1. חובה. 2. כדאי שיהיה. 3. לא אומר כלום. 4. עדיף בלי כדי שלא יבלבל.
נשלח ב-5/2/2014 13:51
בס"ד
4....למרות שאם זה באמת החצי שלי אז 2
נשלח ב-5/2/2014 13:53
רוב מדריכי החתנים מייעצים שחובה שיהיה איזשהו קליק קטן הכי קטן בין הנפגשים.. אולם כמובן שקודם כל אין כזה דבר קליק... הענין הוא שיהיה תקשורת חיובית בשיחה שלהם דהיינו שהם יכולים לדבר אחד עם השני... לזה התכוונתי לא להרגשות העטילאיות של כל הצעירים והצעירות למיניהם וגם למבוגרים שאין קליק וחיבור ונעליים ועובד כמה ירקות חח... העניין הוא שתוכל/י לדבר עם השני בנוחות ואם את זה אין אז זה סיבה טובה להוריד (כל מקרה לגופו כמובן) כמובן שלא חייב שיהיה בפגישה הראשונה בהכרח אפשר לתת לזה גם פגישה שניה.. שיהיה בהצלחה רבה.
כדאי שיהיה,אבל לא זה שיקבע אם תהיה פגישה נוספת או לא.
נשלח ב-5/2/2014 15:54
זוגיות טובה שהיה בה גם קליק ראשוני עמוק היא בדרך כלל טובה יותר מאשר זוגיות טובה שלא היה בה קליק ראשוני כלל. זה לא אומר שצריכים לצאת ברצינות אך ורק כשיש קליק ראשוני, אבל זה בפירוש יתרון.
נשלח ב-5/2/2014 16:50
שיגושיח כתב:
זוגיות טובה שהיה בה גם קליק ראשוני עמוק היא בדרך כלל טובה יותר מאשר זוגיות טובה שלא היה בה קליק ראשוני כלל. זה לא אומר שצריכים לצאת ברצינות אך ורק כשיש קליק ראשוני, אבל זה בפירוש יתרון.
מקור? ככה אתה חושב? ככה שמעת ? קראת?
נשלח ב-5/2/2014 17:11
קראתי על זה. וזה גם נשמע הגיוני.
נשלח ב-5/2/2014 19:53
כדאי שיהיה... ככה גם קל יהיה לדעת שרוצים עוד פגישה
אחרת על סמך מה נפגשים שוב? הקליק זה נטו הזרימה בשיחה זה לא באמת איזה קול נפץ באמצע הפגישה...
אלא באמת החיבור שקיים, כמובן שאלה דברים שאפשר לבדוק יותר לעומק בפגישות מתקדמות
נשלח ב-5/2/2014 20:11
כדאי לדייק יותר בהגדרות, שיהיה ברור ומובן, לדעתי זה ככה
'קליק' ו'חיבור' זו הגדרה שהיא לא ברורה כ"כ. נכון יותר לקרוא לזה 'חיבה'.
ואז, אם יש חיבה אז תגיע גם אהבה, לפני או אחרי הנישואים.
נשלח ב-5/2/2014 20:57
רציף מצטער חבר יקר אבל טעות בידך בפגישות לא מחפשים חיבה... מחפשים מציאת חן וזהו הבדל גדול מאוד מאוד.... כמובן שמה שכתבתי זה ממש ממדריכי חתנים לא צעירים בכלל רובם בני 60 ומעלה אז כך שתוכלו לסמוך על מה שכתבתי מסכים עם די שקליק פירושו שיחה נעימה וזורמת זה מה שכתבתי ככ למעלה ושוב בהצלחה
כדאי שיהיה... ככה גם קל יהיה לדעת שרוצים עוד פגישה
אחרת על סמך מה נפגשים שוב? הקליק זה נטו הזרימה בשיחה זה לא באמת איזה קול נפץ באמצע הפגישה...
אלא באמת החיבור שקיים, כמובן שאלה דברים שאפשר לבדוק יותר לעומק בפגישות מתקדמות
די- בהגדרה המילונית שלי למה שאת קוראת קליק אצלי זה כימיה קליק- זה מה שהוא אחר. שא"א להסביר שמרגישים שהוא זה זה. כמו שאבא שלי ראה את אימא שלי בתחילת הקשר שלהם ואמר לה ישר את תהייה האישה שלי !!!
נשלח ב-5/2/2014 23:14
ריקי קליק וכימיה זה שני דברים שונים...
כימיה מכאן גם השם כימיה (כי זה משהו כימי שקורא במוח) זה יותר חיבה...
וקליק זה לאו דווקא חיבה או איזשהו רגש זה איזה חיבור שמרגישים...שנובע דווקא מהשיחה הזורמת ולא מאיזה מבט בעיניים
נשלח ב-5/2/2014 23:23
חיבור (עילאי) שמרגישים אלה המילים הנכונות!!
נשלח ב-5/2/2014 23:28
חבל היום ישנן הרבה בנות וגם בנים שאם הם לא מרגישים את ה"קליק" הזה אז הם מורידים תהצעה וחבל על כך חבל שלא מודרכים באופן בסיסי ביותר לפי מה שכתבנו אני ודי..... אין כזה דבר קליק זה היה פעם שוקולד וגם עכשיו הפסיקו לייצר אותו חחח לעניין, הגישה היא כימיה, שיחה זורמת וכיפיית וכמובן מציאת חן, זה לפגישה 1, כמובן שיש עוד כמה דברים לבדוק בפגישות אבל לא על כך נסב אשכולנו... ומכאן נפנה לברכותינו שיהיה הכל על הצד הטוב ביותר אמן.