|
|
| נשלח ב-16/2/2014 14:17 |
|
| |
זה לא מוגזם לבוא לפגישה עם רכב כשאת הנהגת? כאילו מראש של בחור ישיבה..
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2014 14:20 |
|
| |
הוא לא אמור לדעת. :))
אין להורים שלי זמן לעשות לי הסעות הלוך ושוב לפגישות. למרות שאם אני אגיד לאבא שלי לקחת אותי גם לפגישה בקרית שמונה ב-4 בבוקר הוא יעשה את זה בשמחה !!! הלוואי שיהיה לי שיהיה לו רבע ממה שאבא שלי !!! (בדברים מסוימים כמובן)
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2014 14:25 |
|
| |
כן,הוא לא אמור לדעת,הוא רק ילווה אותך לרכב ,ואז תגידי לו בג'נטלמניות, הי,רוצה טרמפ הביתה?
פשש איזה אבא,לא פלא שיש לו בת כזו מקסימה
|
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2014 14:34 |
|
| |
אבל תמיד יהיה את הזה שלא יהיה אכפת לו,ואפילו יתלהב מהרעיון...לכי עלזה
חחח תזמיני אותי לביתך לאיזה ארוחת ערב מושקעת, אולי אני יזכה להכירו על הדרך...(; אני זוכרת עוד את המרק עם היין הלבן שאמרת, אני חולמת עלזה מאז כל פעם שאני רעבה(ואני כל הזמן רעבה)...(;
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2014 14:45 |
|
| |
נראה לך?! מההתרגשות אני אעשה תאונה ויאשפזו את שנינו ....(מה אם הטופס הירקרק שלנו?? )
את מוזמנת עכשיו. התפריט המעודכן נכון לעכשיו זה שקשוקה, מרק ירקות, קציצות ותבשיל קטניות כזה (לשמנים שבבית שלנו) וחוץ מזה גם נשאר אוכל משבת. רק תגידי מה בא לך ??
אגב מתכון של המרק מאוד קל
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2014 14:53 |
|
| |
בס"ד
אמן שהורי היו מסיעים אותי....אני צריכה לנסוע באוטובוס כמו איזה....
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2014 15:14 |
|
| |
| מבריקה כתבה: |  | חחח נו שיא הרומנטי...!! עלמה נקלעת למצוקה והבחור האביר מציל אותה(: תמיד היה לי חלום קטן כזה שיקרה לי משהו,לא מסוכן ולא כואב!!! ואני ישכב כזה עם עיניים עצומות ויבוא מישהו להציל אותי,ואני יפקח את העיניים ויראה אותו מביט בי בדאגה והוא יטפל בי כזה חחח ואז נתאהב והוא ירצה אותי
|
|
חחחחח חלום ישן.... הרגתותי מצחוק ..... תוצאות של צפייה בסרטים... לפעמים זה טוב לברוח לפנטז...  אני בעד!! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2014 15:22 |
|
| |
בס"ד גם אני בעד... את האמת?גם לי יש פנטזיה כזו...להכיר בצורה רומנטית (בלי שיכאב לי/שיהיה לי נזק ח"ו)
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2014 15:26 |
|
| |
כיף לקרוא על החלומות שלכן :) אנחנו הבנים טיפת דמיון אין לנו בקודקוד :(
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2014 15:28 |
|
| |
זו הפנטזיה של כל הבנות..לא?
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2014 15:31 |
|
| |
| חציון כתב: |  | כיף לקרוא על החלומות שלכן :) אנחנו הבנים טיפת דמיון אין לנו בקודקוד :( |
|
אז איך ה' מזווג בינינו?לא מבינה את זה...תמיד האישה תהייה לא מסופקת כי בעלה לא מבין את הדמיונות שלה?
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2014 15:33 |
|
| |
| נליאן כתב: |  | | זו הפנטזיה של כל הבנות..לא? |
|
נראה שכן אל תשכחו מאיפה הפנטזיה מגיעה. (רמז, לא משיעורי קיצור שולחן ערוך.) זה ממש יכול לפגוע במציאות על אף שהיא יותר טובה מהדמיון.
|
|
|
|
|