בית פורומים שידוכי חרדים

קליק ראשוני

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-6/2/2014 02:15 לינק ישיר 

קליק(חיבור) לא חובה בפגישה ראשונה כדי שאני ימשיך לפגישה שניה, אבל בהחלט חובה לפני שאני יציע לה להיות האחת שתקבל את ליבי.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/2/2014 02:36 לינק ישיר 

תראו איזה תגובות מצחיקות כל אחד יותר חכם מהשני... זה אומר 'כימיה' זה אומר 'חיבור' זה אומר 'ביולוגיה' וכך מדשדשים בהגדרה... סלח לי זלמן 808- אבל להביא סימוכין מ'אנשים בני 60' ולא צעירים אינו מרשים כלל וכלל וכלל! בהחלט פעם ההגדרה לחיפוש בשלב הראשוני- וגם הדרישות שנדרשו מבני הזוג בהמשך הדרך היו שונים לחלוטין מהיום, המודעות כיום ל'התאמה' היא פי כמה וכמה לעומת דורות שעברו שרמת הפינוקי ופוצי מוצי של דורינו שכולנו מי יותר ומי פחות טבוע בה, אינה משאירה ספק שצריך מה שהוא אמיתי ואינדיקציה לכל אחד בטח לפני שהוא סוגר והייתי אומר גם לפני שקובע להמשיך להיפגש. עד כמה שנדבר נתון להשתדלותינו ואנו עושים את המקסימום, אם פעם היו אומרים ש-70% מתאימים אחד לשני, היום זה ממש פחות! גם רמת הספקות כיום היא גדולה, נראה לכל אחד שהבחירה גדולה יותר, כאילו שהחרטות יעזרו- אבל זו המציאות- פעם היה 'ליל חרטות' היום זה 'חודשיים חרטות', ואין מה להאשים או להלקות את צעירי הצאן התמימים שרוצים לדעת- מה לכל הרוחות צריך להרגיש. וכל הציטטות של'עד שיראנה' ורק ש'לא תתגנה עליו'- תגיד לי אתה (אם אתה ליטאי- חסיד זה פרשה אחרת) האם תוכל להגיד לבחור- תרגיש שאתה לא שונא אותה... ותתחתן...? תגיד לי את מעודכן בשיח של הבחורים והבחורות כיום?מהם מדברים על נושאים שלפני שלש שנים לא חלמו לדבר עליהם! אז דעתי העניה, ובאמת שאני לא יודע כי זה ענייני נפש וצרכים דינמיים משתנים אינדיווידואליים לכל אחד, שבחור ובחורה צריכים להרגיש תחושה פנימית בלב שמשהוא בתוכם יחסר בלי האדם שיושב לצידם- וזו תחושה דקה מאוד שה'קליק' הקרוי בפי ההמון הוא צורה לחיבה מסוימת ונשיאת חן וכל מילה שלא תגידו שדרכה אפשר להתחבר לעומד מולו/ה, כי בעצם בכל מפגש או היכרות ישנו מקום דרכו אנו מתבוננים ומסתכלים על השני- בוחן, מעריך, מזלזל, סוג של סטיגמה פנימית שאנו מדביקים על השני דרכה אנו מתבוננים על השני- ולא יעזרו שכנועים ולא מילים ולא כתבות בעיתונים ולא חברים שישנו את הזווית דרכה אנו מתבוננים על השני. וזהו הקליק, כי זהו כלי לראות בעין מחבבת את השני, אך אין זה מטרה ולא כלום ביחס לחיים האמיתיים אח''כ הזוגיים ואין זה אפילו נגיסה קטנה... ועכשיו יקפצו השמרנים ויגידו- מה פתאום? איזו מן הסתכלות זו? להרגיש שאני לא יכול בלעדיו/ה? הכיצד? 3 פגישות מקסי' וכבר להרגיש? התשובה היא רבותיי מביאי מקורות מאנשים בני 60- כן! בדרך כלל זכר שפוגש נקבה וכן להיפך מכיון שאנו שמורים ברוך ה' ולא יודעים לפני פגישות היכרות מהי, חווים את החויה הזו ממקום נורא נקי, והקונטרסט שנוצר הוא כזה אדיר, שאם זה זה- אי אפשר לפספס אותו- בעקבות הקליק. אני מקוה שהבהרתי את עצמי ולא יצאתי מלעג כי אין זו כוונתי, ומקווה שלא הייתי חד מידי. בתקוה לקבלת שפכטל בן 60...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/2/2014 11:13 לינק ישיר 

