אתם מכירים איזה בית קפה בבני ברק מקום שנפגשים לדייטים?
תוקן על ידי שמח_תמיד ב- 09/02/2014 12:06:36
נשלח ב-9/2/2014 12:14
מפי השמועה שמעתי על
גן ליד העיריה, וגם מרום נוה ברמת גן, ויש מרכז מסחרי ואיזור נחמד של בתי קפה וכו' מעבר לגשר.. זה מה שאני יודע..
נשלח ב-9/2/2014 12:29
גן ציבורי בקור הזה ועוד בלילה?
מוזר שלבחורי הישיבות תושבי בני ברק אין מקום מסודר לדייט
איזה בית קפה אמרת? איפה זה בדיוק, איזה גשר? מה הכשרות שם?
נשלח ב-9/2/2014 12:36
בס"ד בני ברק זה לא מקום לדייטים... אם בכ"ז אתה מתעקש...יש את מסעדת צנעני(על כביש זיבוטינסקי)...המקום הפנימי יכול להיות נחמד(ביום חמישי קצת עמוס...)
נשלח ב-9/2/2014 12:49
אם בני בנק זה לא מקום לדייטים איפה נפגשים כל הבחורי ישובות שנמצאים שם עוברים כולם לת"א
נשלח ב-9/2/2014 12:54
יש את מלון ויזניץ אם זה מעניין אותך....;)
בקרבת ב"ב באזור מכון מור יש את קפה קפה אבל מאוד רועש ועמוס שם. יש עוד סניף של קפה קפה אבל בצד השני של ב"ב, בגבעת שמואל (קרוב לקוקה קולה) מקום מאוד נחמד, יחסית שקט וסולידי (אני עושה שם את רוב הפגישות) בפגישה אחת המלצרית הדליקה לנו נרות שיהיה לנו רומנטי וזה היה די מביך
בהצלחה.
נשלח ב-9/2/2014 12:58
שמח_תמיד כתב:
אם בני בנק זה לא מקום לדייטים איפה נפגשים כל הבחורי ישובות שנמצאים שם עוברים כולם לת"א
בדיוק ענית על השאלה...
נשלח ב-9/2/2014 13:03
ניסיתי רק לעזור.
נשלח ב-9/2/2014 13:06
אוקיי ומה השרות שם בקפה קפה בבני ברק-גבעת שמואל? (אם "הרב לנדא" זה מעולה ).
מלון וינזיץ זה בלובי של המלון? יפה לא ידעתי יש שם מלון
תוקן על ידי שמח_תמיד ב- 09/02/2014 13:06:45
נשלח ב-9/2/2014 13:08
riki_m כתב:
יש את מלון ויזניץ אם זה מעניין אותך....;)
בקרבת ב"ב באזור מכון מור יש את קפה קפה אבל מאוד רועש ועמוס שם. יש עוד סניף של קפה קפה אבל בצד השני של ב"ב, בגבעת שמואל (קרוב לקוקה קולה) מקום מאוד נחמד, יחסית שקט וסולידי (אני עושה שם את רוב הפגישות) בפגישה אחת המלצרית הדליקה לנו נרות שיהיה לנו רומנטי וזה היה די מביך
בהצלחה.
מה את אומרת על קפה קפה באזור בני ברק-ר"ג?ליד המגדלים?אחרי תחנת מור( ימינה)....נראה לי קוראים לרחוב בן גוריון יש שם גם קפה קפה נחמד,כך שמעתי...
נשלח ב-9/2/2014 13:09
שמח_תמיד כתב:
אוקיי ומה השרות שם בקפה קפה בבני ברק-גבעת שמואל? (אם "הרב לנדא" זה מעולה ).
מלון וינזיץ זה בלובי של המלון? יפה לא ידעתי יש שם מלון
תוקן על ידי שמח_תמיד ב- 09/02/2014 13:06:45
הבנתי שבויזניץ אין אפשרות להזמין שתייה וזה בעיה...לדבר בלי להרטיב את הגרון במשו-זה סיוט.
נשלח ב-9/2/2014 13:11
התכוונת לכתוב מה ההכשר? כתוב באתר שלהם בד"ץ בית יוסף.
כן יש שם אפילו מלצרים חסידיים, שווה !!! חח סתם לא הייתי שם ..:)
נשלח ב-9/2/2014 13:13
חייכנית770 כתב:
יש את מלון ויזניץ אם זה מעניין אותך....;)בקרבת ב"ב באזור מכון מור יש את קפה קפה אבל מאוד רועש ועמוס שם.יש עוד סניף של קפה קפה אבל בצד השני של ב"ב, בגבעת שמואל (קרוב לקוקה קולה) מקום מאוד נחמד, יחסית שקט וסולידי (אני עושה שם את רוב הפגישות) בפגישה אחת המלצרית הדליקה לנו נרות שיהיה לנו רומנטי וזה היה די מביך בהצלחה.מה את אומרת על קפה קפה באזור בני ברק-ר"ג?ליד המגדלים?אחרי תחנת מור( ימינה)....נראה לי קוראים לרחוב בן גוריון יש שם גם קפה קפה נחמד,כך שמעתי...
חח את כזאת מצחיקה זה בדיוק הקפה הקפה שהתכוונתי אליו (כתבתי באזור מכון מור)
נשלח ב-9/2/2014 13:16
בס"ד כן יש לי מנהג מוזר לדלג על שורה אחת ולקרוא מהסוף להתחלה(= עכשיו שמתי לב....ואלה עמוס שם איזה באסה...חשבתי כבר לעבור לשם...
נשלח ב-10/2/2014 14:52
אתה עובר את גשר קוקה קולה לכיוון גבעת שמואל, הכיוון הוא שמאלה, יש שמה קניון, וכמה בתי קפה, קפה ובודאי בקבוק מיץ אתה יכול לשתות שמה, כמדומני שהמקום מהדרין, ואפשר לטייל מסביב
שמח_תמיד כתב:
גן ציבורי בקור הזה ועוד בלילה?
מוזר שלבחורי הישיבות תושבי בני ברק אין מקום מסודר לדייט
איזה בית קפה אמרת? איפה זה בדיוק, איזה גשר? מה הכשרות שם?
נשלח ב-10/2/2014 14:57
גם ברחוב בו גוריון ברמת גן
יש שמה בית קפה, וליד זה יש לובי של איזה בנין שאפשר לשבת שמה, הלובי פתוח עד 11, המקום לא הכי מתאים להסתובב