|
|
| נשלח ב-30/8/2016 15:24 |
|
| |
לא שמלה ולא נעליים, אבל זוהי החלטה רצינית והרת גורל, אישית הייתי רוצה לוודא שזהו האחד בשבילי ומה לעשות, אנשים נוטים לפזול הצידה לפני שמחליטים. "מה אם היה משהו טוב יותר בחוץ"? לא הייתי רוצה להיות הראשונה שהוא יצא איתה וזהו, מצא את בחירת ליבו. שיראה ויתבונן ומתוך כל המבחר הזה (אדבוק במילה הזו) יהיה איתי. אבל זה סך הכל אני. פשוט, חיפש, מצא. לא הראשונה שנקרתה לדרכו- לא רומנטי מספיק
|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2016 10:13 |
|
| |
| פשוט_וטוב כתבה: |  | לא שמלה ולא נעליים, אבל זוהי החלטה רצינית והרת גורל, אישית הייתי רוצה לוודא שזהו האחד בשבילי ומה לעשות, אנשים נוטים לפזול הצידה לפני שמחליטים. "מה אם היה משהו טוב יותר בחוץ"? לא הייתי רוצה להיות הראשונה שהוא יצא איתה וזהו, מצא את בחירת ליבו. שיראה ויתבונן ומתוך כל המבחר הזה (אדבוק במילה הזו) יהיה איתי. אבל זה סך הכל אני. פשוט, חיפש, מצא. לא הראשונה שנקרתה לדרכו- לא רומנטי מספיק |
|
את חיה באגדות האחים גרין ? האיש מצא בך את אהובת ליבו, האחת והיחידה, פשוטה וטובה, נו ולכן ? ! לא תקחי אותו ? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2016 10:17 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2016 18:18 |
|
| |
| רציף כתב: |  | | פשוט_וטוב כתבה: |  | לא שמלה ולא נעליים, אבל זוהי החלטה רצינית והרת גורל, אישית הייתי רוצה לוודא שזהו האחד בשבילי ומה לעשות, אנשים נוטים לפזול הצידה לפני שמחליטים. "מה אם היה משהו טוב יותר בחוץ"? לא הייתי רוצה להיות הראשונה שהוא יצא איתה וזהו, מצא את בחירת ליבו. שיראה ויתבונן ומתוך כל המבחר הזה (אדבוק במילה הזו) יהיה איתי. אבל זה סך הכל אני. פשוט, חיפש, מצא. לא הראשונה שנקרתה לדרכו- לא רומנטי מספיק |
|
את חיה באגדות האחים גרין ? האיש מצא בך את אהובת ליבו, האחת והיחידה, פשוטה וטובה, נו ולכן ? ! לא תקחי אותו ? נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אם הוא מצא בי את אהובת ליבו, אסתפק מאוד אם רגשותיו הם כלפי או כלפי הבחורה הראשונה שנפגש איתה והתלהב
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/9/2016 10:17 |
|
| |
עת לצחוק ועת לדבר ברצינות  חושבני שדבי השתפרה בעניין והיא יודעת גם לשוחח ברצינות. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/9/2016 10:20 |
|
| |
| פשוט_וטוב כתבה: |  |
| רציף כתב: |  | | פשוט_וטוב כתבה: |  | לא שמלה ולא נעליים, אבל זוהי החלטה רצינית והרת גורל, אישית הייתי רוצה לוודא שזהו האחד בשבילי ומה לעשות, אנשים נוטים לפזול הצידה לפני שמחליטים. "מה אם היה משהו טוב יותר בחוץ"? לא הייתי רוצה להיות הראשונה שהוא יצא איתה וזהו, מצא את בחירת ליבו. שיראה ויתבונן ומתוך כל המבחר הזה (אדבוק במילה הזו) יהיה איתי. אבל זה סך הכל אני. פשוט, חיפש, מצא. לא הראשונה שנקרתה לדרכו- לא רומנטי מספיק |
|
את חיה באגדות האחים גרין ? האיש מצא בך את אהובת ליבו, האחת והיחידה, פשוטה וטובה, נו ולכן ? ! לא תקחי אותו ? נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אם הוא מצא בי את אהובת ליבו, אסתפק מאוד אם רגשותיו הם כלפי או כלפי הבחורה הראשונה שנפגש איתה והתלהב |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/9/2016 16:29 |
|
| |
איזה מין משפט מוזר...'ספקות זה מעולה'..
