שירוזה היה בכוונה!!!!!!!!!! אונה לך!!!נשלח מהאנדרואיד שלי _________________ איסתרק ומהללאל! אם תרצו אין זו הגדה!
חחחח אז'ורין הזכיר לי את מהללו ומהללו הזכיר לך את שירו, אז מי הזכיר את מי?? _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
חחח אני רואה שאת ושירו הם שני עצמים שונים.... יש בזה משהו....נשלח מהאנדרואיד שלי _________________ איסתרק ומהללאל! אם תרצו אין זו הגדה!
בהחלט!! _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
אז אני התכוונתי למי שמסתתרת מתחת לשירו!!!!!נשלח מהאנדרואיד שלי _________________ איסתרק ומהללאל! אם תרצו אין זו הגדה!
נכון, מי שמסתתרת מתחת לשירו ושירו הם שני גופים שונים. _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
הבנתי גברת!! אני לא דיסלקצית כמוך!... כוונתי בעיינה עומדת!!..נשלח מהאנדרואיד שלי _________________ איסתרק ומהללאל! אם תרצו אין זו הגדה!
תגידו מה נסגר אתכן? כמה שעות נעלמתי אז שחררתן את כל הבלמים? בבקשה להתישר מיד!!!
מהללו, אני ממליצה לך לשמור את הפנינים שלך לעצמך לפני שאני אתחיל לשפוך עליך ואז את ממש לא תהיי מרוצה... _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
שירו יקירתי! את מוזמנת חומד! את לא מזיזה לי בגרוש!.....נשלח מהאנדרואיד שלי _________________ איסתרק ומהללאל! אם תרצו אין זו הגדה!
דיייייתפסיקו לרדת אחת על השניה כאן!!אתן מראות דוגמא לא טובה לחברות הפורום!!סתתםםתהנו:-))אם זה ההנאה שלכן ,מי אני שאפגום בה??!!)נשלח מהאנדרואיד שלי
בננות אם זה לא ילך בטובות נצטרך להפעיל כאן אמצעי אכיפה קשים להירגע ומיד!!!
שירו?? נרגענו??()נשלח מהאנדרואיד שלי _________________ איסתרק ומהללאל! אם תרצו אין זו הגדה!