מה דעתכם על בחורה שמבררת לעצמה?? מצד אחד זה נשמע קצת רע כזה ומצד שני היא יכולה לדעת ולהרגיש יותר במדויק אם זה מתאים לה (ולא משנה מה הסיבה שהיא רוצה לברר לעצמה)
נ.ב. כל האמור נכתב בלשון נקבה מטעמי נוחות בלבד.
תוקן על ידי riki_m ב- 30/01/2014 20:11:40
נשלח ב-30/1/2014 21:20
אני בעד אם זה אפשרי. כי תכלס אנחנו יודעים הכי טוב מה אנחנו רוצים ומה אנחנו מחפשים, ולא שאח/אחות יבררו לנו ויחליטו שלא מתאים או משהו אחר.
נשלח ב-30/1/2014 21:28
למה נשמע רע? אם היית קונה מכונית גם היית סומכת במאה אחוז על האח/השכן/החברה שהמליצו לך?
יש בזה פלוס ויש מינוס.
הפלוס- כי את מבררת ושואלת מה שחשוב לך ומה שאת רוצה.
המינוס- יש לך את ההיתלבטיות כבר מהשיחות, ויכול להיות שבטלפון זה נשמע טוב אבל במציאות זה לא (זה נכון גם אם משהו אחר מברר), זה עוד עול על הראש.
אם את חושבת שזה יהיה לך יותר קל אז לכי על זה.
בהצלחה אחותי!
נשלח ב-30/1/2014 22:30
לגילאים מבוגרים יותר זה טוב, כי אז האדם יודע מה הוא מחפש, ויודע איזה שאלות לשאול. בגילאים צעירים יותר זה פחות טוב, כי גם האדם לא יודע כל כך מה לבדוק, וגם הוא עוד לא סגור על עצמו מה הוא באמת צריך.
נשלח ב-31/1/2014 13:11
תבקשי ממישהו שיברר בשבילך ותעשי שיחת ועידה ככה גם תשמעי מה בדיוק אומרים וגם לא תהיה בעייה שהבחורה בודקת
תוקן על ידי ה_ספרדי ב- 31/01/2014 13:11:22
נשלח ב-31/1/2014 13:23
ה_ספרדי כתב:
תבקשי ממישהו שיברר בשבילך ותעשי שיחת ועידהככה גם תשמעי מה בדיוק אומרים וגם לא תהיה בעייה שהבחורה בודקת
תוקן על ידי ה_ספרדי ב- 31/01/2014 13:11:22
רעיון מצוין!! השאלה אם יהיה לי מתנדבים שיסכימו...
לפעמיים יש לי מס' שאלות ספציפיות אז אני יכולה תוך שיחה גם להוסיף שאלות באמצעות כתיבה
נשלח ב-2/2/2014 01:21
אין שום בזה בעיה, אף אחד לא אמור לדעת מהעבר השני שאת המיועדת(;
נשלח ב-2/2/2014 13:27
בס"ד בתור אחת עם ניסיון...אני אומרת שלא כדאי. א.מתלהבים פתאום מהחברים של המוצע... ב.לא באמת אובייקטיבים כמו אישה זרה(שאוהבת אותך אך מספיק בוגרת כדי להבין מבין המילים)שמבררת עבורך. ג.זה מעייף מאד רגשית וגורם לצפיות יתר.
נשלח ב-2/2/2014 18:11
לדעתי אין מניעה שהבחור/ה יבררו בעצמם
אך עדיף להזדהות בשם אחר בכדי שבצד השני של הטלפון יזרמו בחופשיות
אין שום בזה בעיה, אף אחד לא אמור לדעת מהעבר השני שאת המיועדת(;
את לא חושבת שיכולים לשים לב קצת? ואם הבחור שאברר אצלו ישאל אותי אם אני הבחורה וזה לא יהיה נעים שהוא יגיד לבחור המשודך שבררתי בעצמי
נשלח ב-3/2/2014 00:40
חייכנית770 כתב:
בס"ד בתור אחת עם ניסיון...אני אומרת שלא כדאי. א.מתלהבים פתאום מהחברים של המוצע... ב.לא באמת אובייקטיבים כמו אישה זרה(שאוהבת אותך אך מספיק בוגרת כדי להבין מבין המילים)שמבררת עבורך. ג.זה מעייף מאד רגשית וגורם לצפיות יתר.
א. את רצינית??! כאילו יש מצב שגם את מתלהבת מנציג שרות של חברת פלאפון?
ב. ההפך, שאת מבררת לעצמך את יכולה הרבה יותר לשים לב לבין השורות מאשר אישה שמה שהא שומעת היא מעבירה לך, שאני שומעת בירורים בשבילי, אני מתייחסת גם לטון הדיבור שהוא הזכיר את נושא X, שמה לב איפה הוא יותר התלהב וכו'
ג. בזה לפחות אני חולקות את אותה הדעה שזה מאוד מעייף וגורם גם לציפות יותר
נשלח ב-3/2/2014 00:41
האקר_סעודי כתב:
לדעתי אין מניעה שהבחור/ה יבררו בעצמם
אך עדיף להזדהות בשם אחר בכדי שבצד השני של הטלפון יזרמו בחופשיות
לא אוהבת את זה. אבל אם אצטרך לעשות את זה אקרא לעצמי ריקי :)
נשלח ב-3/2/2014 00:42
שיגושיח כתב:
לגילאים מבוגרים יותר זה טוב, כי אז האדם יודע מה הוא מחפש, ויודע איזה שאלות לשאול. בגילאים צעירים יותר זה פחות טוב, כי גם האדם לא יודע כל כך מה לבדוק, וגם הוא עוד לא סגור על עצמו מה הוא באמת צריך.
לא בהכרח, יש כאלה בגילאי 30 שעדיין לא יודעים מה הם מחפשים.
עדיף שתציגי את עצמך שאת קרובת משפחה של הבחורה. תנסי שלא לחשוף את רצונותייך. שיחה נעימה רצויה ואפשרית, לא פתיחות וחברות. את כאילו האחות הבוגרת. תתקשרי מתי שאת רעננה לנהל שיחה כזאת, ולהפיק ממנה את המירב והמיטב. ואז תוכלי לשמור על רגשותייך. את מכינה לך רשימה של שאלות, ושואלת בהתחלת השיחה האם זה זמן נוח בשבילו עכשיו