בית פורומים שידוכי חרדים

שלשה ימים לבכי... ושבעה להספד...

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-23/2/2014 03:51 לינק ישיר 

ראיתי אותה שיצאתי ואז לא יכולתי לא להתאפק לחייך וגם בהתחלה תצפתי עלייה 10 דק'......

למרות שהבחור שאל אותי איפה אני רוצה שמתי לב שהוא רוצה בפנים והתביישתי להגיד לו בחוץ :)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/2/2014 03:51 לינק ישיר 

כיפה,כן ראינווווווו
דבר ראשון באני ביחד!
דבר שני,אני ישבתי בחוץ,אז ראיתי אותם בכניסתם וביציאתם!
ריקי נכנסת ,כולה מגונדרת,גם בכניסה וגם ביציאה היא היתה באמצע לנאום לו, מעניין מה חחח

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/2/2014 03:52 לינק ישיר 

אופסי

תוקן על ידי מבריקה ב- 23/02/2014 03:52:03

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/2/2014 03:54 לינק ישיר 

חחחחחח צחיקולות שניכן...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/2/2014 03:59 לינק ישיר 

מבריקה כתב:
כיפה,כן ראינווווווו
דבר ראשון באני ביחד!
דבר שני,אני ישבתי בחוץ,אז ראיתי אותם בכניסתם וביציאתם!
ריקי נכנסת ,כולה מגונדרת,גם בכניסה וגם ביציאה היא היתה באמצע לנאום לו, מעניין מה חחח

מבירקה  אני באמת נראית מגונדרת??
נאמתי לו שם שלא יפה שהוא איחר 10 דק' ...סתם סתם....... לא זוכרת מה קשקשתי הייתי מורכזת בלהסתכל עליכם 

חבל לא ראית את כל השיחה כי הבחור פשוט לא גמר לדבר על הישיבה שלו אני עכשיו יודעת כל מה שקשור לישיבת מיר בע"פ !!!! חדר אוכל. פרידמן. דירות. שבתות. הכול !!! 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/2/2014 13:45 לינק ישיר 

חציון כתב:
מהתיאור שלך נשמע שקשה לה, כואב לה, וכן כל דבר שהיא חושבת עליו פשוט מתקשר לבחור ההוא והיא מרגישה שזה סוף העולם. 
כן זו התנהגות נורמטיבית לחלוטין ומה שאת חווה לצידה הוא חלק מתהליך ונסיון שהיא עוברת, תהליך שבסופו בעזרת השם היא תקים בית בישראל.
חודשיים הם ככל הנראה זמן לא ארוך במושגיו של הלב..

אני מניח שבתור מישהי (חברה?) קרובה וכאחת שבה היא נותנת אמון את סופגת את רוב האש, אם היא לא מתחילה לדבר עליו בסיטואציות חברתיות נרחבות יותר, הכל בסדר. היא פשוט זקוקה לתמיכה הרגשית שלך.
התמיכה הרגשית כמו שכבר ראית לא מתבטאת בייעוץ, היא כרגע לא חושבת שאת יכולה להבין מה היא מרגישה ועל אחת כמה וכמה לא לייעץ. התמיכה שלך שהיא כה זקוקה לה מתבטאת קודם כל בהקשבה, אל תפתחי את הנושא הזה או תנתחי אותו איתה, היא עושה את זה מספיק לבד. תקשיבי, תכבדי, ולאחר מכן תתחילי לדבר על נושאים אחרים שבה יש לך ולה עניין משותף, ואל תבהלי אם היא מנסה לחזור לנושא העיקרי מבחינתה.
אם היא חולמת על החזרה של היחסים בניהם, אל תעודדי אותה, נסי לנווט בחכמה את שיחתכם באופן שבו היא תבין כמה זה טיפשי (זה לא יהיה לך קל, אל תפתחי ציפיות לעצמך שתצליחי, ואל תנסי יותר מידי)
אם היא שוקלת אם לחזור לשידוכים ופגישות (עם בחורים אחרים כמובן) עודדי אותה לכך, אך הזכירי לה לאחר מכן שעליה לפעול בשיקול דעת ולא להתנפל עכשיו על כל אחד ;)
לא כתבת אם יש לה תעסוקה קבועה רוב שעות היום (עבודה או לימודים) אם יש לה עיסוקים כאלה הם יכריחו אותה "לשכוח" מידי פעם ולהתפנות אליהם, אך אל תתפלאי לירידה בציונים למשל, אם היא הייתה מרוכזת ומצליחה במאת האחוזים זה היה לא נורמלי.
אני לא אתפלא אם היא לא ממהרת כרגע לצאת לאירועים חברתיים, לחתונות של חברות, או לכל דבר אחר, אבל עלייך לנסות ולחשוב אילו אירועים חברתיים היא אוהבת ולהזמין אותה לאירועים אלו, העלי את הרעיון ליציאה אפילו מספר ימים לפני, ברגע שבו היא תהיה במצב רוח טוב יחסית וישנו סיכוי גדול יותר שהיא תתרצה להזמנה, לאחר מכן נסי לגרום לה לספר לאחרות שהיא עומדת להגיע, זה יכול לעזור למקרה שבו ממש לפני היציאה לא יהיה לה חשק לצאת.;)
בנוסף ספורט יכול להועיל, אני לא יודע אילו סוגים של ספורט אם בכלל את מעדיפה אבל בגדול פעילות אירובית עדיפה וככל שתארך זמן רב יותר הרי זה משובח, אך כמובן שאין להתפשר על איכות האימון בשביל למתוח אותו על נתח גדול יותר של דקות. הליכה נמרצת או אפילו ריצה קלה יכולים לשחרר קצת אנדרופינים ולעשות עבודה טובה :)

