מזכיר לי את המחמאה שמהללאל רואה בדברי אביו "מחנכיך האלמוניים עשו עבודה טובה" (או משהוא מהסגנון)
מחמאה נכונה שממש אהבתי!מזכיר לי את מקאן הנבוך כל הדרך ללות את בנו הפצוע מחרבו של אביו, ולקבל את כל הרמזים על כך (גם אם לא מכוונים) בשתיקה... _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
אני חושבת שזו אותה אחת, מזכיר לי ערבי התעוררות
לאפי? הגיוני.מזכיר לי אלרון:) _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
שלוואן כי אלרון המשרת שלו
שלוואן? מזכיר לי את מהללאל בארמונו של יוסף..סוג של שושנה בין החוחים... _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
פליאק גם הוא היה סוג של שושנה שם
פילאקוש! בהחלט...אחחחפילאק מזכיר לי את יוסף וההתנהגות המזויעה שלו. איכס! _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
התנהגות מזוויעה - מזכיר לי את אבא הגדול...
אבא הגדול מזכיר לי את התפילין שהוא קנה למהללאל תמורת התליון
מזכיר לי את המוכר שמכר לשלוואן את התליון של מהללאל ואת המזל הרע שהתליון עשה לכמה אנשים
מזכיר לי את המזל הרע שנלווה לגדודו של אולה מקאן.
מזכיר לי את המכות של אולה ואת זה שלא רצה להיות חייל