בית פורומים שידוכי חרדים

מסר חשוב מאוד לקוראים הנכבדים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-20/2/2014 19:52 לינק ישיר 

בהתחלה חשבתי לא להגיב ל"מסר החשוב" אבל עם הזמן והתגובות שבאו בעקבותיו שיניתי את דעתי. אני לא חושב שהסיבה להצעה ולביטול נעוצה בהיכרות המוקדמת של הזוג הנ"ל, מובן מהכתוב שהיו בירורים כמו בכל הצעה ולכן על פניו ההצעה יכלה תיאורתית להגיע על ידי שדכנית, גם ללא עזרתו האדיבה של האיש מהאינטרנט ;) גם בשידוכים רגילים יכולים להיווצר בעיות, אני אישית מכיר בהיכרות מאוד קרובה בחור שנשבר לו שידוך שהוצע בדרך קונבנציונלית לגמרי. (ולא אין לו בעיות נפשיות, לא היו חילוקי דיעות בין המשפחות בענייני כספים או שאר ירקות) זה יכול לקרות לכל אחד ואחת מאיתנו. הבחור בסיפור כנראה אוכל את עצמו על מה שקרה ומנסה לתלות בדבר כלשהוא את האשמה וזה מובן לחלוטין, אתם אפילו לא יכולים להתחיל לדמיין את מה שהוא עובר כרגע...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/2/2014 21:00 לינק ישיר 
במחשבה שניה, הכותב צודק, היכרות דרך הנט היא דרך לא סלולה, ויש בה כמה סיכונים

יתכן שהזוג.. לא בירר /מספיק, ואף לא התייעצו עם ההורים /יותר מדי, יתכן שהם חשו שמהנט לא יכול לצאת דבר טוב, /כל מי שנמצא בנט הוא לקוי /ועוד רגשות אשמה למיניהם שהזיקו לקשר, ככה שלא היתה פה ביטחון בקשר, וגם לא היה רצון מלא וכן להשקיע בקשר. אמנם יתכן גם לומר שפשוט היה כאן בעיה של מידות. ובכל זאת צודק הכותב שיש כאן קשר מסוכן יותר, ובמיוחד אצל צעירים אולי, ובמיוחד אם לא מתייעצים עם איש חכם. יתכן ויש מקום להחזיר את הקשר תוך כדי יעוץ עם איש שבאמת מבין בנושא

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/2/2014 03:02 לינק ישיר 

מנדלה סביר להניח שזה קרה לך אפילו לעצמך ויש לי הרגשה שזה היה דווקא כאן ההיכרות גרך הפורום הנוכחי

בהתחלה זה נראה כמכתב קורע לב אבל תסלח לי זאת סוג של דרך להצדיק את המעשים של בעל המעשה (אלחנן). אדם בוחר לעצמו אם להיכנס לניסיון או לא. זה מזכיר לי שיצאו הפל' הכשרים ואין בהם הודעות אז אחת הסיבות ששמעתי זה שבנות לא התכתבו עם בנים. אבל מי שרצתה את זה עשתה את זה גם דרך טל' ציבורי והייתה לי חברה כזאת שככה הייתה מתקשרת עם בנים. 
כל יום כל שעה וכל מקום הוא הזדמנות או לצמוח או לפול אז מבחינתי הנושא של האינטרנט לא שייך

לגבי זה שהשידוך בוטל ממש כואב לי לשמוע על זה. לא פרטת מספיק מי ביטל ולמה. אבל בהנחה שהשידוך בוטל מצד הבחור ועל צד שלא הייתה התאמה כספית\מנטלית. האחריות של הבחור הייתה לבדוק את זה עוד בהתחלה אולי לפני שהם עוד נפגשו. אני רואה כאן חוסר אחריות ואגואסטיות לשמה !!!!! 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > מסר חשוב מאוד לקוראים הנכבדים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext