כרגע האפשרות היחידה היא דרך "ניקוי נתונים" בניהול יישומים.
(זה גם יאפס את ההגדרות האחרות כמו שם משתמש וסיסמא ומועדפים ופורומים שמורים)
שמתי לב עכשיו באמת שזה צמוד ובאמת הייתי צריך להוסיף הודעת התראה. כשאוסיף את ניהול המסוננים (כולל בהודעות פרטיות) בעידכון הבא זה יהיה מושלם...
נשלח מהאנדרואיד שלי