|
|
| נשלח ב-16/2/2014 22:56 |
|
| |
לא לא לא!! המתחיל במצווה אומרים לו גמור, אסתרק!! שאני אצטרך להזכיר את זה לזיכרון הצילומי שלך?:) קדימה... מחכה להקשרים החכמים והמענינים שלך!! כי לאסתרק אין מתחרים:)
|
|
| נשלח ב-16/2/2014 22:59 |
|
| |
זה נשמע כאילו את רוצה למכור את אסתרק... ומונה את שבחיה בפי כל למען יקנו אותה.. חח כמה את עושה לי? אחרי הנחה חברית, כמובן! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2014 23:00 |
|
| |
חיחיחיחי.... שכחת שאני הולכת עוד שתי דקות! והסיפור עם הזיכרון הצילומי היה בדיחה ותו לא..! אז תנסי להתחיל!
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2014 23:02 |
|
| |
אסתרק - *10, כן?:) חחחחח:) ולא נורא... נחכה למחר:) גם מצידי, הבדיחה פשוט ממשיכה! מסכימה?:) אני לא אתחיל, אם כבר תנסי את להתחיל!!
|
|
| נשלח ב-17/2/2014 17:43 |
|
| |
טויב... מהללאל ואליהו שיתפו האחד את השני במחשבות, בעת לימודם המשותף, ברגשות- דיברו בפתיחות אחד עם השני (כמו בשמן שאליהו כעס על מהללאל שלא עזר לו לעבור את הרכס..) אבל רק באופן מוגבל מאד!! מהללאל היה מאד עצור ולא נתן שיגעו בו (פיזית ונפשית) בכלל. הם השתתפו האחד בחייו של השני - הם די חיו ביחד ביער, והיו מעורבים מאד האחד בחייו של השני. והייתה ביניהם אכפתיות גדולה, אליהו דאג שמהללאל יצא מתחת ידיו של אבא הגדול ואליהו דאג למהללאל כשהגיעו החיילים ליער.
זה שמהללאל לא מספיק הרגיש את הידידות הזו - זה בגלל שהם לא דיברו באופן מוצהר על רגשות(כמו גברים ממוצעים) ולא היו ביניהם גילויי חיבה כמו ליטוף על כתף, חיבוק או משו דומה. הרגשות התבטאו רק במעשים עבור השני, ומעשים, כך ידוע, יכולים להתפרש לכאן ולכאן..
|
|
|
|
| נשלח ב-17/2/2014 21:00 |
|
| |
יפה יפה אסתרק!! איך זה קרה פתאום?? חשבתי שנצטרך לעקור איזה הר כדי להצליח לשכנע אותך.. ב"ה, העיקר שענית:) ו... הי'ה משתלם, כמו שידעתי!! אין כמו הניסוחים שלך! אכן, כל גילוי'י החיבה הסתכמו כנראה בהורדת נדלים וחרקים שונים מכתפי הזולת :) חח
|
|
| נשלח ב-17/2/2014 21:59 |
|
| |
אוף... הייתי בטוחה שזה אשכול דיון! לא כזה שאני אמורה להביע את דעתי ואז מוחאים לי כפיים! תמרור... תעשי משהו!
|
|
|
|
| נשלח ב-17/2/2014 23:29 |
|
| |
אנחנו מחכים לדעות והתפלספויות!! אני נתתי את חלקי, ואת נתת, עכשיו נחכה לבאות בתור!! וכל פעם שיעלה לנו, נחזור לכאן בע"ה... איפה כולן איפה??? :(
|
|
|
| נשלח ב-17/2/2014 23:38 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-17/2/2014 23:43 |
|
| |
חחחח יושיושש!!!! את המגדלור של הפורום... אם תשני איך תראי לאחרות דוגמא אישית של טיפוח הפורום וריענונו?:)
|
|
| נשלח ב-17/2/2014 23:50 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-17/2/2014 23:57 |
|
| |
איזו סיעתא דשמיא!!:) חחחח
|
|
| נשלח ב-2/4/2014 21:48 |
|
| |
חברה! באמת! לא מתאים לאשכול חכם וחשוב כל כך לשקוע במצולות!! ת ת ע ו ר ר ו ! !
|
|
| נשלח ב-3/4/2014 10:15 |
|
| |
אני חושבת, איסתרק, שגם העובדה שאליהו היה איש טוב (לפחות ביער) הכבידה על מהללאל . כי הרבה הוא חושב, שיתכן שאליהו עושה לו חסדים כחסדים, כשם שהיה עושה לכל אחד אחר, ולכן הוא לא יכול ל הסיק מהם מאומה על רגשות שיש לאליהו כלפיו.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2014 12:43 |
|
| |
נכון! אני אוהבת את הניתוחים שלך, הפצי!
זה, לדעתי, רק מסביר לנו לפעמים את האחריות שיש לתת לחברות... צד יפה ומענין, שגם ההרגשה של "חסדים" מכבידה מאד על השותפים לחברות, מה שיכול לגרום ללא פחות מריבות מכל נושא אחר.. כמה חשוב להראות ידידות לשם ידידות! בגלל האישיות של הזולת, והוא בעצמו.. זה לא תמיד נעים.. זה לפעמים נראה כמו פחיתות כבוד. אבל - זה חשוב! וזה מה שנותן לידידות את הטוויסט שהיא צריכה.
|
|
|