ערמומיות נוראה ומגעילה שכזו!!!!!יפה אסתרק.אז אם נחש -אז דיאלידאן!! _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
סוסים?מהללאל!נשלח מהאנדרואיד שלי
מהללאל?אמממ... קינן!!:) _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
קינן? ממלכה במבחן!!!!נשלח מהאנדרואיד שלי
ממלכה במבחן?שירו ואסתרק!!:) _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
שירו ואסתרק?תמרור ויושיושוכך בהודעה אחת, נכתבו כל החברות... חחחנשלח מהאנדרואיד שלי
חחחכמעט:)איפה הההההההה?נעלמה לה אה?המון זמן!!וכמובן - יוזבד אונמרוש _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
איפה הההההההה באמת?! ממש חסרה!יוזבד ואונמרוש?חידות!
נכון!!חידות? פתרונות:) _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
אתגרים _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
מטרות _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.
רעל _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
מה בין מטרות לרעל?ה' ישמוררעל?המלך רעואל _________________ הרה"ק רבי שלמה אבן גבירול אומר: במה יתנקם האדם בשונאו?? שיוסיף מעלה יתרה בעצמו.