בית פורומים שידוכי חרדים

אתם מכירים מקום בבני ברק למפגש?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-16/2/2014 17:05 לינק ישיר 

תקן אותי אם טעיתי חח אני לא כזה בקי ברזי העולמות....

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/2/2014 17:17 לינק ישיר 

לא זה
אני דיברתי על הרעיון של "האביר והעלמה" וכו'...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/2/2014 18:29 לינק ישיר 

מבריקה כתבה:

חחח נו שיא הרומנטי...!! עלמה נקלעת למצוקה והבחור האביר מציל אותה(:
תמיד היה לי חלום קטן כזה שיקרה לי משהו,לא מסוכן ולא כואב!!! ואני ישכב כזה עם עיניים עצומות ויבוא מישהו להציל אותי,ואני יפקח את העיניים ויראה אותו מביט בי בדאגה והוא יטפל בי כזה  חחח ואז נתאהב והוא ירצה אותי

תלוי באיזה רמה הפנטזיות ....
אבל זה מוסיף יצירתיות ועיניין....
נכון... זה יכוליות הרסני במידה מסויימת...
אפחת ...בינינו לא מצפה שזה יקרה ...

חחחח
היום אני נהנת מהדיונים.....
יש לציין....!!!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/2/2014 19:14 לינק ישיר 

יפה שיש לכן דימיון : ) אבל האמת שיש פחד לגבר להתחיל ככה עם בחורה. הפחד הוא כנראה מהדחיה. שהוא לא רוצה להתפדח

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/2/2014 21:18 לינק ישיר 

מבריקה כתב:
 עלמה נקלעת למצוקה והבחור האביר מציל אותה(:תמיד היה לי חלום קטן כזה שיקרה לי משהו,לא מסוכן ולא כואב!!! ואני ישכב כזה עם עיניים עצומות ויבוא מישהו להציל אותי,ואני יפקח את העיניים ויראה אותו מביט בי בדאגה והוא יטפל בי כזה  חחח ואז נתאהב והוא ירצה אותילאא...עכשיו כבר אכלתי חחח אני רוצה ארוחת ערבואני לא יודעת להתעסק גם עם מתכונים קלים

מבריקה אין מצב שלא ראית ספידרמן ;) 
את מתכוונת שבזה שהוא ידאג לך אז נתינה מולידה אהבה וכו'....??!! 

לי היו פנטזיות אחרות  ()  להכיר את האחד אבל כולם נגנזו וירדו אחר כבוד למחסן שהתחלתי שידוכים והבנתי שיש יותר סיכוי מצב לצאת עם סוסים ולא עם אבירים. 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/2/2014 21:22 לינק ישיר 

חציון כתב:
אולי אני יענה לך קצת בעזות ואני ממש מתנצל מראש אבל אם החלום שלך או של מישהי הוא להכיר בצורה מעניינת ורומנטית אז אני ממליץ לה ללכת לממש את החלומות שלה...
רעיון להיכרות שנתקלתי בו כבר בפורום: "תתני לבחור חתיך וצדיק פתק עם מספר הטלפון שלך" ;) 
מישהו אמר לי פעם שאדם שמגשים את חלומות הילדות שלו סימן שהוא לא התבגר.
כמובן שהרעיון להכיר את בעלך בצורה מיוחדת נשמע ממש כמו שידוך משמיים אבל החלומות האלו מטעים ומבלבלים ולכן כדאי לא לשכוח שהם חלומות בלבד.
את צודקת שאני גבר ולכן כנראה קשה לי להבין את החלומות שלך ואינני מתיימר להבין אותם, הנסיון הזה הוא כנראה שלך ועלייך להתמודד איתו ולהתבונן האם חלומות אלו מגיעים מהכיוון הנכון? והאם תתכן אפשרות שהם מפריעים לי ומעכבים אותי מלמצוא את השידוך הנכון?
ולגברים שבינינו כמובן שגם לנו יש חלומות ודמיונות בקשר לשידוך שלנו ולכן מומלץ שנשמע את הוועדים של הרב לויכטר ונתחיל לעבוד על עצמנו קצת :)
אני חוזר ומתנצל מראש באם פגעתי במישהו או מישהי בדברים אלו ולא לכך כוונתי.
שנשמע בשורות טובות.

אני מקווה שאתה לא באמת מקשיב לו. רוב המעשים של האדם כיום בנויים על רצונות קודמים שהרבה פעמיים זה מהילדות.
מי שלמשל היה לו חלום ילדות להיות טייס אז אם הוא מגשים את החלום שלו הוא נחשב שלא התבגר??

בנות אוהבות לפנטז על מחוות רומנטיות וגבר צריך באיזה שהוא שלב בחיים ללמוד ולהכיר ולממש את הרצונות שלה!!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/2/2014 23:16 לינק ישיר 

חשבתי שאצל הבנות שלנו לא משנה איזה גיל הם....
עושים את זה בדרך הישרה ו הרגילה בלי כל מיני פנטזיות ודמיונות על האביר והסוס (לבן שחור מה שתרצו)
אולי אני לא מכיר הרבה בנות עדיין כדי לראות שאני לא בעניינים חח maybe

