יצאתי עם בחורה מקסימה, משום מה הרגשתי שזה יכול מאוד להתאים דיברנו למעלה משעה והכל זרם, היא אמרה שהתפעלה ממני מהמידות שלי, וגם לה יש מידות נפלאות, זה התאים גם במידות, גם ביראת שמיים, גם בגובה (אני גבוה) ממש התאים בהכל, בסוף אני שואל את השדכנית, והשדכנית אומרת שהיא ענתה גם שהכל טוב ויפה אבל זה לא הסיגנון שלה, שאלתי מה זה אומר לא הסיגנון? היא אמרה: עדין מידי בשבילה, לאלוקים פתרונים... מה זה עדין :\ איזה בעסה
תוקן על ידי שמח_תמיד ב- 22/02/2014 21:47:04
נשלח ב-22/2/2014 22:22
זה נשמע טעות מצדה להחליט על הפגישה הראשונה שאתה עדין מדי בשבילה. זאת אולי התכונה הכי מתבקשת בפגישה ראשונה, אתה לא אמור להתנהג ביותר אגרסיביות/גסות/חספוס על הפגישה הראשונה.
נשלח ב-22/2/2014 22:28
מי לא רוצה עדין?????????
נשלח ב-22/2/2014 22:35
אולי היא סתם השתמשה במילה עדינה....
נשלח ב-22/2/2014 22:55
זה לא אומר שהיא ידעה להגדיר נכון... יכוליות שהתנהגת בפגישה בעדינות לגבי משו מסויים שהיא לא רגילה שמתנהגים כך אצלה בבית... וגם יש מצב שאתה אציל מידי בשבילה... בכל מקרה ... תגיד תודה שלא אמרו להפך...
אבל למה אתה מתחפר במה שהיא אמרה... כמה היא בכלל מכירה אותך? מה היא הספיקה לראות? לא חושבת שזה טוב לשאול למה ירד .. זה סתם מכניס להירהורים על הדימוי העצמי... לא תמיד יודעים לבטא נכון מה הפריע .. רוב הפעמים במצבים כאלה זה חוסר התאמה או שלא נמשכים. ואז ההגדרה של המוריד לא נכונה .....
לפעמים אנשים מורידים שידוך בגלל כל מיני טעמים, ומנמקים את זה בחסרון כזה או אחר אצל הבחור, למרות שאין לזה באמת ביסוס. אם השדכנית מאד מכירה את הבחורה ויכולה להשפיע עליה, אז יש טעם להסביר לשדכנית שהיתה כימיה טובה ביניכם וחבל להוריד סתם. אבל אם אתה לא מכיר מישהו שיכול להשפיע על הבחורה אז פשוט צריך לעבור הלאה, ולא להתרכז בעבר.
נשלח ב-23/2/2014 02:17
איי כואב
יתכן שהיא מחפשת גבר גבר עם כריזמה וביטחון עצמי בשמיים, הרב שמחה כהן מייעץ תמיד לעשות פגישה שניה, הרבה זוגות מאושרים לא בדיוק חשבו להמשיך אחרי הפגישה הראשונה.. אגב, יש בנות שמחפשות גבר כמו אבא שלהם איך שהוא עכשיו..
תוקן על ידי רציף ב- 23/02/2014 02:21:35
תוקן על ידי רציף ב- 23/02/2014 02:29:21
נשלח ב-23/2/2014 02:27
לי היה מקרה הפוך... בד"כ אני מורידה כי אני מחפשת משהו נורא ספציפי ומצד שני אני לא מדי בררנית.. לא רוצה להיכנס לזה יותר מדי אבל בעיקרון מה שאני מחפשת זה לא מי יודע כמה בשמיים ונפגשתי עם בחור שלפני שנפגשנו כמה אנשים אמרו לי שהוא די סנוב וכאלה ובאמת היתה פגישה ראשונה שעתיים והיא נורא זרמה ולאחריה הוא הוריד בטענה שהיתה באמת פגישה טובה אבל הוא מחפש משהו אחר (מבחינת סגנון) וזה היה לי נורא קשה...וגם תכלס זאת תשובה לחלוטין עמומה אין מה לעשות!! עוברים הלאה ומקרבים את הבא/ה
נשלח ב-23/2/2014 02:36
לרובם נשבר הלב מוקדם או מאוחר בשידוך. מרגישים בהתחלה קצת דפוק עם עצמך אולי אני לא זה...... ואולי אני כזה ואולי הייתי צריכה לא לומר את המשפט הזה והזה. הכול שטויות שזה לא שלך אז זה לא שלך...... לא משנה אם היא תחשוב עליך שאתה עדין או מאנצ'
הרבה הצלחה ובשמחה_תמיד.
נשלח ב-23/2/2014 02:56
אוי זה כזה עצוב, לא ידעתי שגם לגברים נשבר הלב
אבל לפחות אתה יודע בוודאות שזה לא השידוך שלך,ושהכול משמיים. סוג של חסך לך התלבטויות מיותרות../:
נשלח ב-23/2/2014 03:02
לי הרבנית קנייבסקי אמרה ... (חודש וחצי בערך לפני שנפטרה) ... עדיף שהבחור יגיד לך את ה "לא " מאשר שאת תורידי... זה עוזר לי המון...
אמר לי המשגיח שלי שהוא תלמיד של הרב וולבה זצ'ל ובעצמו יש לו מאות ואלפי תלמידים... שבדר'כ אם עונים תשובה כזאתי מתחמקת, זה לא הסגנון שלי וכו', אז זה אינה הסיבה האמיתית אלא רק ניסיון התחמקות מלומר את הסיבה האמיתית, אז כך שאין מה להצטער ו"לשבור את הלב" על זה כי גם אם תחזיר את זה, אז היא תסתכל עליך בצורה אחרת לגמרי ותחפש אותך בקטנות ובקיצור אין עתיד איתה כבר.... כך אמר לי ותכל'ס יש לו ניסיון של עשרות שנים כבר (הוא נושק ל80 בלי עין הרע) אז שווה להאמין לו... ושיהיה בהצלחה ובקלות אמן.
לי היה מקרה שבחורה הורידה אחרי פגישה ראשונה בטענה שאני שקט מדי ואחרי חודשיים בקשה להיפגש שוב רק כדי להוריד שוב עם אמירה ש"מאוד נהניתי וכו' אבל אני מרגישה חזק שזה לא מתאים"
תוקן על ידי הליברל ב- 23/02/2014 10:26:16
תוקן על ידי הליברל ב- 23/02/2014 10:26:55
נשלח ב-23/2/2014 11:08
ידוע בוודאות שכך צריך להיות, ושיבא הצעה אחרת מתאימה, בהחלט יתכן שהבחורה הורידה שידוך מתאים שנקבע מאז
מבריקה כתב:
אוי זה כזה עצוב, לא ידעתי שגם לגברים נשבר הלב
אבל לפחות אתה יודע בוודאות שזה לא השידוך שלך,ושהכול משמיים. סוג של חסך לך התלבטויות מיותרות../:
נשלח ב-23/2/2014 13:02
רציף כתב:
יתכן שהיא מחפשת גבר גבר עם כריזמה וביטחון עצמי בשמיים, הרב שמחה כהן מייעץ תמיד לעשות פגישה שניה, הרבה זוגות מאושרים לא בדיוק חשבו להמשיך אחרי הפגישה הראשונה.. אגב, יש בנות שמחפשות גבר כמו אבא שלהם איך שהוא עכשיו..