| נשלח ב-29/1/2014 10:24 |
|
| |
מתגעגעת אפילו
אני מתגעגעת אליך להבנה בלי מילים, לשיחות, לעומק, לכיף לתחושה המשכרת יחד
מתגעגעת אבל לא אני יודעת שזה לא שזה לא יוכל לקרות יחד זה מידי מורכב לי אז חייבים להיפרד
אני מתגעגעת., לפעמים אפילו.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/1/2014 11:08 |
|
| |
איך כתבת את זה בזמן........ שיווו הוצאת לי מילים מהפה... רק ששלך מחוברות יפה יותר... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-29/1/2014 14:07 |
|
| |
איש עם שלט מקרטון קובי אוז מילים ולחן: קובי אוז
כל בוקר הוא נציב של מלח מול נתיב באיילון התנועה תמיד תבוא נגדו, וכל נהג עושה פרצוף טמבון כובע נ נח נחמ נחמן מאומן וגם פונפון משאת ליבו מחזיק בשתי ידיו על לבבו בשלט מקרטון ושם כתוב: "משיח משיח אני רוצה משיח" והשמש והגשם והרוח על פניו "משיח משיח אני רוצה משיח" והלעג והקלס מלטפים את לחייו
מכוניות קורצות אליו בצפצוף עתידני מנצנצות מטאלי הוא מצטמצם מול שלל שלטי חוצות ביערות של מגדלי הפאלי האיש הזה הוא כנראה קצת OFF, לא בשר לא חלב קצת מטורללי אני פותח את החלון החשמלי ושר אליו לפי לחן שעלה לי
"משיח משיח אני רוצה משיח"
והשמש והגשם והרוח על פניו "משיח משיח אני רוצה משיח" והלעג והקלס משחקים בפאותיו
בעוד אנחנו מחכים לפרה אדומה הוא מתעקש והוא מסיח את דעתנו לשנייה משטויות של הוויה הוא מתגלה מתוך ערפיח אני בטוח שזה הוא שעומד לבדו הוא הגואל תודה לאל הוא המבטיח כי הכמיהה עצמה היא הכנה לנחמה הגעגוע הוא משיח
"משיח משיח..."
|
|
|
|
| נשלח ב-29/1/2014 14:08 |
|
| |
המקום ימלא חסרונך
אפילו ואפילו..
|
|
|
|
| נשלח ב-29/1/2014 15:08 |
|
| |
דוד (אמן אמן!) אם זה לא מתאים ואני לא מעונינת בקשר ומתגעגעת, אפילו.. כנראה זה חסרון שמתבטא בגעגוע הזה.
תוקן על ידי שטויעס ב- 29/01/2014 15:08:15
|
|
|
|
|
| נשלח ב-29/1/2014 23:01 |
|
| |
אפשר לכתוב ספר עם כל הפספוסים שמתוארים בפורום זה. בפעם השניה להיום אני אומר, אם הוא הבחור שלך... אז תעשי הכל הכל הכל כדי לזכות בו. את אמורה להקריב כמה שאפשר בכדי לזכות באושר שאין כדוגמתו... כמה חבל יהיה אם בעוד עשר שנים תחשבי על הפספוס הכי גדול בחיים שלך...
בהתאם לאשכולות האחרונים החלטתי לכתוב משהו קטן, וזו תהיה התגובה שלי לכל אשכול מסוג זה:
============================
חשבתם פעם מה הם הפסוקים הכי טראגיים בתנ"ך? הריגת קין את הבל? מגילת איכה? סיפור בת יפתח? לדעתי הפסוקים הטראגיים ביותר וגם הקשים ביותר הם פרק בשיר השירים. נקרא אותם ביחד, ותגידו לי אם אני לא צודק:
שיר השירים ה' ב' אֲנִי יְשֵׁנָה וְלִבִּי עֵר...
האהובה ישינה, היא בכלל לא מודעת לאהוב שלה, אבל ליבה ער, בתוך תוכה היא ערה וסוערת, אבל זה קבור עמוק בפנים, והיא לא מרשה לעצמה להודות בזה.
קוֹל דּוֹדִי דוֹפֵק פִּתְחִי לִי אֲחֹתִי רַעְיָתִי יוֹנָתִי תַמָּתִי שֶׁרֹּאשִׁי נִמְלָא טָל קְוֻצּוֹתַי רְסִיסֵי לָיְלָה.
