|
|
| נשלח ב-3/3/2014 14:55 |
|
| |
דחוף צריך להכניס כאן סמיילים חדשים...... אין אפשרות להתבטאות בצורה נוחה... חח נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2014 15:01 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2014 15:03 |
|
| |
לא הכי קל פשוט לכתוב באנגלית מילה כזאתי שיש לה שני משמעויות?? כמו למה... אם זה למה אז זה - for what. ואם זה למה אז זה - why. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2014 18:28 |
|
| |
מעולם לא בכיתי בעקבות מישי או מישו, או בעקבות פגישה שכשלה
לאחרונה נפגשתי עם הרב שלי שיחיה בחלום, ובכיתי בכי תמרורים איי איי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2014 18:44 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-4/3/2014 12:41 |
|
| |
לא קראתי את התגובות, עונה על התשובה הפותחת:
כן , בטח שקרה לי שבכיתי אחרי פגישה. והסיבות: החל מתסכול "מתי כבר יבוא הבחור הנורמלי" וכלה מרגשות של פחד..אחרי התנהגות מכוערת של בחור או אמרות שובניסטיות או זלזול.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/3/2014 12:51 |
|
| |
בס"ד למה פחד?הרי לא התחתנת איתו? לי זה יותר בא מרגש של השפלה וזלזול שחשתי שהופנה כלפי מהבחור...
|
|
|
|
| נשלח ב-4/3/2014 12:59 |
|
| |
| חייכנית770 כתב: |  | בס"ד
לתקוע מילים על האישיות שלי במשך חצי שעה+ ללעוג ולצחוק על כל טעות קטנה במשפט... תביני זה לא רק המילים זה גם יחס ושדר גוף מזלזל...ודיבור גס... דמייני לך בחורה שהולכת לפני פגישה וקונה בגד חדש וגם נוסעת לעיר אחרת כדי לקנות נעליים בגלל שהיא חפשה שעות בעיר שלה ולא מצאה...ומתארגנת לפגישה(בגללו גם שברתי את הסומק שלי שנפל על הרצפה מרוב לחץ לצאת מהר...)ולהתרגש שהנה אולי "זה זה" ובסוף מקבלת יחס מזלזל ומשפיל כזה...זה בוקס הכי חזק בפנים עבורי...)'=
|
|
זה ממש בלתי נתפס. קשה להאמין שיש כאלו יצורים בחברה שלנו. אני חושב שלו זה היה קורה לי הייתי פשוט קם והולך, אבל כמובן שזה קל הרבה יותר להגיד מאשר לבצע.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/3/2014 13:04 |
|
| |
פחד איך קיימים כאלו אנשים. ואיך אתמודד חלילה עם מקרה כזה עם בחיר ליבי. כי שום דבר לא מוחלט. את יכולה ברגע אחד לראות בחור שאת ממש נהנית ממנו..מידות..התיחסות..גבר..בדיוק מה שרצית וחלמת. פגישה אחת את בהיי כ"כ ואז בפגישה שניה הוא משנה את עורו ואת מגלה פן אחר באישיותו שמרתיע אותך מאד. ואת לא יודעת האם וכיצד להתמודד עם כזה דבר/כזו גישה. אני מגיעה בגישה של להיות טובה לשני, לתרום, לתת מעצמי. וכשמגלים מידות אגואיסטיות/ניצול/או התייחסות השקפתית מעוותת (מבחינתך) זה מפחיד. א"א לדעת מה החיים צופנים לנו ואילו התמודדויות. נישואים סה"כ זה המון אהבה. וגם המון עבודת המידות, ושאיפה להתקדם לטוב בכל מצב.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/3/2014 13:32 |
|
| |
| הליברל כתב: |  | בס"ד
לתקוע מילים על האישיות שלי במשך חצי שעה+ ללעוג ולצחוק על כל טעות קטנה במשפט... תביני זה לא רק המילים זה גם יחס ושדר גוף מזלזל...ודיבור גס... דמייני לך בחורה שהולכת לפני פגישה וקונה בגד חדש וגם נוסעת לעיר אחרת כדי לקנות נעליים בגלל שהיא חפשה שעות בעיר שלה ולא מצאה...ומתארגנת לפגישה(בגללו גם שברתי את הסומק שלי שנפל על הרצפה מרוב לחץ לצאת מהר...)ולהתרגש שהנה אולי "זה זה" ובסוף מקבלת יחס מזלזל ומשפיל כזה...זה בוקס הכי חזק בפנים עבורי...)'=
זה ממש בלתי נתפס. קשה להאמין שיש כאלו יצורים בחברה שלנו. אני חושב שלו זה היה קורה לי הייתי פשוט קם והולך, אבל כמובן שזה קל הרבה יותר להגיד מאשר לבצע. |
|
בהחלט שקשה להאמין...הייתי בשוק...בבירורים המעמיקים שעשו עבורי אמרו שהוא אכפתי עם לב טוב...וחסידי והכול... בהחלט שקשה לבצע...אני לא רגילה לסגנון כזה...ולא רגילה לקום וללכת פתאום אלא לסיים יפה עם מינימום שעה פגישה... מסתבר שלפעמים צריכים לשנות מהרגילות ולא לרחם על בחור שלא מרחם עלי ופשוט לקום וללכת גם אם הוא בא מעפולה עבורי...
