בית פורומים שידוכי חרדים

בכי אחרי פגישה?!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-4/3/2014 16:43 לינק ישיר 

חייכנית770 כתב:
בס"דלתקוע מילים על האישיות שלי במשך חצי שעה+ ללעוג ולצחוק על כל טעות קטנה במשפט...תביני זה לא רק המילים זה גם יחס ושדר גוף מזלזל...ודיבור גס...דמייני לך בחורה שהולכת לפני פגישה וקונה בגד חדש וגם נוסעת לעיר אחרת כדי לקנות נעליים בגלל שהיא חפשה שעות בעיר שלה ולא מצאה...ומתארגנת לפגישה(בגללו גם שברתי את הסומק שלי שנפל על הרצפה מרוב לחץ לצאת מהר...)ולהתרגש שהנה אולי "זה זה" ובסוף מקבלת יחס מזלזל ומשפיל כזה...זה בוקס הכי חזק בפנים עבורי...)'=זה ממש בלתי נתפס. קשה להאמין שיש כאלו יצורים בחברה שלנו. אני חושב שלו זה היה קורה לי הייתי פשוט קם והולך, אבל כמובן שזה קל הרבה יותר להגיד מאשר לבצע.בהחלט שקשה להאמין...הייתי בשוק...בבירורים המעמיקים שעשו עבורי אמרו שהוא אכפתי עם לב טוב...וחסידי והכול...בהחלט שקשה לבצע...אני לא רגילה לסגנון כזה...ולא רגילה לקום וללכת פתאום אלא לסיים יפה עם מינימום שעה פגישה...מסתבר שלפעמים צריכים לשנות מהרגילות ולא לרחם על בחור שלא מרחם עלי ופשוט לקום וללכת גם אם הוא בא מעפולה עבורי...

שעה בלבד זה מספיק?
באמת?!

תודה רבה, עד היום זה היה תמיד שעה וחצי מינימום

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/3/2014 11:13 לינק ישיר 

בס"ד
חחחח טוב עשיתי הנחות...בכ"ז פגישה ראשונה...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/3/2014 16:04 לינק ישיר 
אחד מגדולי הדור

זלמן808 כתב:
ומי זה רבך אם אפשר לשאול בבקשה.?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/3/2014 16:14 לינק ישיר 

ששמו הגדול הוא??
כמובן שאיני מזלזל ח'ו בשום יהודי רק אם תוכל ותרצה לכתוב מי הוא נשמח...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/3/2014 19:01 לינק ישיר 

זלמן אתה רוצה לדעת אם הוא חלם עליך?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/3/2014 11:51 לינק ישיר 

חציון כתב:
חייכנית כמעט על כל אחד אומרים שהוא בחור חסידי עם לב טוב... אם מישהו אומר בבירורים הפוך זה כנראה אומר משהו עליו;)
הבירור הכי עמוק שיכול להיות זו הפגישה עצמה למרות שגם זה לא שיא השלמות.

נשלח מהאנדרואיד שלי

בס"ד
לא נכון...לא על כולם אומרים את זה... וחוצמזה אני לא אמורה להיפגש עם כל אחד...
פשוט מבאס שלא אומרים את האמת בבירורים....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/3/2014 15:32 לינק ישיר 

חייכנית770 כתבה:

חציון כתב:
חייכנית כמעט על כל אחד אומרים שהוא בחור חסידי עם לב טוב... אם מישהו אומר בבירורים הפוך זה כנראה אומר משהו עליו;)
הבירור הכי עמוק שיכול להיות זו הפגישה עצמה למרות שגם זה לא שיא השלמות.

נשלח מהאנדרואיד שלי

בס"ד
לא נכון...לא על כולם אומרים את זה... וחוצמזה אני לא אמורה להיפגש עם כל אחד...
פשוט מבאס שלא אומרים את האמת בבירורים....

בתור בחור אני אומר לך שמי שלא אומרים עליו אצלנו את ההגדרה הזו או שמצבו ממש... או ש"הממליץ"...
בוודאי שאת לא צריכה להפגש עם כל אחד, אבל תמיד כדאי שתזכרי שרק בפגישה את רואה את מה שהכי קרוב לאמת.
לשנות את העולם כנראה שלא תמיד אפשר... אם את באמת רוצה לברר תערבי בבירורים את האחים שלך אם הם בגיל ובמצב החברתי המתאים או משהו אחר בסגנון כי שיטת הבירורים הרגילה כנראה שפשטה את הרגל אצלנו...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/3/2014 16:12 לינק ישיר 

בס"ד
עירבתי את אחי ואת כל העולם ומה שיצא זה...הפגישה הכי סיוטית של חיי עכשיו אני גם מפחדת להיפגש שוב...שלא יקרה את זה שוב...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/3/2014 16:50 לינק ישיר 

אל תצפי מהבירורים ליותר ממה שהם, אף אחד לא קורא מחשבות והאנשים שאצלם אנחנו מבררים מכירים את המוצע על ידי ההתרשמות שלהם מההתנהגות החיצונית שלו במצבים ספציפיים ולא באופן גורף. את עושה את ההשתדלות שלך.
אל תשכחי שבעז"ה ממש בקרוב את תמצאי את מי שבאמת מתאים לך. נראה לי שזו השקעה משתלמת.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/3/2014 22:32 לינק ישיר 

ב"ה לא עברתי כזה סיוט:)
אבל בד"כ זה ע"ד "אם חכם תתחכם.."
לא אומרת להשפיל את הבחור עד עפר,אלא לתת רמיזה,או פשוט לשתוק ולתת לו להבין מה הוא מעולל.
למה שתבכי בגללו?
שום בחור לא שווה את זה!!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/3/2014 04:25 לינק ישיר 

אדם מה ששונה בין המקרה שלה שהיא מחפשת אדם לחיות איתו כל החיים, ואני לא חושב שאחיינית שלך שקראה לך שמן, אתה כלכך התארגנת והתרגשת וחיכית למצוא את האחיינית שתחייה איתך כל החיים......
אני למדתי מזה, הזהר בפעם הבאה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/3/2014 12:05 לינק ישיר 

בכי אחרי פגישה? זה כי נפגעת ממנו? או שאת מאוכזבת שעוד פגישה ירדה לטמיון? או שפתאום את מרגישה כל כך לבד?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/3/2014 11:36 לינק ישיר 

פשוטוטוב כתב:
בכי אחרי פגישה? זה כי נפגעת ממנו? או שאת מאוכזבת שעוד פגישה ירדה לטמיון? או שפתאום את מרגישה כל כך לבד?

בס"ד
כי נפגעתי ממנו....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/3/2014 16:06 לינק ישיר 

אז הוא לא שווה אותך מלכתחילה. תמיד יהיו קלי דעת שירצו להוריד אותך -כדי שתהיי ברמה שלהם. סתם יסורים בדרך לטוב

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/3/2014 11:09 לינק ישיר 

בס"ד

אמממ יותר מדי ייסורים.....עוד מעט וכבר אתייאש מלחפש את האבדה וזהו....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > בכי אחרי פגישה?!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 6 7 לדף הבא סך הכל 7 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.