האהוב מגיע, דופק, מתחנן, תפתחי, תתני אפשרות. הוא כל כך מוכן, מקושט ורוצה להיות איתה...
ג' פָּשַׁטְתִּי אֶת כֻּתָּנְתִּי אֵיכָכָה אֶלְבָּשֶׁנָּה רָחַצְתִּי אֶת רַגְלַי אֵיכָכָה אֲטַנְּפֵם.
אבל האהובה ישנונית, והדברים הכי קטנים נראים לה כאתגרים הכי גדולים. היא כבר בפיג'מה איך היא תתלבש, היא כבר התרחצה, למה שתתאפר שוב ותצא. ופה הפסוק מגלה לנו סוד גדול, שלפעמים האתגרים שנראים לאהובה הכי גדולים, למעשה הם לא יותר קשים מאשר להתלבש ולהתאפר... תארו לעצמכם שנותנים לאדם אפשרות להרוויח מאה מיליון דולר אם הוא יסחוב משא של חמש מאות ק"ג לכמה שעות. קשה קשה קשה, אבל אין אדם בעולם שלא יעשה זאת. יתירה מזו, אפילו האדם הכי חלש ירגיש שזה בכלל לא עבודה... למה, כי בעוד קצת מאד זמן יקבל סכום כסף אגדי שגם עבודה קשה פי עשר עדיין תהיה לו קלה.
ד' דּוֹדִי שָׁלַח יָדוֹ מִן הַחֹר וּמֵעַי הָמוּ עָלָיו. ה' קַמְתִּי אֲנִי לִפְתֹּחַ לְדוֹדִי וְיָדַי נָטְפוּ מוֹר וְאֶצְבְּעֹתַי מוֹר עֹבֵר עַל כַּפּוֹת הַמַּנְעוּל.
אחרי שהאהוב משתדל כל כך, האהובה מחליטה אולי באמת שוה לנסות טיפה. אבל היא קמה ישנונית, בעצלתיים וללא מוטיבציה. ובמקום לרוץ לדלת, לפתוח, לחבק, להתאחד, היא קודם צריכה להתאפר, להתבשם, להתלבש, ולהרשים, וכשסוף סוף היא פותחת הדלת היא מגלה...
ו' פָּתַחְתִּי אֲנִי לְדוֹדִי וְדוֹדִי חָמַק עָבָר נַפְשִׁי יָצְאָה בְדַבְּרוֹ בִּקַּשְׁתִּיהוּ וְלֹא מְצָאתִיהוּ קְרָאתִיו וְלֹא עָנָנִי.
האהוב התייאש, עבר הלאה, וכבר לא נמצא. ואז האהובה קלטה, שהיא פספסה את החיים שלה... היא כמעט מתה... התחילה לחפש בטירוף, לקרוא לו... אבל אין תשובה...
ז' מְצָאֻנִי הַשֹּׁמְרִים הַסֹּבְבִים בָּעִיר הִכּוּנִי פְצָעוּנִי נָשְׂאוּ אֶת רְדִידִי מֵעָלַי שֹׁמְרֵי הַחֹמוֹת.
ומרוב חיפושים היא נקלעה למצבים בלתי נעימים, היכו אותה, פצעו אותה, גנבו לה את השקט, את השלוה, את האושר... היא נשארה בלי כלום.
ח' הִשְׁבַּעְתִּי אֶתְכֶם בְּנוֹת יְרוּשָׁלִָם אִם תִּמְצְאוּ אֶת דּוֹדִי מַה תַּגִּידוּ לוֹ שֶׁחוֹלַת אַהֲבָה אָנִי.
עכשיו דוקא כשהוא לא נמצא היא ערה ועוד איך, ומספרת לכולם כמה היא אוהבת אותו, אבל מה לעשות, היא לא יודעת איך למצוא אותו.
ט' מַה דּוֹדֵךְ מִדּוֹד הַיָּפָה בַּנָּשִׁים מַה דּוֹדֵךְ מִדּוֹד שֶׁכָּכָה הִשְׁבַּעְתָּנוּ.