|
|
|
|
| נשלח ב-4/3/2014 13:39 |
|
| |
| שטויעס כתב: |  | פחד איך קיימים כאלו אנשים. ואיך אתמודד חלילה עם מקרה כזה עם בחיר ליבי. כי שום דבר לא מוחלט. את יכולה ברגע אחד לראות בחור שאת ממש נהנית ממנו..מידות..התיחסות..גבר..בדיוק מה שרצית וחלמת. פגישה אחת את בהיי כ"כ ואז בפגישה שניה הוא משנה את עורו ואת מגלה פן אחר באישיותו שמרתיע אותך מאד. ואת לא יודעת האם וכיצד להתמודד עם כזה דבר/כזו גישה. אני מגיעה בגישה של להיות טובה לשני, לתרום, לתת מעצמי. וכשמגלים מידות אגואיסטיות/ניצול/או התייחסות השקפתית מעוותת (מבחינתך) זה מפחיד. א"א לדעת מה החיים צופנים לנו ואילו התמודדויות. נישואים סה"כ זה המון אהבה. וגם המון עבודת המידות, ושאיפה להתקדם לטוב בכל מצב. |
|
בהחלט מסכימה איתך...צריכים להתפלל הרבה לקבל בן זוג טוב...זה פשוט עניין של מזל!
|
|
|
|
| נשלח ב-4/3/2014 13:55 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  |
| הליברל כתב: |  | בס"ד
זה ממש בלתי נתפס. קשה להאמין שיש כאלו יצורים בחברה שלנו. אני חושב שלו זה היה קורה לי הייתי פשוט קם והולך, אבל כמובן שזה קל הרבה יותר להגיד מאשר לבצע. |
|
בהחלט שקשה להאמין...הייתי בשוק...בבירורים המעמיקים שעשו עבורי אמרו שהוא אכפתי עם לב טוב...וחסידי והכול... בהחלט שקשה לבצע...אני לא רגילה לסגנון כזה...ולא רגילה לקום וללכת פתאום אלא לסיים יפה עם מינימום שעה פגישה... מסתבר שלפעמים צריכים לשנות מהרגילות ולא לרחם על בחור שלא מרחם עלי ופשוט לקום וללכת גם אם הוא בא מעפולה עבורי... |
|
קרה לי .. שנפגשתי עם אחד... ושלוש פגישות שאל אותי שאלה ספציפית... על תכונה מסויימת....ועניתי לו בשתי פגישות הראשונות... ובשניה אפילו הוספתי דוגמאות וסיפורים ... כניראה הוא פחד ממשהו... בפעם השלישית... הרגשתי שזו הגזמה... וגם מה לא ברור.. עניתי כבר!! אמרתי לו שאני מרגישה בחקירת משטרה ... וקמתי... (אינלי מושג איך היה לי אומץ ... כי אני לא כזו... ) וסיימנו את הפגישה...
לפעמים באמת צריך לקום וללכת... אולי כך יבין הבחור שהגזים.
ואגב.... הוא באמת היה בחור טוב....
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי כיפהאדומה1 ב- 04/03/2014 13:58:15
|
|
|
|
| נשלח ב-4/3/2014 14:07 |
|
| |
בס"ד נראה לי שהוא היה מפוחד ממשו...אם הוא בחור טוב חבל שזה נגמר לא? טוב לפחות אותך הוא שאל...אותי הבחור לא שאל,אלא קבע עובדה...ואני מנסה להפריך והוא בשלו טוען שהאופי שלי זה כך וכך...ואני לא מבינה מה הוא רוצה מחיי....מנסה להוביל את השיחה למקום שפוי...אבל הוא בשלו...
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 04/03/2014 14:14:32
|
|
|
|
| נשלח ב-4/3/2014 16:17 |
|
| |
חייכנית כמעט על כל אחד אומרים שהוא בחור חסידי עם לב טוב... אם מישהו אומר בבירורים הפוך זה כנראה אומר משהו עליו;) הבירור הכי עמוק שיכול להיות זו הפגישה עצמה למרות שגם זה לא שיא השלמות. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|