לסיכום, הקשיבי לה, העסיקי אותה בדברים שמעניינים אותה, הוציאי אותה לאירועים חברתיים ועודדי אותה להיראות במיטבה, ואל תלחצי עליה בצורה גלויה.
בעזרת השם היא תתגבר על הקושי והנסיון העכשוי שלה ותמשיך קדימה, ייתכן שאת זוכה להיות חלק מזה. בהצלחה.
ושנזכה כולנו לבנות בנין עדי עד
בשורות טובות.

תוקן על ידי חציון ב- 21/02/2014 01:59:39

מאד אהבתידעתי כדעתך.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/2/2014 13:49 לינק ישיר 

riki_m כתב:
אז ככה וזה רק חלק קטן מהחלקים האפלים שבי.

אני ממש ממש לא יודעת להכיל חברות בכייניות או חברות שעושות גרמה מכל דבר במיוחד שאם מבחינתי אין סיבה מיוחדת לבכי ההיסטרי. אפילו זה קצת מעורר לי גנים רדומים לתחייה שקשורים למערכת העצבים. 

(אני יודעת להכיל רק תינוקות בכיינים בזה אני טובה)

תוקן על ידי riki_m ב- 23/02/2014 03:15:22

אני דווקא ההפך....קשה לי עם תינוקות בכיינים....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/2/2014 13:56 לינק ישיר 

חייכנית770 כתבה:

riki_m כתב:
אז ככה וזה רק חלק קטן מהחלקים האפלים שבי.

אני ממש ממש לא יודעת להכיל חברות בכייניות או חברות שעושות גרמה מכל דבר במיוחד שאם מבחינתי אין סיבה מיוחדת לבכי ההיסטרי. אפילו זה קצת מעורר לי גנים רדומים לתחייה שקשורים למערכת העצבים. 

(אני יודעת להכיל רק תינוקות בכיינים בזה אני טובה)

תוקן על ידי riki_m ב- 23/02/2014 03:15:22

אני דווקא ההפך....קשה לי עם תינוקות בכיינים....

אז כדאי לך להתחיל להתרגל ....

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/2/2014 14:02 לינק ישיר 

בס"ד
איך בדיוק?אשמע דיסק עם קולות בכי צרחני של תינוקות?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/2/2014 23:14 לינק ישיר 

חחח לא זו הייתה כוונתי...
לא בכח... אפפעם לא!
אלא..... התכוונתי שכשאת שומעת בכי.. מסתבר שזה יפריע לך.... כמו שאמרת...
אז את צריכה להתגבר על עצמך... ולהחליט שאת עובדת על זה.... ובכולופן לא מתעצבנת....וכו' ...
אבל מבטיחה לך ..כשיהיו אלו הילדים שלך.... את תקומי גם ב4 לפנות בוקר ... ותהני לשמוע אותם....כן...גם במצבים של בכי שלא נפסק ח"ו ....