החברות של האהובה מסתקרנות, מי הוא היה הבחור הזה שכל כך חסר לה. והיא עונה...
י' דּוֹדִי צַח וְאָדוֹם דָּגוּל מֵרְבָבָה...
עכשיו שהאהוב כבר לא פה, היא סוף סוף מעריכה אותו בשביל מי שהוא... רק עכשיו שהכל התפרק, שלא נשאר כלום, פתאום היא מבינה שהיא הפסידה את אפשרות החיים שלה...
והנמשל מובן...
חברה להתעורר! אם יש לכם אפשרות לאהבה, לא לפספס! דברים כאלו קורים רק פעם פעמיים בחיים, וברגע שאתם לא תופסים את האפשרות, זה לא יחזור...
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-30/1/2014 00:48 |
|
| |
קודם כללללל..... כתיבה מהממתתת!!!!! תודה על השיתוף... השאלה היא... עד כמה להתאמץ? כמה לנסות? ומתי להתייאש .... (אם נקרא לזה כך...) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-30/1/2014 00:58 |
|
| |
שיגושיח חיכיתי לתגובה שלך :)
ובמקרה שלי זה לא שהקשר "מהמם" הוא לא חלק..הוא מידי מורכב. אם אתאמץזה לא אומר שיהיה לנו חיים ורודים מלאי חלומות אח"כ זה חיים מלאי התמודדויות. בקיצור מכל כיוון זה ממש לא שייך. אבל היה משהו ברמת הקשר קרוב ועוצמתי.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/1/2014 01:15 |
|
| |
כיפהאדומה, תודה על המילים היפות. לעניות דעתי השאלה היא לא כמה להתאמץ, אלא קודם כל, האם הבן אדם הזה שמולי יכול להביא אותי למקום של אושר מושלם. כי אם התשובה היא כן, אז צריך להתאמץ ולהתאמץ ולהתאמץ עד שזה קורה. כי אם לא מתאמצים הסכוי שאפשרות כזו תגיע שוב, היא נמוכה מאד יחסית. וחבל להעביר כל החיים בבינוניות במקרה הטוב, כשהיה אפשר להעביר אותו בשיא.
שטויעס, אני שמח לראות שאני כל כך צפוי. אם אחד המשתתפים בפורום יקח את עצמו לידים וימצא אהבה עמוקה ואמיתית, והיה זה שכרי! ומכיון שלא סיפרת כלום על הקשר שלך, אני לא יכול להביע שום דעה, אבל אני תוהה, אם המצב הוא אכן כמו שאת מתארת, או שזו סתם סיבה להמשיך להיות ישנונית...
|
|
|
|
| נשלח ב-30/1/2014 01:22 |
|
| |
| שיגושיח כתב: |  |
כיפהאדומה, תודה על המילים היפות. לעניות דעתי השאלה היא לא כמה להתאמץ, אלא קודם כל, האם הבן אדם הזה שמולי יכול להביא אותי למקום של אושר מושלם. כי אם התשובה היא כן, אז צריך להתאמץ ולהתאמץ ולהתאמץ עד שזה קורה. כי אם לא מתאמצים הסכוי שאפשרות כזו תגיע שוב, היא נמוכה מאד יחסית. וחבל להעביר כל החיים בבינוניות במקרה הטוב, כשהיה אפשר להעביר אותו בשיא. |
|
תודה ... הפסקתי ברגע זה להתאמץ .. עזרת לי... הייתי חייבת לשמוע את מה שאני חושבת מעוד מישו ... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-30/1/2014 01:25 |
|
| |
מה את חושבת?
|
|
|
|
| נשלח ב-30/1/2014 12:22 |
|
| |
שטויעס- מאחלת לך שיבוא האחד ותתגעגעי רק אליו !!!
שיגושיח- כל מילה פנינה, נהניתי מאוד לקרוא.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/1/2014 13:14 |
|
| |
ריקי, תודה
שיג ושיח- בגלל שאתה כ"כ צפוי אז לא מתיחסת ברצינות למלל.מה שנגיד תקפוץ בראש "הפסדת את מלך החלומות והאושר שלך" בלי אינדבודאוליות ופורפורציונליות..נראה שמשהו שקרה לך משליך על הדעה האוטופית שלך. איך אומרים? "פרה פרה"
|
|
|
|
|