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/2/2014 10:19 לינק ישיר 

חציון כתב:
אולי אני יענה לך קצת בעזות ואני ממש מתנצל מראש אבל אם החלום שלך או של מישהי הוא להכיר בצורה מעניינת ורומנטית אז אני ממליץ לה ללכת לממש את החלומות שלה...
רעיון להיכרות שנתקלתי בו כבר בפורום: "תתני לבחור חתיך וצדיק פתק עם מספר הטלפון שלך" ;) 
מישהו אמר לי פעם שאדם שמגשים את חלומות הילדות שלו סימן שהוא לא התבגר.
כמובן שהרעיון להכיר את בעלך בצורה מיוחדת נשמע ממש כמו שידוך משמיים אבל החלומות האלו מטעים ומבלבלים ולכן כדאי לא לשכוח שהם חלומות בלבד.
את צודקת שאני גבר ולכן כנראה קשה לי להבין את החלומות שלך ואינני מתיימר להבין אותם, הנסיון הזה הוא כנראה שלך ועלייך להתמודד איתו ולהתבונן האם חלומות אלו מגיעים מהכיוון הנכון? והאם תתכן אפשרות שהם מפריעים לי ומעכבים אותי מלמצוא את השידוך הנכון?
ולגברים שבינינו כמובן שגם לנו יש חלומות ודמיונות בקשר לשידוך שלנו ולכן מומלץ שנשמע את הוועדים של הרב לויכטר ונתחיל לעבוד על עצמנו קצת :)
אני חוזר ומתנצל מראש באם פגעתי במישהו או מישהי בדברים אלו ולא לכך כוונתי.
שנשמע בשורות טובות.

אתה רציני?
אני ממש לא מנסה להגשים את החלום הזה, ומעבר לזה- גם אם והיה ונגיד שבחור יפנה אלי בצורה מעניינת....אני לא יסתכל עלזה בצורה חיובית בכלל!|כי בימינו יש דרך מכובדת לעשות אתזה,ומי שלא הולך בתלם זה כבר מראה עליו משהו.

אזזז...זה ששיתפתי בחלום קטן ודמיוני...לא אומר שאני באמת לוקחת אתזה לכיוון מציאותי..ממש ממש לא.
נסחפת..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/2/2014 10:21 לינק ישיר 

יטגאן כתב:
מבריקה כתבה:

עלמה נקלעת למצוקה והבחור האביר מציל אותה(:
תמיד היה לי חלום קטן כזה שיקרה לי משהו,לא מסוכן ולא כואב!!! ואני ישכב כזה עם עיניים עצומות ויבוא מישהו להציל אותי,ואני יפקח את העיניים ויראה אותו מביט בי בדאגה והוא יטפל בי כזה  חחח ואז נתאהב והוא ירצה אותי

חחח...
יש לזה אפילו שם רשמי באנגלית.
לא אזכיר את הביטוי כי העסק גובל קצת בכיעור...

נשלח מהאנדרואיד שלי

מה

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/2/2014 10:25 לינק ישיר 

riki_m כתב:
 עלמה נקלעת למצוקה והבחור האביר מציל אותה(:תמיד היה לי חלום קטן כזה שיקרה לי משהו,לא מסוכן ולא כואב!!! ואני ישכב כזה עם עיניים עצומות ויבוא מישהו להציל אותי,ואני יפקח את העיניים ויראה אותו מביט בי בדאגה והוא יטפל בי כזה  חחח ואז נתאהב והוא ירצה אותילאא...עכשיו כבר אכלתי חחח אני רוצה ארוחת ערבואני לא יודעת להתעסק גם עם מתכונים קלים

מבריקה אין מצב שלא ראית ספידרמן ;) 
את מתכוונת שבזה שהוא ידאג לך אז נתינה מולידה אהבה וכו'....??!! 

לי היו פנטזיות אחרות  ()  להכיר את האחד אבל כולם נגנזו וירדו אחר כבוד למחסן שהתחלתי שידוכים והבנתי שיש יותר סיכוי מצב לצאת עם סוסים ולא עם אבירים. 

לא ראיתי,מבטיחה! 
לא,אני לא התכוונתי לכלום...רק לדרך המעניינת,זה כזה רומנטי בעיני שהאישה חלשה והגבר החזק מציל אותה
אבל נראלי שאני יתחיל לשתוק כי מפרשים אותי לא נכון.

וברור שאלו פנטזיות גנוזות,אני לא באמת חושבת שיש מישהי שיושבת ומחכה שהם יקרו.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/2/2014 10:33 לינק ישיר 

חחח יש מצב שהבחורים נבהלו מהפנטזיות של הבחורות????
מי חושב את זה ברצינות? לכן זו פנטזיה......
מבריקונת ... את 100% בסדר!!! כל אחד חושב על מה שעושה לו טוב!! כל עוד זה בפרופורציה .....

חחח אגב..... יש כאלה שלא דמיינו.. והגיע אליהם בצורה כזו מעניינת... אופססס ... לא אמרתי כלום ....

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/2/2014 10:46 לינק ישיר 

באמת נראלי שהם נבהלו, אולי הם יודעים שהם לא יוכלו לממש
ו...העיקר שאני בסדר(;

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/2/2014 10:59 לינק ישיר 

אם ננסה לממש אתם תבהלו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/2/2014 11:04 לינק ישיר 

אתם מכירים מקום למפגש בבני ברק???
חח איך הכותרת כבר נהייתה לא רלוונטית ככ....

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/2/2014 11:23 לינק ישיר 

בס"ד

אני למדתי את החלומות הרומנטיות שלי א.מהסרטים המצוירים שראיתי בקטנות ב.מהתורה על הסיפור של יעקב ורחל שעבד שנים עבורה...מאד אהבתי את זה...-אוהבת גברים שיודעים לעשות הכל למען האהבה...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > אתם מכירים מקום בבני ברק למפגש?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 6 7 8 9 לדף הבא סך הכל 9 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.