| נשלח ב-19/2/2014 13:46 |
|
| |
לינוקס כן. מייקרוסופט ווינדוס אפשר לעשות bootable usb להתקנת ווינדוס, אבל לא בתור לייב סידי. אגב אני אישית לא אוהב להשתמש ביומי בשביל לינוקס, כיוון שאז לא מגיעים לתפריט הלינוקס אלא לתפריט היומי.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/2/2014 23:38 |
|
| |
| מנחמחיים כתב: |  | | האם ניתן להתקין מערכת הפעלה דרך יומי? |
|
ברור שכן, כל מערכת הפעלה אפשר דרך יומי זה נמצא ברשימה כמעט אחרון התקנתי עשרות מחשבים דרך זה הבאג היחידי הוא שאחרי שאתה מסמן שם של התקנה ובוחר את האיזו וצורב אז א"א שוב את אותו דבר לדוגמא אם התקנת על הUSB הירן בוט גירסה 15.1 לא תוכל להתקין גם גירסה 15.2 שיש בה גם מיני וינדוס 7, והבעיה היא שברשימה יש וינדוס 7/8 ואז אתה לא יכול להתקין על הUSB גם וינדוס 7 וגם וינדוס 8 אבל XP ו7 אתה יכול, אבל אולי אפשר אחרי שהתקנת וינדוס אחד להתקין את השני באפשרות ללא הגדרה ואז יהיה שתיים. אני ממליץ לכל אחד לקחת דיסקון אחד של 16 או 8 גיגה ולהכין פעם אחת דרך יומי דיסקון של טכנאי קרי להתקין עליו מערכת הפעלה נניח וינ 7 ולהוסיף הירן בוט ואפשר גם איזה 2/3 אנטי וירוסים שעולים בלייב דיסק לוירוסים קשים ועוד כמה כלים חזקים שיש ברשימה (או בקטראק) והתוכנה תוריד אוטומטית, וככה כל מקרה או סיבוך יש דיסקון שיש בו את כל הפתרונות. מומלץ בחום.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/2/2014 12:37 |
|
| |
אבל יש בעיה דרך התקנה של יומי כשהמחשב צריך להפעיל את עצמו באמצע ההתקנה והוא לא מגיע חזרה לקבצי התקנה והוא מגיע רק לתפריט בוט של יומי ואז הוא מתחיל שוב את ההתקנה מחדש?
|
|
|
|
| נשלח ב-20/2/2014 14:18 |
|
| |
| מנחמחיים כתב: |  | | אבל יש בעיה דרך התקנה של יומי כשהמחשב צריך להפעיל את עצמו באמצע ההתקנה והוא לא מגיע חזרה לקבצי התקנה והוא מגיע רק לתפריט בוט של יומי ואז הוא מתחיל שוב את ההתקנה מחדש? |
|
אין שום קשר ליומי בכל צורה יש שלב שבו המערכת מפעילה את עצמה ובגלל שהיא מוגדרת לאתחל דרך הדיסקון אז היא מתחילה מחדש, בכל אופן כשמתקינים מערכת הפעלה אחרי שהוא מסיים את השלב השני מתוך 5 אתה פשוט שולף את הדיסקון והוא ממשיך לבד (יכול להיות שאפי' אחרי השלב הראשון של העתקת הקבצים) משום שהמחשב מעתיק את קבצי ההתקנה לארד דיסק ואת עובד מהארד דיסק ולא מהדיסקון מובן?????
|
|
|
|
| נשלח ב-23/2/2014 09:54 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-23/2/2014 10:48 |
|
| |
טועה למחצה יש גם וגם
|
|
|
|
| נשלח ב-23/2/2014 12:42 |
|
| |
ב15.1 יש גם מיני 7
|
|
|
|
| נשלח ב-23/2/2014 12:55 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-23/2/2014 16:12 |
|
| |
מנחמיים - תיקון טעות, ב-15.1 אין מיני 7 רק מיני XP. והאקר - פשוט תיכנס ליומי תסמן על הירן בוט ותסמן על הורדה והוא יוריד לבד, בכ"א הבאתי לך תקישור -http://www.hirensbootcd.org/download/ בהצלחה!
|
|
|
|
| נשלח ב-23/2/2014 21:14 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-24/2/2014 11:22 |
|
| |
| באושר כתב: |  | מנחמיים - תיקון טעות, ב-15.1 אין מיני 7 רק מיני XP. והאקר - פשוט תיכנס ליומי תסמן על הירן בוט ותסמן על הורדה והוא יוריד לבד, בכ"א הבאתי לך תקישור -http://www.hirensbootcd.org/download/ בהצלחה! |
| אני צריך לבדוק את זה אבל יש לי איזו גירסה שיש בה גם מיני 7 וגם מיני xp
|
|
|
|
|