שלום חבר'ה...רציתי לשאול האם פעם בחור בפגישה הצליח לגרום לכן בדיבורו הפוגע והמזלזל,לבכות אחרי פגישה?
נשלח ב-2/3/2014 12:04
בס"ד גם גברים יכולים להשתתף ולספר על מקרים שבחורה פגע בהם בדיבורה...וגרמה להם לבכות....
*לי אישית זה קרה 2פעמים...פעם אחת בכיתי ישר כשהגעתי הביתה ופעם אחת לא יכולתי להתאפק ובכיתי ישר אחרי הפגישה בבית המלון(בשירותים...)
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 02/03/2014 12:04:27
נשלח ב-2/3/2014 12:21
על מה בכית?
על שפגע בך?
או מסיבה אחרת?
נשלח ב-2/3/2014 12:24
בס"ד ברור שעל מה שפגע....יש בחורים שהם לא רגישים להבין לב של בחורה ומדברים בצורה מזלזלת ומשפילה... אני בד"כ לא בוכה סתם...אבל יש מילים/יחס שקשה לי לקבל במיוחד שלפני הפגישה אני לפעמים קונה בגד/נעליים חדשות... (ברור שלפעמים בוכים בבית אחרי שמקבלים תשובה שלילית אחרי שסוף סוף אני רוצה....אבל אני מדברת כרגע על פגיעות בדיבור..)
נשלח ב-2/3/2014 12:49
וואו אני הולך להזהר כפליים בדיבורי בפגישה הבאה... אני מקווה שלא גרמתי לאף אחת לבכות
בס"ד בהחלט שצריך להיזהר...גם אם הבחורה נראה חזקה...זה לא אומר שאין לה לב רגיש בפנים... גם אם בחור "סימן" בחורה מתחילת הפגישה עליו להיזהר בכבודה.לעולם לא להגיד דברים שליליים שהוא חושב/שמע עליה...צריך לדבר יפה ומכבד..להקשיב ולא להיכנס באמצע דיבור/לזלזל בבחורה אם בטעות אמרה מילה בצורה לא דקדוקית... ולא להתנקם בבחורה גם אם היא עצבנה אותכם... החכמה זה לכבד ולהקשיב לבחורה עד סוף הפגישה-גם אם לא רוצים אותה. וכן להפך...
נשלח ב-2/3/2014 13:05
אני לא מזלזל או פוגע בכוונה תחילה, אבל תמיד אפשר לפגוע בטעות. עכשיו אני אשתדל להזהר יותר.
אפשר לשאול מה בחור זר יכול היה להגיד כ״כ נורא שזה גרם לך להגיע לידי בכי??
נשלח ב-2/3/2014 14:15
בס"ד
לתקוע מילים על האישיות שלי במשך חצי שעה+ ללעוג ולצחוק על כל טעות קטנה במשפט... תביני זה לא רק המילים זה גם יחס ושדר גוף מזלזל...ודיבור גס... דמייני לך בחורה שהולכת לפני פגישה וקונה בגד חדש וגם נוסעת לעיר אחרת כדי לקנות נעליים בגלל שהיא חפשה שעות בעיר שלה ולא מצאה...ומתארגנת לפגישה(בגללו גם שברתי את הסומק שלי שנפל על הרצפה מרוב לחץ לצאת מהר...)ולהתרגש שהנה אולי "זה זה" ובסוף מקבלת יחס מזלזל ומשפיל כזה...זה בוקס הכי חזק בפנים עבורי...)'=
בס"ד אמן...תודה. אבל ברצוני שמי שקורא כאן ייקח את דברי לתשומת ליבו/ליבה...ושנחשוב איך להיות רגישים,אכפתיים וטובים אחד לשני גם אם את/אתה עוברים שנים קשות בשידוכים,הבחורה/הבחורה שנפגש/ת איתך לא אמורה לקבל "עונש" על החספוס שעברת עם השנים.... וכמובן שאשמח אם עוד ישתפו כאן אם קרה להם דברים כאלו גם...זה מסקרן...
נשלח ב-2/3/2014 15:25
בשבת אחייניתי אמרה לי: "כמה אוכל אתה שם בצלחת שלך.. אתה שמן.."