מה מעולה בזה בדיוק?
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2016 10:09 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2016 17:36 |
|
| |
עכשיו תסביר לי את ההיגיון.
לטענתך, ספקות זה טוב כי בחיים יש ספקות והתלבטויות.
מה הקשר????
אם בחיים יש צרות ואסונות, אז צרות ואסונות זה טוב?
ואם בחיים פוגשים אנשים מגעילים אז לפגוש אנשים מגעילים זה טוב?
|
|
|
|
| נשלח ב-4/9/2016 10:33 |
|
| |
| Debie כתבה: |  | עכשיו תסביר לי את ההיגיון.
לטענתך, ספקות זה טוב כי בחיים יש ספקות והתלבטויות.
מה הקשר????
אם בחיים יש צרות ואסונות, אז צרות ואסונות זה טוב?
ואם בחיים פוגשים אנשים מגעילים אז לפגוש אנשים מגעילים זה טוב?
|
|
הכל טוב, אנחנו בפרוזדור לעולם הבא, שעובר די מהר, וזה פחות משנה אם "לא נעים" לנו. לפעמים כש"לא נעים" לנו אנחנו מחליטים שזה צרות. בשידוך חשוב שיהיה ספיקות ולבטים כדי שלא נמהר כדי לרצות את השדכנית המסורה  , ושלא ניפול בפח   נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-4/9/2016 15:59 |
|
| |
| רציף כתב: |  | | Debie כתבה: |  | עכשיו תסביר לי את ההיגיון. לטענתך, ספקות זה טוב כי בחיים יש ספקות והתלבטויות. מה הקשר????אם בחיים יש צרות ואסונות, אז צרות ואסונות זה טוב?ואם בחיים פוגשים אנשים מגעילים אז לפגוש אנשים מגעילים זה טוב? |
|
הכל טוב, אנחנו בפרוזדור לעולם הבא, שעובר די מהר, וזה פחות משנה אם "לא נעים" לנו. לפעמים כש"לא נעים" לנו אנחנו מחליטים שזה צרות. בשידוך חשוב שיהיה ספיקות ולבטים כדי שלא נמהר כדי לרצות את השדכנית המסורה  , ושלא ניפול בפח    |
|
מה זה? חידת 'מצא את הקשר בין התגובות'?
|
|
|
|
| נשלח ב-4/9/2016 21:40 |
|
| |
| Debie כתבה: |  |
| רציף כתב: |  | | Debie כתבה: |  | עכשיו תסביר לי את ההיגיון. לטענתך, ספקות זה טוב כי בחיים יש ספקות והתלבטויות. מה הקשר????אם בחיים יש צרות ואסונות, אז צרות ואסונות זה טוב?ואם בחיים פוגשים אנשים מגעילים אז לפגוש אנשים מגעילים זה טוב? |
|
הכל טוב, אנחנו בפרוזדור לעולם הבא, שעובר די מהר, וזה פחות משנה אם "לא נעים" לנו. לפעמים כש"לא נעים" לנו אנחנו מחליטים שזה צרות. בשידוך חשוב שיהיה ספיקות ולבטים כדי שלא נמהר כדי לרצות את השדכנית המסורה  , ושלא ניפול בפח    |
|
מה זה? חידת 'מצא את הקשר בין התגובות'?
|
|
|
|
|
|
|