כן, אני נכנס גם לוואלה וווינט, איביי ויוטיוב.
זכותך להיות נגד צפייה באתרים לא חרדיים, אבל אני סה"כ אומר שאם לדעתך אפשרי להיכנס לאינטרנט רק לאתרים חרדיים, אז בחור שרוצה אפשרי בשבילו להיכנס רק לאתרים ספציפיים, בנושא הזה זה ספורט.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/1/2014 12:25 לינק ישיר 

פווווווווו כתב:
riki_m כתבה:

בחור חייב לעשות ספורט ובחור שגם עוד אוהב לעשות ספורט לפחות ברור לי שבטוח הוא לא חנון.

כל עוד הצפייה לא כרונית, אובססיבית ומלווה בשתיית בירות וערימות פיצוחים זה בסדר אבל בהחלט הייתי שמחה שיהיו לו תחומי עניין אחרים. 

אל תהיי בטוחה שבחור שאוהב ספורט ויוצא למשחקים הוא לא חנון בהגדרה המילונית שלה.
אם את מתכוונת חנון = צו"ל, זה משהו אחר..

בעלי הוא חנון אמיתי ומת על כדורסל, אז מה?

נשלח מהאנדרואיד שלי

צו"ל הוא בד"כ חנון ונראה לי שהמגרש לא בדיוק מקום חביב עבורם
חנון לבד - עדיין לא נתקלתי באחד כזה שאוהב לשחק 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/1/2014 12:26 לינק ישיר 

חייכנית770 כתב:
.אכן אם אתה עכשיו יכול להביט לעצמך בעיניים ולהגיד שאתה נכנס רק לספורט-יכול להיות שתמשיך להיות כך...אבל תהייה אמיתי עם עצמך.

חייכנית את נכנסת רק למקומות כשרים בנט?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/1/2014 12:41 לינק ישיר 

השקט_שנשאר כתב:
חייכנית, להתעניין זה לא אומר ללכת לאצטדיון (מעורב? זה הבעיה?), או לראות ב"מכשיר שנוגד את דרך חיינו", אפשר גם דרך הנט שלדעתי אין לך מניעה לגלוש בו.אז זהו שאני נגד צפייה באתרים לא חרדיים...ככה הקלקול מתחיל,בהתחלה רק ספורט,אח"כ בצד רואים עוד קישורים למקומות יותר גרועים ופרוצים...אני לא יתחיל להתווכח על כל נושא האינטרנט, אבל לדעתי את גם לא יכולה להגיד "טוב אני יגלוש רק לאתרים חרדיים", כי ברגע שאת נכנסת לנט מספיק לחיצה אחת שתיכנסי לאתר לא חרדי ומשם זה ימשיך הלאה. ברגע שיש לי אינטרנט מסונן, אני לא חושב שאם אני ייכנס לאתר ספורט זה יגרום לי להיכנס לדברים גרועים ופרוצים.אכן אם אתה עכשיו יכול להביט לעצמך בעיניים ולהגיד שאתה נכנס רק לספורט-יכול להיות שתמשיך להיות כך...אבל תהייה אמיתי עם עצמך.
אני לא מצהיר על עצמי שאני נכנס רק לזה, כן, אני נכנס גם לוואלה וווינט, איביי ויוטיוב.
זכותך להיות נגד צפייה באתרים לא חרדיים, אבל אני סה"כ אומר שאם לדעתך אפשרי להיכנס לאינטרנט רק לאתרים חרדיים, אז בחור שרוצה אפשרי בשבילו להיכנס רק לאתרים ספציפיים, בנושא הזה זה ספורט.

מבחינתי זה לא אפשרי!לא מעוניינת שבן זוגי יכנס מקומות כאלו ובוודאי לא רוצה שילדי יראו דוגמא אישית כזו...
מעדיפה בחור שמתעניין בלפתוח ספרי היסטוריה...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > מה בחורות חושבות על בחור שאוהב ספורט?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.