|
|
| נשלח ב-19/8/2016 16:52 |
|
| |
| Debie כתבה: |  | רציף, תמשיך ככה ואני אפסיק להגיב פה, ויהיה לך משעמם.  תשתמש קצת בחוש הומור, זה לא כואב.  באחריות |
|
דבי, אני רציני, ועם קצת חוש הומור . בשונה ממך, שלעולם לא ידוע האם את כרגע ר/צינית נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-20/8/2016 21:24 |
|
| |
| רציף כתב: |  |
דבי, אני רציני, ועם קצת חוש הומור . בשונה ממך, שלעולם לא ידוע האם את כרגע ר/צינית  |
|
עייפתני, חבר.. ועל הדרך יצאה לך הברקה...(ר/צינית, אני אוהבת משחקי מילים כאלה, זוכרים?!)  לכן אני אסלח לך (במיוחד שגם לי לא ברור מה אני בדיוק), אבל פעם הבאה, זה יגמר בהתנצלות מצדך 
|
|
|
|
| נשלח ב-21/8/2016 00:57 |
|
| |
| Debie כתבה: |  |
| רציף כתב: |  |
דבי, אני רציני, ועם קצת חוש הומור . בשונה ממך, שלעולם לא ידוע האם את כרגע ר/צינית  |
|
עייפתני, חבר.. ועל הדרך יצאה לך הברקה...(ר/צינית, אני אוהבת משחקי מילים כאלה, זוכרים?!)  לכן אני אסלח לך (במיוחד שגם לי לא ברור מה אני בדיוק), אבל פעם הבאה, זה יגמר בהתנצלות מצדך  |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/8/2016 03:19 |
|
| |
פרשתי
|
|
|
|
| נשלח ב-21/8/2016 10:32 |
|
| |
לדעתי חובה שיהיה איזשהו קליק ראשוני שיגרום לי לרצות להמשיך להיפגש - אבל אם זה לא קרה בפגישה הראשונה, ואמצד שני אני מעריכה את הבחור וחושבת שהוא אדם טוב ויש לו מעלות מסויימות שאני רוצה, אני אנסה להיפגש שוב פגישה שניה אולי זה יקרה אז... ניצוץ של כימיה חייב להיות
|
|
|
|
| נשלח ב-21/8/2016 12:23 |
|
| |
| פרומערית כתבה: |  | לדעתי חובה שיהיה איזשהו קליק ראשוני שיגרום לי לרצות להמשיך להיפגש - אבל אם זה לא קרה בפגישה הראשונה, ואמצד שני אני מעריכה את הבחור וחושבת שהוא אדם טוב ויש לו מעלות מסויימות שאני רוצה, אני אנסה להיפגש שוב פגישה שניה אולי זה יקרה אז... ניצוץ של כימיה חייב להיות |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-23/8/2016 10:35 |
|
| |
| פרומערית כתבה: |  |
| רציף כתב: |  | | פרומערית כתבה: |  | לדעתי חובה שיהיה איזשהו קליק ראשוני שיגרום לי לרצות להמשיך להיפגש - אבל אם זה לא קרה בפגישה הראשונה, ואמצד שני אני מעריכה את הבחור וחושבת שהוא אדם טוב ויש לו מעלות מסויימות שאני רוצה, אני אנסה להיפגש שוב פגישה שניה אולי זה יקרה אז... ניצוץ של כימיה חייב להיות |
|
|
| אוקי אז חיבה, שאני אחבב את האדם שאיתו אני נפגשת/אהנה לשוחח איתו ספיציפית ובחברתו המילה לא משנה
|
|
זה כן משנה. לפעמים יש כימיה ואין חיבה. (לפעמים יש חיבה ואין נעימות בקשר..) וגם, הגדרה נכונה - עושה לנו סדר בראש, ומשנה לנו את ההשקפה. מי שהוא בררן ומחפש/זקוק לבת זוג "יפה" למשל, אם הוא יגיע למסקנא שהוא מחפש ; חמודה, אז משהו חיובי זז אצלו בהרגשה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-24/8/2016 11:12 |
|
| |
הרב ההוא שנתן את השיחות בנושא השידוכים דיבר על זה בצורה מאוד אלגוריתמית ומובנת. (כל עניין הניצוץ/קליק//חיבה) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-24/8/2016 15:51 |
|
| |
| IAF990 כתב: |  |
הרב ההוא שנתן את השיחות בנושא השידוכים דיבר על זה בצורה מאוד אלגוריתמית ומובנת. (כל עניין הניצוץ/קליק//חיבה)
|
|
אני מכיר את הנושא אז לא טרחתי לשמוע. וכך אומרים חכמינו ; חזקה על חיבה שיעורר אהבה אחרי החתונה, ובתנאי שאין איזושהי דחיה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|