אויש מסכן!מזכיר לי את הבריחה שלו לבית טרסדיאן ומה שהוא שמע שם... מסכן:( _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
פגישות - מזכיר לי את הפגיישה של מהללאל ואליהו אחרי הבריחה.
אוך.. מזכיר לי את הפיוט העליז מתרונן בגשם... איזה רגע מתוק! _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
הזכיר לי תספורת ו"רק קוראים לי אליהו..."
חחחזכרונות מתוקים:)מזכיר לי את בארנוד שיעץ לו להסתפר ואח"כ נבהל כשקלט במי כנראה המדובר...:) _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
מזכיר לי איגרת ששלחו לבארנוד
מזכיר לי אבן ירקן ובחור אדום בלורית:-)נשלח מהאנדרואיד שלי
חחחמזכיר לי את אווינה וסל הקניות"הסתרה מספיק טובה?":) _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
מזכיר לי טבאל זקאל מסתתר בתחפושת הרב של הכבשים
חחחמזכיר לי את הקומקום הכמעט מפויח של אלי'הו... _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
מזכיר לי מחבת מפוייחת שבעזרתה קיבל מהללאל מכה
היא לא היתה מפויחת...מזכיר לי את הבהלה של אלי'הו כשראה את החבורה על עינו של מהללאל.."א-ל אלוקי ישראל!" _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
מזכיר לי את פליאתו העצומה של פילאק למראה ציצתו האדמונית של אליהו:"א-ל אלוקי ישראל! אתה עוד חי!"נשלח מהאנדרואיד שלי