קודם כל יישר כח על הביקורת ממש "התעלות" חחח
עכשיו, אם שמת לב לדברי כתבתי במפורש... שכל מקרה לגופו.... עכשיו אני לא יודע איזה אנשים בני 60 אתה מכיר אבל מי שאני מכיר זה משגיחים גדולים שמעורים ו מעורבים יותר טוב ממני וממך בנבכי הנפש של בן דורינו 2014 עם כל המכשירים והנסיונות והווי של כל מה שזה כולל האמן לי אחרת הם לא יכלו לעזור.. לנו הדור הבא..
מקווה שדבריי היו ברורים ולא הייתי חד מידי.
אשמח כמובן לשמוע את ביקורתך כל הזמן אדרבה אם זו ביקורת נכונה אקבל ואשתדל ליישם אותה..
לנידון, שוב אני אומר כן אין כזה דבר קליק לצערי הענין הוא עדיין וכך תמיד ישאר שיחה נעימה וזורמת ומכאן והלאה פרמטרים אחרים לגמרי אולם פגישה ראשונה שעל כך נסובה השאלה אם שמת לב בנטייה בעיקרה על שיחה זורמת ומציאת חן כמו שכתבתי...
אני לא. מדבר על בחורים ובחורות מודרניים מאוד ששם יש עוד כמה דברים שמשחקים...
ושוב זה בגדול ממש אבל צריך לדעת שזה בעיקרון דבר דיי אינדיבידואלי לכל אחד ואחת בשביל זה אין הרבה מה לומר בנושא רק את הקווים הכלליים למי שלא מכיר ויודע אותם... שיהיה בהצלחה....

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/2/2014 11:17 לינק ישיר 

נ.ב.
לא אני לא חסיד....
המילה בהודעה הקודמת היא בנוייה בעיקר לא בנטיה בעיקר .... המקלדת המציקה הזאתי חחח....

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/2/2014 11:29 לינק ישיר 

riki_m כתב:
1. חובה, לא מתחתנים אם אין קליק !!

פותח האשכול דיבר על "קליק ראשוני"-בפגישה ראשונה לא על חתונה...ברור לכולם שלא מתחתנים אם אין קליק ומאידך כל הדילמה זה האם לפסול על פגישה 1 אם אין קליק ראשוני...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/2/2014 11:47 לינק ישיר 

חייכנית..... נורא ל"מתבונן" בשאלה שנשאלה חחחחח
פשוט פקחו את העיינים ותקראו טוב את השאלות חברים יקרים... (לא מופנה אליך).

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/2/2014 12:56 לינק ישיר 

זלמן808- תודה על ההאזנה לביקורת... הבנתי במושכל ראשון שמדובר בפגישות מתקדמות וסגירה...- אם בפגישה ראשונה עסקינן- למה לנו ל'משגיחים'? וכי יעלה על הדעת שבנסיעה מבני ברק לירושלים אפשר להגיע לקליק? אלא אם כן מדברים על 'להידלק' שזה דבר חיצוני חסר תוכן ומטרה. אין ספק שפגישה ראשונה נועדה לקשר בין המידע על האדם לבין הדמות שזה מסתכם בפרטים חיצוניים בלבד, אין בין פגישה ראשונה לבין לא להפגש כמלוא נימה, כיון שבשעה וחצי עד שאומרים שלום ועד שטוחנים את המשפחה הקרובה והרחוקה ומוסדות הלימוד שבהם למד או עף או התעלה או התרומם היושב ממול כבר זה לבד שעתיים, והאינדיקציה להמשיך היא האפשרות- לנהל שיחה נורמלית, כמו שאם אני אפתח חשבון בנק אצל פקיד שנותן תחושה לא מקצועית- אני לא אבוא אליו יותר- לא כי אין קליק, שהרי מה לי ולקליק עם הפקיד.... אלא ניהול שיחה וזורמת- אחר כך מגיע השיתוף בחיים ובתכונות ותחביבים שהן הדרך להבין מי עומד מולי, אבל בראשונה אין התאמה ואין כלום, רק שיחה נורמלית.... אבל לא התייחסת למובן קליק שאני רואה- בכל זאת גם אני רוצה להצטרף למפלגת המבוקרים...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/2/2014 13:31 לינק ישיר 

