חחח חמוד!!טור מזכירה לי את העוז שלבשה נגד דיאלידאן. _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
אהמ... סלט לחסל!
חחחחח!!!!!!!!!!!!!!!!מזכיר לי את ליסי'ה החמוד והקטן... _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
ליסיה מזכיר לי איזה חברה שנעדרת פה הרבה מאד זמן:(
מזכיר לי שאני צכה לדבר איתההיא בחורה עובדת ועסוקה.. מה נעשה?נשלח מהאנדרואיד שלי
נכון!!את צריכה לדבר איתה דחוף!!:)בשם כולנו:)מה נעשה? כולנו...:) _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
ואפילו אני נכנסתי לפה במיוחד כדי לומר לכם שתדברו כבר עם שירו!!!!!!!!!!!!!!!!!!מה זאת הבריחהה הזאתי?_________________תוקן על ידי יושיוש ב- 12/03/2014 22:20:59
תוקן על ידי יושיוש ב- 12/03/2014 22:20:59
בריחה? הנסיכים הנמלטים....
חחח... הפצי!! הפלת אותי!!:)בתשכוש - אין לי מושג!! נסיכים נמלטים?תובאל אובסלד...:) _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
הפלתי אותך?ממ......שהחיילים הפויות הפילו את כלב במכה מכוונת היטב."לא הבטחנו שתראה את הזריחה של היום".
אויש...חמורתיים ננטש באותה סיטואציה.
אוח, מסכן כלבוש!!!(אהמ! איך זה נשמע!)מזכיר לי את הגרזן עם הציורי - בדיחה - משפחתית...שגרמו לחשד ולכליאה.. מסכן!! _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
מזכיר לי את שאה הקטנה ואת הכיכר של האריות...