בית פורומים שידוכי חרדים

ההרגשה הכי טובה...

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-4/2/2014 00:20 לינק ישיר 

כן,עד שרהגעתי למידות..ושם יש עוד הרבה עבודה!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/2/2014 01:04 לינק ישיר 

אני חושב שהם מרגישים מלבד האי נעימות כאילו זה משהוא לא חוקי- הם בורחים מהזירה.... ואני חושב שצורת התנהגות כזו מעידה על בגרות ונטילת אחריות איפה שצריך- שזה כולה פגישה וכולה.... היום ההסתכלות של בחורים וכמדומני גם של בחורות הוא להגיע ליעד הנכסף- לענוד טבעת יהלום ולהיות "מאורס" כל השאר התהליך וכו' הוא עיכוב אחד גדול, במקום להבין שהמעט מעט שיש קודם לאירוסין הוא תהליך נחוץ ולא נחות... אין היום הדרכה לבחורים או תפיסת עולם רחבה, הכל זה סוג של ל או להיפך "הובי" משעשע, ומנסים לדמות סיטואציה של בחור ישיבה ובחורת סמינר ולשלב בין 2 העולמות שהם מכירים, ועל כך נאמר "מה יותר: העגבניה אדומה או המלפפון ארוך"...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/2/2014 11:42 לינק ישיר 
זה עניין של אופי וסיגנון

יש גם עידה כזאת, אני מדבר עם הבחורה 40 דקות והיא שואלת אותי כאלה שאלות כאילו אנחנו חברים 20 שנה לפחות.. גם חוזרות בתשובה הן זורמות ברמות מפתיעות, הן עשויות לשאול אותי בפגישה הראשונה האם אני שומר עיניים..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/2/2014 02:05 לינק ישיר 

ברור שאני מכיר, אני אחד מאלה. בכל הפגישות שלי אני נחמד וזורם וכיף, גם אם אני כבר יודע שאני יחזיר תשובה שלילית. עד הרגע שהיא תרד מהמונית אני אתן לה את ההרגשה הכי טובה בעולם. מגיע לה, היא טרחה הרבה כדי להגיע לפגישה, לפחות שתהנה מהפגישה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/2/2014 02:06 לינק ישיר 

ברור שאני מכיר, אני אחד מאלה. בכל הפגישות שלי אני נחמד וזורם וכיף, גם אם אני כבר יודע שאני יחזיר תשובה שלילית. עד הרגע שהיא תרד מהמונית אני אתן לה את ההרגשה הכי טובה בעולם. מגיע לה, היא טרחה הרבה כדי להגיע לפגישה, לפחות שתהנה מהפגישה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/2/2014 04:17 לינק ישיר 

אמר לי חבר, שפעם אחת על תחילת הפגישה הוא הבין ש...זה לא זה, הוא התחיל לנוע באי נוחות על הכיסא אחרי 20 דק', ואז הבחורה אומרת- תרגע חמוד יש לנו עוד 40 דק' לשבת ביחד...-''לכל קוקו יש קוקיה...'' ודוד כהן נראה שאתה חוזר על טעות פעמיים (שמת לב בטעות עשית פעמיים אותה הודעה...)6;- לא בטוח שבנות אוהבות את זה, לפעמים השקר הזה גורם להם להתהפך עם זה הרבה זמן, בתחושה של 'מה לא היה בי טוב, הכל היה כ''כ נחמד?...', ולפעמים ההשלמה עם זה תוך כדי נותנת רמז לבאות- תחשוב על זה, אולי אני טועה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/2/2014 02:04 לינק ישיר 

כפל הדברים לצורך חיזוקם (בטעות) אני לא חושב שאני יכול להיות רע או קר למישהי שטרחה ובאה להיפגש איתי, קצת נימוס. אני מבטיח לך שבחורות מעדיפות שתהיה נחמד אליהן ותוריד. מאשר שתהיה קר ומרוחק בפגישה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/2/2014 21:03 לינק ישיר 

מה זה נקרא שאת מקבלת ממנו דשי"ם?????
תני דוגמא לדבר בבקשה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/2/2014 21:10 לינק ישיר 

וואי מבריקה,אני ממש בצד שלך..:/
וזה מתיש....

וההכי מעצבן שהבחורים נותנים רמזים עבים כבר בפגישות ראשונות,כאילו,מה נסגר?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/2/2014 22:06 לינק ישיר 

מבריקה כתב:

נראלי שיותר פוגע שפגישה מתנהלת בריחוק וקרירות, מאשר לקבל אחכ תשובה שלילית אחרי פגישה כייפית!

התחרטתי...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/2/2014 22:21 לינק ישיר 

למה?
קרה לך מקרה כזה והבנת שטעית?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/2/2014 22:04 לינק ישיר 

בערך

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/2/2014 08:57 לינק ישיר 

רציף כתב:
יש גם עידה כזאת, אני מדבר עם הבחורה 40 דקות והיא שואלת אותי כאלה שאלות כאילו אנחנו חברים 20 שנה לפחות.. גם חוזרות בתשובה הן זורמות ברמות מפתיעות, הן עשויות לשאול אותי בפגישה הראשונה האם אני שומר עיניים..

אני שאלתי בחור בפגישה הראשונה אם הוא שומר עיניים כחלק מהשאלות הרגילות ששואלים.לא חושבת שזה קשור לזה שהבחורה חוזרת בתשובה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/2/2014 09:15 לינק ישיר 

נליאן כתבה:

רציף כתב:

אני שאלתי בחור בפגישה הראשונה אם הוא שומר עיניים כחלק מהשאלות הרגילות ששואלים.לא חושבת שזה קשור לזה שהבחורה חוזרת בתשובה

זה לא מביך?
נראה לי שאפשר לראות את הסוג של הבחור לפי איך שהוא מסתכל עליך בפגישה הראשונה ... ואפילו השניה...
וגם בברורים לבדוק את זה...
לא הייתי שואלת שאלה כזוטי...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/2/2014 10:25 לינק ישיר 

ממש לא הביך.שאלתי בשיא הטבעיות וככה הבחור גם ענה לי.ואגב,אצלינו לא נוהגים לערוך בירורים שתי וערב לפני הפגישה...

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > ההרגשה הכי טובה...
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.