האשכולות הכי נצפים בשעה האחרונה ר' מונייע שפירא ז"לבחצרות חסידים החזרת עטרת לשון הקודש ליושנהעצור כאן חושבים מזל טוב לאיש הנייעס בני מינצר, לרגל אירוסיובחדרי חרדים האם מאות אלפי חרדים עברו על ברכה לבטלה ?בחדרי חרדים תרחישי האימה: כשהחרדים יעזבו את הארץבחדרי חרדים <<< אשכול האסוציאציות >>>ממלכה במבחן F1 / רשות הרבים • עונה שניהבצלש בצל פיטפוטישין 2שאיפות _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
מזכיר לי ששלוואן צוחק מידי בקול...
לא זכור לי כזה דבר... מתי זה הי'ה?שלוואן מזכיר לי את פילאק המסכן והתכריכים... _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
מזכיר לי את בריחתו של פילאקנשלח מהאנדרואיד שלי
אוו!!מזכיר לי את העגלות:) _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
מזכיר לי את בעל העגלה שזכה לקבל מחווה ידידותית מאליהו...קטע מתסכל!!
מזכיר לי את הבריחה של מהללאל, שחשב שאפילו המחפשים אחריו עדיפים על אלי'הו...קטע מבהיל!! ועצוב.. _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
אהה.. הפצי - תודה!!יושיוש - השם הזה מתאים לי מאד! :)יפה יפה.. אהבתי את האסויאצי'ה...האשכול מזכיר לי את נושא הדיון - ידידות!! _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
ידידות מזכיר לי את אשר קפחבר!
ממממממשום מה זה מזכיר לי בגידהנשלח מהאנדרואיד שלי
בגידה מזכיר לי בגדים.....וזה מזכיר לי שהיו צריכים להצר לטור את השמלות כל שבוע....