תודה רבה רבה על ההסכמה מצידך..... 
תמיד תמיד אתה מוזמן להיות מבוקר מהבוקר עד הערב השאלה אם תשכיל לקבל ולהפנים את הביקורות (לא בהכרח שלי) אבל זו בעצם גישה לחיים חח ללמוד מכל אחד.... ותאמין לי שיש המווון מה ללמוד מכל אחד ואחת (אפילו מזאתי שהורדת בפגישה האחרונה )....
באהבה חבר יקר.... 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/2/2014 15:07 לינק ישיר 

זלמן808- ועכשיו התיחסות עניינית...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/2/2014 15:24 לינק ישיר 

לא הבינותי כוונתך.. 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/8/2016 18:30 לינק ישיר 

לדעתי כן, חייב קליק ראשוני
את ההתאמה הטכנית עושים עוד לפני הפגישה- למה נפגשים בכלל? כדי לבדוק את הקליקקקקקקקק
את הכימיה, את החיבור, איך השיחה זורמת ביניכם, איך החיוך נתפס בעיניכם, אם בא לכם לדבר איתו שוב.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/8/2016 21:24 לינק ישיר 

לא צריך קליק..
הדור של היום..אתם יודעים שאני וסבא התחתנו בלי שנפגשנו בכלל קודם?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/8/2016 12:09 לינק ישיר 

Debie כתבה:

לא צריך קליק..
הדור של היום..אתם יודעים שאני וסבא התחתנו בלי שנפגשנו בכלל קודם?

אין כזה דבר !

תמיד היה איזה חילופי מבטים.

ככה ההלכה קובעת.

ואז שאלו את סבא ; איך היא ?

ושאלו את סבתא ;
פערלה, מאמי,
מה את אומרת על חבשוש ?...

זו טפשות להגיד שהאנשים של פעם
היו טפשים,
ולא ידעו שבלי אהבה יעופו נעלי בית

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/8/2016 15:44 לינק ישיר 

אתה לא תגיד לי איך היינו!
סבא עליו השלום תמיד היה אומר
'אז מה אם אני לא אוהב אותך,
מספיק לי שאני אוהב את האוכל שלך וזהו!'

ושיהיה לך ברור יא בני, אני וסבא בחיים (עם ח' לועית מודגשת) לא החלפנו (ח' מודגשת בקטנה) שום מבט לפני החתונה.
וזה ממש לא בגלל שהיינו טיפשים, להיפך..בגלל שהיינו חכמים.
גם ככה היו לפני את כל החיים לראות את המכוער הזה. למה לסבול לפני, אה? תגיד לי.

עכשיו ברצינות. אני בכלל לא סבתא (כאילו דא?! )

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/8/2016 11:59 לינק ישיר 

Debie כתבה:

אתה לא תגיד לי איך היינו!
סבא עליו השלום תמיד היה אומר
'אז מה אם אני לא אוהב אותך,
מספיק לי שאני אוהב את האוכל שלך וזהו!'

ושיהיה לך ברור יא בני, אני וסבא בחיים (עם ח' לועית מודגשת) לא החלפנו (ח' מודגשת בקטנה) שום מבט לפני החתונה.
וזה ממש לא בגלל שהיינו טיפשים, להיפך..בגלל שהיינו חכמים.
גם ככה היו לפני את כל החיים לראות את המכוער הזה. למה לסבול לפני, אה? תגיד לי.

עכשיו ברצינות. אני בכלל לא סבתא (כאילו דא?! )

לא ערכתי מחקר בנושא,
הצגתי דיעה
שנראה לי שהיא נכונה במידה רבה.

הבדיחות האלה ממש לא משקפות.

באמת היה מעניין
שתשאלי את סבא וסבתא
האם הם ראו איש את רעהו
לפני האירוסים שלהם

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > קליק ראשוני
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 6 לדף הבא סך הכל 6 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.