האמת...אני מחכה כבר... חחחח

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/2/2014 11:19 לינק ישיר 

בס"ד

אני עובדת על עצמי בצורה קצת אחרת...אני מתחברת לנפש של הילד/ה ומנסה להיכנס לראש שלהם,ולהבין מה גרם להם לבכות...ומנסה למצוא דרך שתגרום להם להירגע...
או לחשוב על התינוק מחשבה חיובית "שבטח כואב לו משו מסכן..." כי בעצם העצבים באים כשהאדם חושב על הנוחות שלו ולא על הכאב של השני...אך כשהאדם מבין שהבכי של השני בא כי כואב לו/מציק לו משו...
ושעלי לחשוב על השני ולא על הנוחות והשקט שלי...אז אפשר גם לשמוע בכי ולהיות יותר רגועים....מניסיון!(=

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/3/2014 23:58 לינק ישיר 

כיפהאדומה1 כתב:
טוב, יכול להיות שהגזמתי עם הכותרת...
אבל... מה לעשות ... זה מה שעלה לי בראש הכי מתאים לסיטואציה ... (חחח) .
משהי מאד קרובה אלי נפגשה עם בחור מספר סביר של פגישות, כל הזמן הוא שידר שהכל חלק, זורם וכיפי...
הם אכן הרגישו שהכל הולך להסגר.. והחליפו טלפונים כבר...
רק היה צריך לקבוע ווארט ולפרסם (ביניינו,נס שלא קרה...)
קיצור... הבחור תפס רגליים קרות...ו .. ירד השידוך.
הבחורה מאז (כמעט חודשיים) לא חיה. .. כל היום חושבת עליו. מדברת עליו. אין נושא שהוא לא נכנס.
קיצור לא יוצא מהראש ,(היא בנא מאד שיכלי.... )היא מסוגלת פתאום לבכות.....
לי בתור קרובה כואב לראות אותה כך. .. וגם התחיל להראות מוזר..
בהתחלה ניסיתי לייעץ לה.. אך נתקלתי באזניים אטומות. מאז אני רק מקשיבה ..... קיוותי שלאט לאט זה ידעך....
אבל ...לא .....
אני יודעת שזו דרך להביע..... אבל גם לזה צריך להיות גבול...
מה הנורמלי? ממתי זה כבר בעייתי? ...
כדי שאדע איך להתייחס....

נשלח מהאנדרואיד שלי

עבר לה? : )

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/3/2014 00:04 לינק ישיר 

למה אתה רוצה להתחיל איתה?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/3/2014 00:14 לינק ישיר 

עבר הרבה זמן, אז שאלתי אם הכל בסדר ועבר לה,

להתחיל איתה? אממ אולי רציתי לשדך אותה לך?

אני מתבייש להתחיל, אני מחכה אני שיתחלו איתי

תוקן על ידי שמח_תמיד ב- 30/03/2014 00:15:11

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/3/2014 00:45 לינק ישיר 

שמח_תמיד כתב:

כיפהאדומה1 כתב:
טוב, יכול להיות שהגזמתי עם הכותרת...
אבל... מה לעשות ... זה מה שעלה לי בראש הכי מתאים לסיטואציה ... (חחח) .
משהי מאד קרובה אלי נפגשה עם בחור מספר סביר של פגישות, כל הזמן הוא שידר שהכל חלק, זורם וכיפי...
הם אכן הרגישו שהכל הולך להסגר.. והחליפו טלפונים כבר...
רק היה צריך לקבוע ווארט ולפרסם (ביניינו,נס שלא קרה...)
קיצור... הבחור תפס רגליים קרות...ו .. ירד השידוך.
הבחורה מאז (כמעט חודשיים) לא חיה. .. כל היום חושבת עליו. מדברת עליו. אין נושא שהוא לא נכנס.
קיצור לא יוצא מהראש ,(היא בנא מאד שיכלי.... )היא מסוגלת פתאום לבכות.....
לי בתור קרובה כואב לראות אותה כך. .. וגם התחיל להראות מוזר..
בהתחלה ניסיתי לייעץ לה.. אך נתקלתי באזניים אטומות. מאז אני רק מקשיבה ..... קיוותי שלאט לאט זה ידעך....
אבל ...לא .....
אני יודעת שזו דרך להביע..... אבל גם לזה צריך להיות גבול...
מה הנורמלי? ממתי זה כבר בעייתי? ...
כדי שאדע איך להתייחס....

נשלח מהאנדרואיד שלי

עבר לה? : )

וואו ... העלת את זה ממש בזמן...
היום היא בקשה ממני לנסות להחזיר אותו ....
לוידעת מה לעשות איתה...זוטי...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > שלשה ימים לבכי... ושבעה להספד...
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 6 לדף הבא סך הכל 6 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.